samnylu
Üye
Tavsiye oyun soyliyim sana Spider-Man 28 mb bisi ama super 3d zaten oyun![]()
peki hocam spiderman oyunu iyimi oynanicak oyunmu mesela
Tavsiye oyun soyliyim sana Spider-Man 28 mb bisi ama super 3d zaten oyun![]()
Oradaki oyunların çoğu nostalji oyunlar atari salonlarinda jetonla oynadiklarimiz.peki hocam spiderman oyunu iyimi oynanicak oyunmu mesela
Iyı oyun 3d bolum gecıyorsun spider man iyidir ama aksıyon falan istiyosan700 mb ama cok iyi bir oyun onerebilirim sanapeki hocam spiderman oyunu iyimi oynanicak oyunmu mesela
Iyı oyun 3d bolum gecıyorsun spider man iyidir ama aksıyon falan istiyosan700 mb ama cok iyi bir oyun onerebilirim sana
Yani illa birinin oyun önermesi ne gerek yok oradakatagorilerden populer olanlara gir en popüler oyunlar sıralanmış bak indir..helal be kardesim cok iyi olur futbolda olur yani ne dersen o
Yani illa birinin oyun önermesi ne gerek yok oradakatagorilerden populer olanlara gir en popüler oyunlar sıralanmış bak indir..
Futbol istersen orda Pro Evulition Soccer 2013 Var indir oyna çince ama idare et aksiyon falan istersen NARUTO SHIPPUDEN:LEGENDS:AKATSUKI RISING ben su anda bunu oynuyorum seversen indir onuda oynahelal be kardesim cok iyi olur futbolda olur yani ne dersen o
Rica ederim.Abi supermis ya. Emeğine sağlık bayram
![]()
Rica ederimNote3 sorunsuz teşekkürler
Futbol istersen orda Pro Evulition Soccer 2013 Var indir oyna çince ama idare et aksiyon falan istersen NARUTO SHIPPUDEN:LEGENDS:AKATSUKI RISING ben su anda bunu oynuyorum seversen indir onuda oyna
Onemli degil baska istegin olursa yaz bikac sey daha onerebilirimnaruto iyimis tsk

Onemli degil baska istegin olursa yaz bikac sey daha onerebilirim![]()

One Piece Grand Battle var onu oynuyabilirsin ama çinceevet evet istiyorum oyunun iyi cikti ya o saatten beri halen oynuyorum![]()
Uygulama dışında indirdigin rom varsa onlarıda oynayabilirsiniz.uyguluma güzel fakat romlarin cogunun cince,tayvan dili,ve japonca olmasi tek eksisi yoksa uyguluma guzel ins yakinda engilizce romlari eklerler
Rica ederim.Süper bir program teşekkürler