Hangisini Almalıyım? (Xperia Z & Galaxy S4)

Sponsorlu Bağlantılar

Hangisini seçmeliyim?

• Kullanılan toplam oy
    16
Jackks

Jackks

Üye
Samsung S4 Active çıkarıyor. Active suya toza dayanıklı bi araştır istersen

Massbattle

Üye
Arkadaşım daha ne diyelim hala z diyosun telefon boyutuna bak özelliklerine bak inceleme videolarını izle tek özelliği su geçirmemesiymiş gibi adamlar sadece bunu inceliyolar..

Invoke

Invoke

Üye
Arkadaşım daha ne diyelim hala z diyosun telefon boyutuna bak özelliklerine bak inceleme videolarını izle tek özelliği su geçirmemesiymiş gibi adamlar sadece bunu inceliyolar..

Kim Z diyor? Ben adam gibi yazdım eksisini artısını. Sana dediğim şey: "o hesap öyle yapılmaz" ,bu kadar. Yoksa ben Z, S4den iyi performans verir demedim. S4'ün performansı daha iyi ama Z bence daha güzel bir telefon şimdi onu tartışmayalım zevkler ve renkler olayı..

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Xperia z diyorum. S4 ün şarjı çok çabuk bitiyor. 16 gblik alanin 8 gbsini sistemin kendi uygulamalari kullaniyor windows 7 bile bu kadar büyük değil

cardanadam

cardanadam

Üye
Xperia z diyorum. S4 ün şarjı çok çabuk bitiyor. 16 gblik alanin 8 gbsini sistemin kendi uygulamalari kullaniyor windows 7 bile bu kadar büyük değil

sen Sony kullandinmi samsungun şarjı ondan daha iyi ben ikisinide kullandığım için diyorum

enterneoll

enterneoll

Üye
yukarıdaki anket herşeyi anlatmış

Ufukcan77

Ufukcan77

Üye
xperia z nin bataryası s4e göre felç durumda s4 çok daha iyi kardeş ne diyiyorsunuz sizya 2600mah batarya artı 8çekirdek 4+4 güç tasaruflu çekirdek daha ne istiyon

Üst Alt