Anket Sizce Hangisini Almalıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Hangisini Almalıyım?

• Iphone 5s

Kullanılan: 3 11.5%
  • Sony Xperia Z3

Kullanılan: 9 34.6%
  • Sony Xperia Z3 Compact

Kullanılan: 3 11.5%
  • Htc One M8

Kullanılan: 2 7.7%
  • Samsung Galaxy Note 4

Kullanılan: 9 34.6%

• Kullanılan toplam oy
    26
azattt

azattt

Üye
amoled ile ips ekranda görüntü Farkli gösterir en iyisi aynı ekranda bakıp karşılaştırmak

androtik12

androtik12

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar biri bana z3 yerine z2 al aynılar pek fark yik dedi. Baktm z2 daha ucuz acaba gercekten oylemi

azattt

azattt

Üye
Arkadaşlar biri bana z3 yerine z2 al aynılar pek fark yik dedi. Baktm z2 daha ucuz acaba gercekten oylemi
bir çok özelliği aynı tabi z3'un artıları vardır tabi ufak bir farkta olsa daha ince daha hafif bataryası daha iyi gidiyor ve 1GB ram daha fazla. LG G3 Ve G2 arasındaki fark gibi çok özellik farkı olmasada yine ufak tefek farklar var. Arada ortalama 400lira fark var bence değmez. G2 ile G3 arasında ortalama 300lira fark var ama ona değer çünkü çok farkı var

Death Punch

Death Punch

Üye
M8 yada z3 ama z3 sıfır sıkıntılı bi telefon kullanıyorum şuan memnunum

• Beğen
Tepkiler: androtik12
androtik12

androtik12

Üye
    Konu Sahibi
bir çok özelliği aynı tabi z3'un artıları vardır tabi ufak bir farkta olsa daha ince daha hafif bataryası daha iyi gidiyor ve 1GB ram daha fazla. LG G3 Ve G2 arasındaki fark gibi çok özellik farkı olmasada yine ufak tefek farklar var. Arada ortalama 400lira fark var bence değmez. G2 ile G3 arasında ortalama 300lira fark var ama ona değer çünkü çok farkı var
Bildiğim kadarı ile z2dede 3gb ram var

Death Punch

Death Punch

Üye
Evet. Z2 de 3 gb ram var

• Beğen
Tepkiler: androtik12
azattt

azattt

Üye
çoğu yerde 2GB diye yazıyor 3diye de duydum eğer 3GB ise aradaki fiyat farkına değmez z2 alırsın daha iyi olur

Üst Alt