Tavsiye Telefon Tavsiyesi Hangisini almalıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

SİZCE HANGİ TELEFON ?

• Kullanılan toplam oy
    14

anılbaran

anılbaran

Üye
Jb yemedi be abi cesaret edemedim beceremem diye
forumda rehberler mevcut gerçi biliyorsun iphoneların güncelleme destegi digerlerine göre daha uzun sürüyor.1.5 sene destek verip yolda bırakmıyorlar diğerleri gibi.Tabi sen bilirsin yinede .

• Beğen
Tepkiler: yusufcan764

Emre

Üye
Türkiyede satılmaya başlandı mı garantisini falan kim üstlenecek fiyat performans ne kadar
Meizu taraftarı gibisin baya araştırdın galiba
Meizu & Apple ile aynı malzeme kalitesine sahip. Telefonu getiren yetkililerle konuşma fırsatım oldu yedek parça ve servis konusunu kendileri üslenceklermiş. Stok bitmiş

yusufcan764

yusufcan764

Üye
    Konu Sahibi
Meizu & Apple ile aynı malzeme kalitesine sahip. Telefonu getiren yetkililerle konuşma fırsatım oldu yedek parça ve servis konusunu kendileri üslenceklermiş. Stok bitmiş
O zaman bi gelsin bakalım gidip incelerim de şöyle teknosa media markt a falan gelse iyi olur internetten almam
forumda rehberler mevcut gerçi biliyorsun iphoneların güncelleme destegi digerlerine göre daha uzun sürüyor.1.5 sene destek verip yolda bırakmıyorlar diğerleri gibi.Tabi sen bilirsin yinede .
Valla çok araştırdım jb yi 2,5 senedir i4 kullanıyorum uğraşmak istemediğimden vaktimi ona harcamamak için yapmadım ama şu güncelleme desteği mevzusuna gelince Z3 alsam mesela telefon zaten son model öyle hemen gözden düşer mi ki

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
Valla z3 al derim ben sana şarj konusunda çok iyidir

• Beğen
Tepkiler: yusufcan764
Dark-Evil

Dark-Evil

Üye
Lg g3 ile xperia z3 güzel telefondur.
Xperia Z3 almanı öneririm :)

• Beğen