Hangisini Almalıyım? (Xperia Z & Galaxy S4)

Sponsorlu Bağlantılar

Hangisini seçmeliyim?

• Kullanılan toplam oy
    16
akif686

akif686

Üye
    Konu Sahibi
Hangisini Almalıyım? (Xperia Z & Galaxy S4)
Arkadaşlar okul kapandıktan sonra telefon alacağım. 2'si arasında kararsız kaldım. Aslında iki telefonun da oyun performansı iyi. Zaten tabletim var. İstediğim oyunu tabletten oynarım. Bu yüzden bana daha çok iyi fotoğraf çekmesi, akıcı olması, hızlı olması v.b. lazım. Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

MrExpert

MrExpert

Üye
S4 al :oke:

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
Xperia Z kamera dayanıklılık herşey onda

cardanadam

cardanadam

Üye
arkadaşım s4 ün kamerası bir harika tavsiye ederim ama telefon sağlam dayanıklı olsun diyorsan xperia z derim ben s4 kullanıyorum kameradaki en çok hoşuma giden ozellik silgi modu

fingerback5

fingerback5

Üye
Xperia z nin kamerası hüsranla bitti internetten inceleyebilirsin.S4 her yönden daha iyi su geçiriyor bir tek.

Ufukcan77

Ufukcan77

Üye
S4 tek geçerim :)

Kerim.

Kerim.

Üye
100tane var su konudan ve bu konulari gormekten gina geldi:zzz:

fk555897

fk555897

Üye
İki telefonda oyunlar haricinde tatmin edici performans verir. Ama ben S4 öneririm.

beytullah6767

beytullah6767

Üye
S4

:-)

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
Xperia Z

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Xperia z

Massbattle

Üye
S4 almalısın bende bir xperiacı olarak s4 aldım :D çünkü telefon 8 çekirdekli 1.6 ve 1.2 ghz 4 er çekirdek bulunuyor buda (4x1.6)+(4x1.2)=11.2 ghz eder toplam xperia ise 4x1.5=6 ghz eder performans yönünden de s4 benchmark testlerinde 6000 puan fazla alıyor.. kamera açısından s4 ün kamerası 13 mp xperia z de 13.1 mp kamera var ama s4 daha iyi çekilen fotoğraflara bağtığımda s4 ün daha net bir görüntüsü olduğunu fark ettim z nin kamerası daha bulanık ve göz yorucu kareler çekiyor fakat z de daha canlı rekler görmek mümkün çekim modları olarak s4 ün kamerası vazgeçilmez bir ilk diyebiliriz bu özelliklere ek olarak cühazda kızıl ötesi AlgılayıcI bu algılayıcı sayesinde birçok şeyi yapmak mümkün hatta geliştirilen uygulamalarlada daha ileriye götürülebilir. :)

Invoke

Invoke

Üye
S4 almalısın bende bir xperiacı olarak s4 aldım :D çünkü telefon 8 çekirdekli 1.6 ve 1.2 ghz 4 er çekirdek bulunuyor buda (4x1.6)+(4x1.2)=11.2 ghz eder toplam xperia ise 4x1.5=6 ghz eder performans yönünden de s4 benchmark testlerinde 6000 puan fazla alıyor.. kamera açısından s4 ün kamerası 13 mp xperia z de 13.1 mp kamera var ama s4 daha iyi çekilen fotoğraflara bağtığımda s4 ün daha net bir görüntüsü olduğunu fark ettim z nin kamerası daha bulanık ve göz yorucu kareler çekiyor fakat z de daha canlı rekler görmek mümkün çekim modları olarak s4 ün kamerası vazgeçilmez bir ilk diyebiliriz bu özelliklere ek olarak cühazda kızıl ötesi AlgılayıcI bu algılayıcı sayesinde birçok şeyi yapmak mümkün hatta geliştirilen uygulamalarlada daha ileriye götürülebilir. :)

Ona 8 çekirdek denmez bir kere o hesap da öyle 4x1,5da 6yapar olmaz.
-----------

Neyse oyun konusunda Z geri de kalacaktır işlemcisi geçen yılın S4 Prosu 2k para verecen geçen yılın işlemcisine. Bu önemli bence.
Ama oyunumu tabletimden oynuyorum telde mühim değil demişsin. O zaman Z derim ben S4de kamerasında yazılımsal özellikler var artı olarak ama onun haricinde ben s4 daha iyi çekiyor diyemiyorum Z iyi çekiyor da diyemem çok yakınlar ya. Znin kamerası pişman etmez. Z daha dayanıklıdır ve su da geçirmez. Böyle bir tasarım olarak artısı var bence. Bir de root yaparım bootloader açarım custom rom işlerine girişim diyorsan Zde daha özgür olursun çünkü Samsung kaynak kodları kısıtlıyor.

Z'nin bir eksiği de hoparlörü bence gittiğiniz de bakın öyle karar verin. Z'nin hoparlörünü de bir test edin orda.

Massbattle

Üye
kardeş anlamadığın işe karışma!

- - - Eklendi - - -

Ona 8 çekirdek denmez bir kere o hesap da öyle 4x1,5da 6yapar olmaz.
-----------

Neyse oyun konusunda Z geri de kalacaktır işlemcisi geçen yılın S4 Prosu 2k para verecen geçen yılın işlemcisine. Bu önemli bence.
Ama oyunumu tabletimden oynuyorum telde mühim değil demişsin. O zaman Z derim ben S4de kamerasında yazılımsal özellikler var artı olarak ama onun haricinde ben s4 daha iyi çekiyor diyemiyorum Z iyi çekiyor da diyemem çok yakınlar ya. Znin kamerası pişman etmez. Z daha dayanıklıdır ve su da geçirmez. Böyle bir tasarım olarak artısı var bence. Bir de root yaparım bootloader açarım custom rom işlerine girişim diyorsan Zde daha özgür olursun çünkü Samsung kaynak kodları kısıtlıyor.

Z'nin bir eksiği de hoparlörü bence gittiğiniz de bakın öyle karar verin. Z'nin hoparlörünü de bir test edin orda.
Kardeş anlamadığın işe karışma!

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
S4 almalısın bende bir xperiacı olarak s4 aldım :D çünkü telefon 8 çekirdekli 1.6 ve 1.2 ghz 4 er çekirdek bulunuyor buda (4x1.6) (4x1.2)=11.2 ghz eder toplam xperia ise 4x1.5=6 ghz eder performans yönünden de s4 benchmark testlerinde 6000 puan fazla alıyor.. kamera açısından s4 ün kamerası 13 mp xperia z de 13.1 mp kamera var ama s4 daha iyi çekilen fotoğraflara bağtığımda s4 ün daha net bir görüntüsü olduğunu fark ettim z nin kamerası daha bulanık ve göz yorucu kareler çekiyor fakat z de daha canlı rekler görmek mümkün çekim modları olarak s4 ün kamerası vazgeçilmez bir ilk diyebiliriz bu özelliklere ek olarak cühazda kızıl ötesi AlgılayıcI bu algılayıcı sayesinde birçok şeyi yapmak mümkün hatta geliştirilen uygulamalarlada daha ileriye götürülebilir. :)

Kesinlikle yanlış. Mesela S3 Mini'de iki çekirdekli 1GHz işlemci var. İki çekirdekli diye 2 çekirdek x 1GHz = 2GHz diye hesaplama yapamazsın. Sırf 2 çekirdekli diye 1GHz lik işlemci 2GHz mi oluyor :) Çok saçma... Ha tabi şöyle bir şey var 2 çekirdekli 1GHz işlemci, tek çekirdekli 1GHz işlemciden tam olarak 2 kat daha hızlıdır. Ama 2GHz değildir. Sadece 2 çekirdeklidir. Kesinlikle 2GHz olduğu anlamına gelmez.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Arkadaş yanlış hesaplamış zaten. S4 en fazla 4 çekirdeğini kullanıyor. Yine aynı hesaba geliyor. Bence z al şekli güzel su geçirmez fazla fark yok zaten.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Massbattle

Üye
Arkadaşlar yanlış demeyin kendim gördüm dayımın teknik servisi var kendisi pc mühendisi yanmış cpu ları tamir ederken hesaplama yapıyo ona göre gerekli enerjiyi veya ısıyı veriyo aynı işlemi ps3 lerin çipini kırarken frekans hızına göre kırıyo (hdd nin hafızasına gör frekans hızıda değişiyor) bundada aynı mantık ayrıca s4 8 çekirdek kullanıyor türkiyedeki versyonun da i9500 4 çekirdek kullanır sadece ondada 4g teklonajisi olduğu için hesaplama doğrudur!

kaan200520

Üye
1 ay once sorsan xperia z derdim simdi s4 derim cunku xperia z den sogumus bı ınsanım telefonum serviste geldıgı gun satmayı dusunuyorum

MaxipmaN

Üye
s4 tabiki ekranı yeter be

Üst Alt