akif686
Üye
Hangisini Almalıyım? (Xperia Z & Galaxy S4)
Arkadaşlar okul kapandıktan sonra telefon alacağım. 2'si arasında kararsız kaldım. Aslında iki telefonun da oyun performansı iyi. Zaten tabletim var. İstediğim oyunu tabletten oynarım. Bu yüzden bana daha çok iyi fotoğraf çekmesi, akıcı olması, hızlı olması v.b. lazım. Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

çünkü telefon 8 çekirdekli 1.6 ve 1.2 ghz 4 er çekirdek bulunuyor buda (4x1.6)+(4x1.2)=11.2 ghz eder toplam xperia ise 4x1.5=6 ghz eder performans yönünden de s4 benchmark testlerinde 6000 puan fazla alıyor.. kamera açısından s4 ün kamerası 13 mp xperia z de 13.1 mp kamera var ama s4 daha iyi çekilen fotoğraflara bağtığımda s4 ün daha net bir görüntüsü olduğunu fark ettim z nin kamerası daha bulanık ve göz yorucu kareler çekiyor fakat z de daha canlı rekler görmek mümkün çekim modları olarak s4 ün kamerası vazgeçilmez bir ilk diyebiliriz bu özelliklere ek olarak cühazda kızıl ötesi AlgılayıcI bu algılayıcı sayesinde birçok şeyi yapmak mümkün hatta geliştirilen uygulamalarlada daha ileriye götürülebilir.