Arkadaşlar ben sony xperia telefon alıcam bütçem en fazla 900 tl ye kadar.Telefonlada bir türlü karar veremiyorum birinin işlemcisi düşük birinin sar değeri fazla birinin artırılabilir hafızası yok .Benim için telefonda olması gerekenler şunlar : İnternette falan gezinicem hızlı olsun oyun oynarım güçlü oyunları kasmadan açsın artırılabilir hafızası olsun ön kamerası çok şart değil ama olursa iyi olur menü geçişlerinde falan asla kasma lag yapmasın. Aslında ben xperia arc s düşünmüştüm ama bazıları oyunda falan kastığını söylüyor hangisini almam iyi olur bir tavsiye ederseniz memnun olurum.
Arc S güzel telefon hoş telefon tipi filan da artık ne diyim eskidi yani neden diyeceksin. tek çekirdek ve hadi çekirdeği geç ram çok önemli androidin derdidir ram. Diğer 2011 xperialarda olduğu gibi hatta çoğu 2012de de böyle 512mb ram var.
Arc Sin işlemcisi daha iyi ama ben sana bende ki Rayden örnek veriyim:
-Most Wanted
-Dungeon Hunter 3
-9mm sorunsuz oynadım.
-Asphalt 6-7
-Real Racing 2
-Modern Combat 2-3 oynadım ama Modern Combat 4 de hafif bir kasma vardı yine de oynanılabilirdi.
Batman çok çok çok az bir kasma vardı kastı sayılmaz bile. bitirdim bunları.
Ama Dungeon Hunter 4 Düşük grafikte ara ara kasıyor yüksek grafikte hiç açamassın. Adreno 205gpu var. Yanılmıyorum %99 Arc Sde de Adreno205 gpu vardı. Hemen hemen aynı performansı verir yani. O da kasar.
Real Racing 3 açmıyor.
Nova 3 oynadım sorunsuz ama 4 çıksa oynatmaz.
Wildblood bildiğimiz kasıyordu.
Yeni çıkacak oyunlarda problem yapacaktır. Dandik görünümü ve özellikleriyle Stock Gingerbread kullanırsan sana kalan ram biraz daha fazla olur biraz daha çok oynayabilirsin ama gbde seni çıkacaktır ics yüklersin hatta bootloader açarsan jb bile yüklersin bunlar daha iyi romlar daha hızlı ama daha çok ram yiyor oyun konusunda sıkıntı çıkarır.
Neyse sonuç olarak Arc S ilerki yıllarda yeni çıkacak oyunlarda sorun çıkartır.
--Sen şimdi diyorsun ki oyunlarda kasmasın. Böylece tüm 2011leri eledik. Xperia P var 1gb rami var. Ama bunda da kasan oyun vardır. Şöyle bir düşünüyorum da max 900 lira kasmayan tel bulamam. Sen illa xperia diyorsan ki bence diyebilirsin güzel telefonlar. 512rami olan bir şey alma kesinlikle. 1gb olsun ram. Xperia P diyecem bir bak bence bu da illaki kasacaktır da 2011ler kadar olmaz. 900 gibi bir fiyata da bulablrsn Xperia P'yi hatta S bulsan daha iyi olur fiyatları yakından takip etmiyorum ama kuzenin 800liraya galaxy s2 aldı sıfır. Xperia P her türlü bulunması lazım. ama Xperia P de sd kart girşi yok.