Hangi xperia telefon alınır

Sponsorlu Bağlantılar

drag10

drag10

Üye
    Konu Sahibi
Hangi xperia telefon alınır
Arkadaşlar ben sony xperia telefon alıcam bütçem en fazla 900 tl ye kadar.Telefonlada bir türlü karar veremiyorum birinin işlemcisi düşük birinin sar değeri fazla birinin artırılabilir hafızası yok .Benim için telefonda olması gerekenler şunlar : İnternette falan gezinicem hızlı olsun oyun oynarım güçlü oyunları kasmadan açsın artırılabilir hafızası olsun ön kamerası çok şart değil ama olursa iyi olur menü geçişlerinde falan asla kasma lag yapmasın. Aslında ben xperia arc s düşünmüştüm ama bazıları oyunda falan kastığını söylüyor hangisini almam iyi olur bir tavsiye ederseniz memnun olurum.

Invoke

Invoke

Üye
Arkadaşlar ben sony xperia telefon alıcam bütçem en fazla 900 tl ye kadar.Telefonlada bir türlü karar veremiyorum birinin işlemcisi düşük birinin sar değeri fazla birinin artırılabilir hafızası yok .Benim için telefonda olması gerekenler şunlar : İnternette falan gezinicem hızlı olsun oyun oynarım güçlü oyunları kasmadan açsın artırılabilir hafızası olsun ön kamerası çok şart değil ama olursa iyi olur menü geçişlerinde falan asla kasma lag yapmasın. Aslında ben xperia arc s düşünmüştüm ama bazıları oyunda falan kastığını söylüyor hangisini almam iyi olur bir tavsiye ederseniz memnun olurum.

Arc S güzel telefon hoş telefon tipi filan da artık ne diyim eskidi yani neden diyeceksin. tek çekirdek ve hadi çekirdeği geç ram çok önemli androidin derdidir ram. Diğer 2011 xperialarda olduğu gibi hatta çoğu 2012de de böyle 512mb ram var.

Arc Sin işlemcisi daha iyi ama ben sana bende ki Rayden örnek veriyim:
-Most Wanted
-Dungeon Hunter 3
-9mm sorunsuz oynadım.
-Asphalt 6-7
-Real Racing 2
-Modern Combat 2-3 oynadım ama Modern Combat 4 de hafif bir kasma vardı yine de oynanılabilirdi.
Batman çok çok çok az bir kasma vardı kastı sayılmaz bile. bitirdim bunları.
Ama Dungeon Hunter 4 Düşük grafikte ara ara kasıyor yüksek grafikte hiç açamassın. Adreno 205gpu var. Yanılmıyorum %99 Arc Sde de Adreno205 gpu vardı. Hemen hemen aynı performansı verir yani. O da kasar.
Real Racing 3 açmıyor.
Nova 3 oynadım sorunsuz ama 4 çıksa oynatmaz.
Wildblood bildiğimiz kasıyordu.
Yeni çıkacak oyunlarda problem yapacaktır. Dandik görünümü ve özellikleriyle Stock Gingerbread kullanırsan sana kalan ram biraz daha fazla olur biraz daha çok oynayabilirsin ama gbde seni çıkacaktır ics yüklersin hatta bootloader açarsan jb bile yüklersin bunlar daha iyi romlar daha hızlı ama daha çok ram yiyor oyun konusunda sıkıntı çıkarır.
Neyse sonuç olarak Arc S ilerki yıllarda yeni çıkacak oyunlarda sorun çıkartır.
--Sen şimdi diyorsun ki oyunlarda kasmasın. Böylece tüm 2011leri eledik. Xperia P var 1gb rami var. Ama bunda da kasan oyun vardır. Şöyle bir düşünüyorum da max 900 lira kasmayan tel bulamam. Sen illa xperia diyorsan ki bence diyebilirsin güzel telefonlar. 512rami olan bir şey alma kesinlikle. 1gb olsun ram. Xperia P diyecem bir bak bence bu da illaki kasacaktır da 2011ler kadar olmaz. 900 gibi bir fiyata da bulablrsn Xperia P'yi hatta S bulsan daha iyi olur fiyatları yakından takip etmiyorum ama kuzenin 800liraya galaxy s2 aldı sıfır. Xperia P her türlü bulunması lazım. ama Xperia P de sd kart girşi yok.

drag10

drag10

Üye
    Konu Sahibi
kardes bende p dusunmustm ama dedin gibi sd kart girisi yok o yuzdn sogudum simdi xperia j gordm snce o nasl

muellif

Üye
kardes bende p dusunmustm ama dedin gibi sd kart girisi yok o yuzdn sogudum simdi xperia j gordm snce o nasl

xperia j alma hafızası düşük o telefonun ve yavaş tahminimce oyunlarda kasar. P yi de alma derim çünkü forumlarda p kullanıcıların yazılarını okursan herkes batarya problemi olduğunu söylüyor aralardında sarjım 4 saat gidiyo diyenelr dahi var zaten normaldir 1320 mah batarya var çok düşük bi rakam.bence alabileceğin en iyi telefon S çünkü hızlı hafızası yüksek kamera çok iyi bataryası çok iyi yeğenimde var kullanıyo fazlasıyla memnun telefondan sıfırları 1100 TL civarında ama Z çıktığından beri düşüşte 1000lira olan yerlerde var yanılmıyorsam internette ya ikinci el al yada biraz bekle fiyatı biraz daha düşer

drag10

drag10

Üye
    Konu Sahibi
saol kards haklisn duser fiyati

spawnozkan

spawnozkan

Üye
xperia j alma hafızası düşük o telefonun ve yavaş tahminimce oyunlarda kasar. P yi de alma derim çünkü forumlarda p kullanıcıların yazılarını okursan herkes batarya problemi olduğunu söylüyor aralardında sarjım 4 saat gidiyo diyenelr dahi var zaten normaldir 1320 mah batarya var çok düşük bi rakam.bence alabileceğin en iyi telefon S çünkü hızlı hafızası yüksek kamera çok iyi bataryası çok iyi yeğenimde var kullanıyo fazlasıyla memnun telefondan sıfırları 1100 TL civarında ama Z çıktığından beri düşüşte 1000lira olan yerlerde var yanılmıyorsam internette ya ikinci el al yada biraz bekle fiyatı biraz daha düşer

Ya hocam sen Z ye 1000 tl demişsin ama ne dediğinin farkında değilsin galiba Türkiye fiyatları 1850 tl lerde bu normal giyat ayrıca internettekiler dolandırıcı biliyorum çünkü ben şuan Suudi Arabistandayım Xperia Z kullanıyorum vede 1200 tl gibi bi fiyatla aldım biraz araştırısanız dünyada bu cihazı en ucuz alabileceğiniz ülkelerden birisi burası o yüzden dikkatli olun derim.

Ha arkdaşa gelince kesinlikle tavsiye ederim wifi acık facebook, skype ve watsapp acık gün içinde en az 10-500 mesaj yazıyorum ekran parlaklığı yarının çok az üzerinde stamina mod açık fakat yukaraki programlar engelli değil (yani stamina moda geçtiğinde onlar aktif olmaya bildirim almaya devam ediyor ) bu şekilde tam gün rahatlıkla kullanıyorum ilk bir kaç hafta biraz düşük gelebilir ama 3-5 defa tam jarzdan sonra batarya daha uzun gidiyor. Diğer özelikleri saymaya gerek yok bazıları saömalamış takılıyor felan diye 1 ayı geçti alaı öyle bişey görmedim alacaklara kesinlikle tavsiyem cok iyi cihaz.
Not: Şuan Iphone 5 16 gb da kullanıyorum ama ben androitli güçlü bir cihazı Iphona tercih ederim.

Bide arkdaşlar şu forma Xperia Z diye bi başlık açın ya millet tartışıyor kunuşuyor burda tık yok varda yoksa ben hala göremedim mi.

drag10

drag10

Üye
    Konu Sahibi
kardeş son tavsiye ettiğin xperia j mi p mi tam anlayamadim

Invoke

Invoke

Üye
kardeş son tavsiye ettiğin xperia j mi p mi tam anlayamadim
Z den bahsetmiş.
Bak bence de P alma ben zaten bir bak dedim. Alabiliyorsan S alabilirsin kötü bir tel değil ama yanılmıyorsam onda da sd kart girişi yok. 1000liraya Z imkansız. Nerde düşüşte 1850lira işte? Düşse bile 1500e düşer aylar sonra o da.
J yi de hiç tavsiye etmem usta bak sen oyunlarda kasmasın diyorsun hem de 900lira olsun diyorsun böyle bir tel yok, malasef.
Biraz beklerim bütçeyi artırabilirim diyorsan bekle derim.
Ama yok max bu diyorsan ve oyun oynayacam illa diyorsan. Galaxy s2 filan bakabilirsin. Sonylerin tasarımını filan ben de çok beğeniyorum ama oyun konusun da çok da iyi performans vermez.

drag10

drag10

Üye
    Konu Sahibi
hmm anladım kardeş bir şey daha sorayım xperia p nin yanlış bilmiyosam 16 gb hafızası var yetmez mi çünkü hafıza girişli alırsam bile hafıza kartı en fazla 8 gb lık bir şey alırım yani bi de kendi hafızası var ama 16 gb etmez iphonelerde de hafıza kart giriş yeri yok hemde ram leri 512 mb bizim sınıfta var bir kaç kişide bir sürü oyun yüklemişler hiç kasmıyo ne dersiniz yetmez mi xperia p nin hafızasıonu beğendim çüngü 1 gb ram var ekranı büyük 1 ghz işlemci hızı var hemde çift çekrdek li

taylan08

Üye
gitti gidiyor u takip edin 2 gün önce günlük indirimdeydi xperia s 950 ion 1000 tl idi artık bidaha ne zaman denk gelir bilemem

- - - Eklendi - - -

hatta duruyor 5 adet kalmıs

Invoke

Invoke

Üye
Aynen bak netten al daha ucuz olur xperia s veya ion güzel telefonlar ucuza bulursan yapıştr.
16 gb yeter aslında ama seni kısıtlar ama yine de yeter. Ama P ile çok iyi bir oyun performansı bekleme S daha iyidir P den ion da daha iyidir Sten bunları bulablesen uygun fiyata kaçırma.
Bir de iphonela androidleri o şekilde karşılaştırma iphoneda 512 ram yeter ama ios sistemi sömürür ve gereksinimi fazladır android için 512 ram yetersizdir. Misal yeni çıkan android amiraller xperia z htc one s4 gibi tellerde 2gb ram var ama 2gb ramli iphone yoktur çünkü 512 de yeter iphoneda kasma yapmaz. Başka bir örnek şuan iphone 3gsden yazıyorm 256rami var. Ama 256mb ile android çalışmaz bile .d
Diyeceğim o ki 1gb iyidir ama xperia p nin bataryası da düsük sen arkadasın dediği gibi gittigidiyoru rakip et. S ve iona bak.

drag10

drag10

Üye
    Konu Sahibi
Bnm dedigime ne diyorsnz

Muhammet DEDE

Muhammet DEDE

Üye
xperia s işini görecektir 900 e bulabilirsin araştırırsan

drag10

drag10

Üye
    Konu Sahibi
Bnm dedigime nd diyorsnz

Muhammet DEDE

Muhammet DEDE

Üye
kardeşim xperia p yi gönül rahatlığı ile alabilirsin oyun konusunda yüzünü kara çıkarmaz

drag10

drag10

Üye
    Konu Sahibi
Benim için zaten en önemlisi oyunda nette arayüzlerde kasma yapmaması eğer yapmıyorsa p yi alıcam daha ucuz old. için ama kasıyorsa s in düşmesini beklerim

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Arc s al üstünede atomic gb kur telefonun 2-3 kat üstünde performans alıyorsun çift çekirdekli 1gb ramli motoroladan daha ust performans aliyorsun

drag10

drag10

Üye
    Konu Sahibi
kardeş arc s i de araştırdım alanlar hiç memnun değil çift çekirdekli falan ama bazıları diyor kasma yapıyor anca fruit ninja angry birds oynarsın diyorlar bide kasa adiliği varmış hemen çatlıyormuş ekran falan sararıyormuş bide ön kamera yok

Muhammet DEDE

Muhammet DEDE

Üye
arc s ten uzak dur derım. Alabılırsen xperıa s al. Yok derrsen alternatıf xperıa p olabılır 2 sıde senı uzmeyecek cıhazlardır.

drag10

drag10

Üye
    Konu Sahibi
eywallah kardeş :D :tşk:

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bir şey daha sorucam xperia p nin android sürümü ice cream sandwich mi eğer değilse ona güncellemek iyi mi olur kötü mü