Zenfone 6 alacağım !

Sponsorlu Bağlantılar

byAndroid

byAndroid

Üye
Bekliyoruz dört gözle hangi telefonu alacağını daha önceden de konu acmistin çünkü hatırlıyorum :D

RaDLoFF74

RaDLoFF74

Üye
O zaman al derim diğer dediğin telefonları hiç kullanmadım bilmiyorum ama bu asus beni kendine aşık etti öyle deyim sana :D

emreexxl

emreexxl

Üye
    Konu Sahibi
Bekliyoruz dört gözle hangi telefonu alacağını daha önceden de konu acmistin çünkü hatırlıyorum :D
Aynen öyle kardeşim :) şu elimdeki telefondan o kadar bıktım ki alacağım telefonla ilgili konuyu bir ay önceden açmıştım :) zenfone 6'da karar kıldım hayırlısıyla yarın teknosadan alicam arkadaşlar :) fikir verenlere de teşekkür ederim tekrar.
O zaman al derim diğer dediğin telefonları hiç kullanmadım bilmiyorum ama bu asus beni kendine aşık etti öyle deyim sana :D
Telefonun tasarımı nedense beni de kendine aşık etti sayılır :)

Fenomenon

Fenomenon

Üye
Zenfone al pişman olmazsın. Z2 tabi daha iyi ama fiyatı düşmez. Dolar sürekli artıyor. 1300-1400'den aşağı düşmez. Arada 500-600 lira fark var.

emreexxl

emreexxl

Üye
    Konu Sahibi
fiyatının düşmesini beklemiyorum zaten arkadaşım.Teknosadan zenfone 6 16 gb gold modelini aldım arkadaşlar

RaDLoFF74

RaDLoFF74

Üye
hayırlı olsun :)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
note 2 note 3 felan al olmadi

RaDLoFF74

RaDLoFF74

Üye
hadi kurcala bakalım beğenecek misin bekliyorum yorumlarını :D

emreexxl

emreexxl

Üye
    Konu Sahibi
Asfalt 8 , Call of duty black ops zombie , nova 3 , deus ex the fall , gta san andreas , gta vice city , modern combat 4 , six guns dahil toplamda 42 tane oyun kurdum cihaza ve bana mısın demiyo :) gta san andreası gölge kapalı full çözünürlükte en yüksek ayarlarda kasmadan oynatıyo ve saydığım oyunları en yüksek grafiklerde en yüksek çözünürlükte kasmadan akıcı bir şekilde oynatıyo oyun performansı beklediğimden iyi :) cihaza gba emulatöru kurdum ve otg kablosu ile gamepad bağladım çocukluğumdaki günler aklıma geldi :) ısınma konusuna gelince çok aşırı ısınmıyo cihazı baya zorladım normal bir ısınma söz konusu.internet konusunda iyi.sadece şarji kontrol etmeye fırsatım olmadı kullandıkça bunu da yazıcam :) şimdilik kurcalamaya devam :)

• Beğen
Tepkiler: samsunlu1907fb
RaDLoFF74

RaDLoFF74

Üye
o kadar oyunu ne ara kurdun :D ben alalı 4 ay oldu daha o kadar oyun kuramadım :D

emreexxl

emreexxl

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim teli alalı zaten 5 6 saat oldu kurmamam mümkün mu ? Ayrıca kardeşim tabletine oyun yüklediği için indirdiği oyunları pc de depoluyo inanmıyosan pc de oyunların olduğu klasörun dosyaların ekran görüntüsünü alayım ayni şekilde cihazın da ekran görüntüsünü alayım..sen alalı 4 ay oluyo ama yüklemiyosun o ayrı konu..32 gblik kartı taktım oyunlarda hazır pcde vardi tele atıp tek tek kurdum iki saatimi almadı bunun nesini büyüttün :D

RaDLoFF74

RaDLoFF74

Üye
büyütmedim yav :D sadece bu ne hız anlamında :D

emreexxl

emreexxl

Üye
    Konu Sahibi
ne bilim sen o şekilde söyleyince yanlış anladım :) oyunlar hazır vardi bende ne duruyorum dedim tek tek kurdum hepsini :) zaten 9 tane iyi oyun var kalanı da zombie tsunami angry birds minigore gibi küçük oyunlar yüklü o yüzden fazla sürmedi hemde 5230da oyuna biraz hasret kaldım yüklemisken hepsini yükledim :)

RaDLoFF74

RaDLoFF74

Üye
hmm ben en fazla bir gün oyun oynuyorum sonra siliyorum :D bana uygulama lazım yav arıyorum ama bulamıyorum :D

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Z2 ile zen 6 yı bir tutamazsın. Paran varsa al z2 yi yıllarca kullan.
4 gb lik versiyonu kastetiniz sanirim. Zira 2gb lik okan zen 6 ile aynı sayılır aynı işlemci aynı ram çünkü

samsunlu1907fb

samsunlu1907fb

Üye
ASUS Zenfone 6 Kullanıcı Yorumları | Sayfa 7 - MaxiCep linkte yorumum var.karar verdiysen hayırlı olsun kardeş
Tekrar hayırlı olsun kardeş. Sana ve büyük telefon kullanan arkadaşlara önerim teknosada zenfone 6 ekran koruyucu satılıyor, ondan bulup almaları. Çünkü düşüp ekranı kırıldığında 250-300 arası bir masraf oluyormuş ,ben aldım 50 tlye ,daha ucuza başka sitelerdede bulabilirsin,

Örnek link

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Model numarası aynı ama

Takipçi Satın Al

Üst Alt