Hangi Üst Seviye 3'lü ? Galaxy SIII-One X-iPhone

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
codblackops2

codblackops2

Üye
iphone 5çıkarsa zaten unut hepsini :D
one x'e geçtiğinde s3e göre farklılık olarak tegra3 ,sense,tasarım olacak..
Yine android..

Ekran kücük gelmeyecekse 4s al derşm en azından bambaşka bir platforumu keşfedersin

- - - Eklendi - - -

kimse benim gibi değiştiremez şu an 12. telefonum son 2 yılda :kop2: :ehe Sense 4 çok ağır ve bunu s3 kaldırmaz o donanımla :evet:

O oyunda optimize sorunu var 4s ten kaynaklı değil :ah GTA 3 de aynı.

:hmmm
donanım derken o kadar fark var mı yahu ::allalla:

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Bende bi s2 vardi yurtdisindan gelme. Onuda hediye etmisti bir tanidik daha kayit ettirmeden 2. Kattan halinin ustune dustu ekran tuz buz tabi.. ounu gittik parca niyetine 470 tl ye sattik. Abim telefonla konusurken korkuttu ondan dustu asaya. Sonra o akrabalara tekrar siparis verdik. Ben dedim 1000 den fazla vermem abim mecbur kabul etti yoksa operdim :ehe: oyle artik almis oldum

:ehe yine ballıymışsın :)

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Topu toplam 1278 felen tuttu saden kardesim

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

kimse benim gibi değiştiremez şu an 12. telefonum son 2 yılda :kop2: :ehe Sense 4 çok ağır ve bunu s3 kaldırmaz o donanımla :evet:

O oyunda optimize sorunu var 4s ten kaynaklı değil :ah GTA 3 de aynı.

sense çok ağır ama bir okadar da kaliteli bir arayüz

androidde neredeyse bütün oyunlarda optimize sorunu var :@

- - - Eklendi - - -

Topu toplam 1278 felen tuttu saden kardesim

benimde öyle birşey işte 500€'a oradan geldi birde burada pasaport parası verdik 100 TL öyle :)

Türe

Türe

Üye
Yine android..

Ekran kücük gelmeyecekse 4s al derşm en azından bambaşka bir platforumu keşfedersin

- - - Eklendi - - -

:hmmm
donanım derken o kadar fark var mı yahu ::allalla:

SIII Cpu : Cortex A9 One X Cpu : Tegra 3

SIII Gpu : Mali-400 Mp. One X Gpu : GeForce 12 Çekirdekli Sence de yok mu :evet:

Türe

Türe

Üye
sense çok ağır ama bir okadar da kaliteli bir arayüz

androidde neredeyse bütün oyunlarda optimize sorunu var :@

Bunun Nedeni uygulamaları ve oyunları baştan yazmak yerine iOS'dan port edilmesi talip işte bu yüzden çoğu oyun ve uygulama iOS'taki kadar akıcı olmuyor ve fps kaybına uğruyor :oke:

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Yine android.

kesinlikle :) yine android ios platformu güzel ya installous'ta bütün uygulamalar var mı peki Süleyman ?

Türe

Türe

Üye
Installous kendi bünyesinde barındırmıyor oyun ve uygulamaları Talip. Cydia'da repo denen bir olay var bir nevi source gibi bişey bu. Ve içlerinde bir sürü tweak , oyun veya uygulama var artık hangi alanada özelleşmek istiyorsa repo sahibi o alanda yayın yapıyor. Sen bunları ekliyorsun Cydia'ya bu sayede Installous'ta gözüküyor nitekim hepsine sahip olmak mümkün değil ama popüler olan herşeyi kesinlikle bulursun. Bulamasan bile telefon jb'i olduğundan .ipa uzantılı dosyayı pc ye indirir çift tıklarsın otomatik olarak telefona senkronize eder zaten uygulamayı itunes :oke:

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Installous kendi bünyesinde barındırmıyor oyun ve uygulamaları Talip. Cydia'da repo denen bir olay var bir nevi source gibi bişey bu. Ve içlerinde bir sürü tweak , oyun veya uygulama var artık hangi alanada özelleşmek istiyorsa repo sahibi o alanda yayın yapıyor. Sen bunları ekliyorsun Cydia'ya bu sayede Installous'ta gözüküyor nitekim hepsine sahip olmak mümkün değil ama popüler olan herşeyi kesinlikle bulursun. Bulamasan bile telefon jb'i olduğundan .ipa uzantılı dosyayı pc ye indirir çift tıklarsın otomatik olarak telefona senkronize eder zaten uygulamayı itunes :oke:

o halledilir ya :ehe

One X+ geliyormuş galiba :

Türe

Türe

Üye
Biliyorum :evet: Resmen one x alanlara hakaret bu.

Türe

Türe

Üye
En iyisini yaparsın bence :evet: çünkü cortex a15 ile gelecek büyük bir ihtimal :eller:

Türe

Türe

Üye
Şu siyah iPhone gerçekse bayıldım ona :(

MasteLaa

MasteLaa

Üye
O ne yahu çıt kırılır o :)

Türe

Türe

Üye
yok ya o değil :hmmm

- - - Eklendi - - -

bu :evet:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
fatihe katılıyotum maşallah gömlek değiştirir gibi telefon değişiyorsun:ehe.bu arada fatih senseyi s3e at kasıntuyı görürsün demiş :hmmm neden? :hmmm
soruna gelecek olursak 4s alma çünkü forumda symbinaize demişti şu yeni spiderman oyunumuydu neydi tam hatırlamıyorum kasma var ramdan dolayı galiba diyordu :hmmm

galaxy note2ye ne dersin :naughty:
Sense çok ağır bir arayüz çekirdeğe bakmadan GPU ya bağlanıyor direk zaten..12 çekirdek bir GPU Sense'den yaklaşık 2000 mpixel iken s3 de 600-700 mpixel ile Sense 4 ü kaldırması beklenemez..Hatta sana şöyle söyleyeyim 4S kaldırır ama s3 kaldırmaz 543 ün 1000 mpixel işlerken s3 ün 600 küsür işlemesi bence s3 ün zaafı kimse görmüyor bunu tabii.

- - - Eklendi - - -

yok ya o değil :hmmm

- - - Eklendi - - -

bu :evet:
O mu bence de güzel :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt