Hangi Üst Seviye 3'lü ? Galaxy SIII-One X-iPhone

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Talip ben olsam 920 yi listeye alirdim. Niye dersen en iyi ekranli telefonmus + optimize edilmis en hizli telefonmus + destek sözü vermisler + marketi en hizli buyuyen marketmis + islemcisi cortex a15 alt yapisina dayanirmis + fiyatida ucuk olmayacakmis..

WP ama daha gelişmemiş bir işletim sistemi tamam hızlı gelişiyor olabilir ama şuanda gelişmemiş android desen 18 ay değil sürekli destek veren bir işletim sistemi tamam marka destek vermeyebilir ama custom romlar sayesinde son android versiyonunu yükleyebiliyorsunuz tabi donanım yettiği kadar :oke:

2016'ya kadar nokia almam :nono:

- - - Eklendi - - -

RR2 sende sorun ben muzik aciyorum pop play bide oyuna giriyorum. Bide guc tasarrufunda beya

- - - Eklendi - - -

Ben simdi alacak olsam lumia alirdim. Eksiklerini giderirdim. Yazilimcilik okuyorum

ram doluyor telefonda problem yok,biz yazılımcılık okumuyoruz:nono:

Türe

Türe

Üye

WP ama daha gelişmemiş bir işletim sistemi tamam hızlı gelişiyor olabilir ama şuanda gelişmemiş android desen 18 ay değil sürekli destek veren bir işletim sistemi tamam marka destek vermeyebilir ama custom romlar sayesinde son android versiyonunu yükleyebiliyorsunuz tabi donanım yettiği kadar :oke:

2016'ya kadar nokia almam :nono:

Tarih de netleşmiş :ehe Evet WP'nin en az bir 2-3 yıla ihtiyacı var sanırım :hmmm

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

Niye tariz yapma gereği duyuyorsunuz Siz SIII kullanıcıları ? Neyi ifade etmeye çalışıyorsunuz ? Daha ortada telefon yok bilmem bişey yok gelmiş propagandasını yapıyorsunuz. Kusura bakmayın ama objektif olun biraz.

objektif olmaları için lumia 920'yi almaları gerekiyor :)

- - - Eklendi - - -

Tarih de netleşmiş :ehe Evet WP'nin en az bir 2-3 yıla ihtiyacı var sanırım :hmmm

olmaz olurmu ya mağaza bom boş yahu

Türe

Türe

Üye

objektif olmaları için lumia 920'yi almaları gerekiyor :)

- - - Eklendi - - -

olmaz olurmu ya mağaza bom boş yahu

:evet:

Yok bomboş değil ama yeterli değil şu an , dediğim gibi ya global uygulamaları çabuk yayınlayacaklar ya da en az 2-3 yıl lazım :hmmm

Türe

Türe

Üye
Kesinlikle :evet: Ama şuu çekirdek uyumu çok hoş be bir de people hub :hmmm

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Almanya romunu silmeseydin ram falan sıkıntı olmazdi beya. He S3 eksigi ne biliyormusun pop play + muzik + rr2 aciyorum ya video izlenmiyor sesler karismasin diye ya muzik dinleyecen yada video izleyeceksin :ehe:

- - - Eklendi - - -

Video ekranda kaliyor yine

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Almanya romunu silmeseydin ram falan sıkıntı olmazdi beya. He S3 eksigi ne biliyormusun pop play + muzik + rr2 aciyorum ya video izlenmiyor sesler karismasin diye ya muzik dinleyecen yada video izleyeceksin :ehe:

tamam 4.0.4 Türkiye romu var işte almanya romuyla aynı sadece vodafone uygulamaları yok

Türe

Türe

Üye

- - - Eklendi - - -

Aynı anda hem müzik hem video :hmmm Gerçi androidden multitasking 0 ama neyse.

- - - Eklendi - - -

tamam 4.0.4 Türkiye romu var işte almanya romuyla aynı sadece vodafone uygulamaları yok

talip senin cihaz operatör üzerinden alınma sim free di mi ?

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

onu bir ben beceremedim

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

evet vodafone'dan alınma ama sim free

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Yazilimcilik zor is bea bir kod yaziyorsun sonra hoca diyo bunu dahada kisaltin diyor ugras dur sonra :) Bu uc telefondan birini dersen one x derim. Iphonu 1 hafta kullanamazsin j.b siz widget felanda yok :(

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Vodefone eklentileri var onlarida hallettim zaten. Video acarsan muzigi kısıyor video oynuyor video durunca muzik devreye giriyor.

Türe

Türe

Üye
Vodefone eklentileri var onlarida hallettim zaten. Video acarsan muzigi kısıyor video oynuyor video durunca muzik devreye giriyor.

Biraz saçma olmuş ama biraz da mantıklı :hmmm

Yazilimcilik zor is bea bir kod yaziyorsun sonra hoca diyo bunu dahada kisaltin diyor ugras dur sonra :) Bu uc telefondan birini dersen one x derim. Iphonu 1 hafta kullanamazsin j.b siz widget felanda yok :(

Valla eğer paran varsa marketten uygulama almak için hiç jb'e filan gerek yok krallar gibi akarsın :ok2:

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

evet,pop up play ama internetten izlenen videolarda olmuyor sanırım şahsen youtube'ta bulamadım da :(

- - - Eklendi - - -

Biraz saçma olmuş ama biraz da mantıklı :hmmm

Valla eğer paran varsa marketten uygulama almak için hiç jb'e filan gerek yok krallar gibi akarsın :ok2:

JB siz iphone'u hayal edemiyorum her şeye para verirsen bir iphone parası daha verirsin :oke:

Türe

Türe

Üye
E ama çok güzel uygulamalar var :( Androidde onların yarısı olsa ühüüü ..

PremiumWork

PremiumWork

Üye
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
E ama çok güzel uygulamalar var :( Androidde onların yarısı olsa ühüüü ..

evet,birde adamlar playstation gibi telefon yapıyorlar o zamanın hiçbir oyununu kasmıyor :ehe

- - - Eklendi - - -

Para ne gezer beya?Benim tek kar yaptigim nokta bu cihaza 1000 lira verdim.

- - - Eklendi - - -

Bende S2 vardi telefonu 2 hafta kullanabildim sadece:(

s3'ü 1.000 TL ye nereden buldun ?

codblackops2

codblackops2

Üye
fatihe katılıyotum maşallah gömlek değiştirir gibi telefon değişiyorsun:ehe.bu arada fatih senseyi s3e at kasıntuyı görürsün demiş :hmmm neden? :hmmm
soruna gelecek olursak 4s alma çünkü forumda symbinaize demişti şu yeni spiderman oyunumuydu neydi tam hatırlamıyorum kasma var ramdan dolayı galiba diyordu :hmmm

galaxy note2ye ne dersin :naughty:

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
fatihe katılıyotum maşallah gömlek değiştirir gibi telefon değişiyorsun:ehe.bu arada fatih senseyi s3e at kasıntuyı görürsün demiş :hmmm neden? :hmmm
soruna gelecek olursak 4s alma çünkü forumda symbinaize demişti şu yeni spiderman oyunumuydu neydi tam hatırlamıyorum kasma var ramdan dolayı galiba diyordu :hmmm

büyük olmasa hayır demem :ehe

ya one x yada iphone 5 ama one x ten se iphone 4s sanki daha iyi ya ? :allalla:

- - - Eklendi - - -

fatihe katılıyotum maşallah gömlek değiştirir gibi telefon değişiyorsun:ehe

hepsinin bir nedeni var ve hiç birinde zarar etmedim :ehe

s2 yi neden sattım ? : s2 yi 750 TL ye almıştım ve 950 TL'ye teklif geldi :oke:
note'u neden geri verdim : s2 kadar performanslı değildi ve çok aşırı büyüktü :oke:
s3'ü neden değiştiriyorsun : annem heves etti bana ver sana başka alırız dedi :ehe

PremiumWork

PremiumWork

Üye
one X

Türe

Türe

Üye

kimse benim gibi değiştiremez şu an 12. telefonum son 2 yılda :kop2: :ehe Sense 4 çok ağır ve bunu s3 kaldırmaz o donanımla :evet:

O oyunda optimize sorunu var 4s ten kaynaklı değil :ah GTA 3 de aynı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt