Hangi Üst Seviye 3'lü ? Galaxy SIII-One X-iPhone

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SeniGördüm

SeniGördüm

Üye

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Ben kullandim one x talip kasma derdi yok emin ol o arayuzu s3 koy kasım kasım kasılır yani one x hakkında o kadar sey yazmistim sen de okudun sanirim :ehe Sarj konusuna gelince one x in iyi oldugu soylenemez s3 e gore..gunumuz akilli telefonlarinin cogu oyle o ayri tabii ki :) iphone 5 cıkarsa onu alirsin bence rahat edersin :) tabii ekran derdin de yok ise 4s de cok iyidir ama sen benim yaziyi oku :D

yazını okudum knk'da s3 ten hatta şarz dışında dahada iyi olduğunu biliyorum,3G ile görüntülü görüşme var mıydı bari ? gerçi yılda en fazla 1-2 kere kullandığım birşey birde otg desteği nin de olmadığını duydum ne kadar doğru bilemiyecem birde gözüken ram miktarı ne kadardı s3 te 779 MB görünüyor ve bana yetmiyor RR2 yi açıp müzik açıyorum ram yetmediği için müziği kapatıyor :@ birde RR3 gelecek onu hiç açmaz belkide :ehe

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Bu arada s3 un iyi gostermesi ekranindan kaynaklaniyor ayni foto yu pc de karsilastirin farkı anlarsiniz :) ben de n8 ile.karsilastirdim telefonda benimkinin yanına yaklasamaz ama pc de isler degisir ki onemli olan da bu :)

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Rr2de kasmiyor hem arkada maxicep açık oluyor bende:oke:

MasteLaa

MasteLaa

Üye

yazını okudum knk'da s3 ten hatta şarz dışında dahada iyi olduğunu biliyorum,3G ile görüntülü görüşme var mıydı bari ? gerçi yılda en fazla 1-2 kere kullandığım birşey birde otg desteği nin de olmadığını duydum ne kadar doğru bilemiyecem birde gözüken ram miktarı ne kadardı s3 te 779 MB görünüyor ve bana yetmiyor RR2 yi açıp müzik açıyorum ram yetmediği için müziği kapatıyor :@ birde RR3 gelecek onu hiç açmaz belkide :ehe
O ram miktarı normal ics de oyle zaten :) rr3 ü tegra3 acmayacak da ne acacak talip gozunu seveyim :D goruntulu gorusme de yani bir dusun neredeyse 2000 tl lik telefon :D otg destegini bilemiyorum valahi :)

- - - Eklendi - - -

Bu arada maşallah gömlek değişir gibi telefon değişiyorsun :D

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

O ram miktarı normal ics de oyle zaten :) rr3 ü tegra3 acmayacak da ne acacak talip gozunu seveyim :D goruntulu gorusme de yani bir dusun neredeyse 2000 tl lik telefon :D otg destegini bilemiyorum valahi :)

- - - Eklendi - - -

Bu arada maşallah gömlek değişir gibi telefon değişiyorsun :D

one x in kasmayacağından adım gibi eminim zaten :ehe

görüntülü görüşme okadar önemli değilde otg biraz önemli telefona kol takmayı düşünüyorum da :ehe

ya onlarda aslında okadar önemli değil boşver one x aldırırım büyük ihtimalle ama iphone 5 hoşuma giderse onu aldırırım ama one XL gelecek diye biliyorum ben o nezaman gelecekti ?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
One x'te, daha doğrusu hiç bir htc'de 3g üzerinden görüntülü görüşme yok. Otg için şu an kernel gerekiyor ilerde bunlar için güncelleme çıkarmı bilmem ama telefon bu haliyle bile mükemmel tavsiye ederim :)

- - - Eklendi - - -

Bu arada skype, tango vs. ile, yani internetten görüntülü görüşme oluyor.

MasteLaa

MasteLaa

Üye

one x in kasmayacağından adım gibi eminim zaten :ehe

görüntülü görüşme okadar önemli değilde otg biraz önemli telefona kol takmayı düşünüyorum da :ehe

ya onlarda aslında okadar önemli değil boşver one x aldırırım büyük ihtimalle ama iphone 5 hoşuma giderse onu aldırırım ama one XL gelecek diye biliyorum ben o nezaman gelecekti ?
XL yi bosver sanirim at&t cihazı o ve sarı leke problemleri dr oluyor yani ben olsam iphone 5 alırdım yani iyi bir süre götürur seni..

- - - Eklendi - - -

One x'te, daha doğrusu hiç bir htc'de 3g üzerinden görüntülü görüşme yok. Otg için şu an kernel gerekiyor ilerde bunlar için güncelleme çıkarmı bilmem ama telefon bu haliyle bile mükemmel tavsiye ederim :)

- - - Eklendi - - -

3G ilr görüşme olması lazim ya enteresan geldi :hmmm

Türe

Türe

Üye
s3'ün kamerası daha net çekiyor,burada dükkanın yanındaki büfecinin arkadaşında var adam bakabilirmiyim bende düşünüyorum dedi bende bak dedim adam hemen kameraya girdi baktı 4s ten daha net çekiyor dedi bende 4s in kamerasıyla aynı olduğunu söyledim 4s'in kamerasını bir açtık s3 gerçekten daha net çekiyordu

4s aslında iş görür iphone 5 bir gelsinde bakalım durum ne olacak

Ben karşılaştırmaların hepsinde 4s'in daha iyi çektiğini gördüm -ki video karşılaştırması yapanlar da bu yönde :hmmm -

Sen bilirsin ben 4s'e geçecektim ha bekleme imkanın varsa Bence 5'i kesinlikle bekle yok bekleyemem dersen bir daha SIII alma ya one x ya da 4s al :oke:

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

tamam ozaman ya sıkıntı yok one XL hakkında ne biliyorsunuz peki arkadaşlar ?

Türe

Türe

Üye
Bu arada s3 un iyi gostermesi ekranindan kaynaklaniyor ayni foto yu pc de karsilastirin farkı anlarsiniz :) ben de n8 ile.karsilastirdim telefonda benimkinin yanına yaklasamaz ama pc de isler degisir ki onemli olan da bu :)

:evet: kardom bunu kendi resmimi pc ye atınca anladım :D arkadaşın s3 ünde çok güzel gözüküyordu pc ye bir attım gürültü manyağı olmuş foto :kotu:

- - - Eklendi - - -

tamam ozaman ya sıkıntı yok one XL hakkında ne biliyorsunuz peki arkadaşlar ?

onu sadece at&t satıyor diye biliyorum

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
baktığım kadarıyla one x daha iyimiş,birde aklıma gelmişken sormak istedim one x 4G destekliyor mu ?

- - - Eklendi - - -

onu sadece at&t satıyor diye biliyorum

evet öyleymiş ama one x ondan daha iyi :oke:

Türe

Türe

Üye
baktığım kadarıyla one x daha iyimiş,birde aklıma gelmişken sormak istedim one x 4G destekliyor mu ?

Türkiye'deki desteklemiyor sanırım ama operatör cihazları destekliyor olabilir -at&t gibi-

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

evet öyleymiş ama one x ondan daha iyi :oke:

:evet: One XL çift çekirdekli

PremiumWork

PremiumWork

Üye
RR2 acip muzik dinleyemiyorsan senin telefonda sorun ben soyliyim talip....

sasasahamza

Üye
babanın gidiş tarihi ne zaman. Lumia 920 bu cihazlar arasında en iyisi bu bi kesin tek kalır yani marketi ve bu da günden güne arta arta çoğalır büyüyor. Eğer babanın gidiş tarihinde orada satışa çıkarsa lumia 920 kesinlikle onu almani tavsiye ederim. Onu almayacaksan büyük ekran takıntın yoksa iphone 4s

lumia 920 tekmi atar haha gülesim yoktu sizi nokiacılar :D htc one x al bataryayı her zaman sarza takarım diyorsan al derim tegra islemci için oyunlarda ozel efekler var ama alma 1 ay bekle dunyanın en iyi telefonu lg optimus g al.

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Talip ben olsam 920 yi listeye alirdim. Niye dersen en iyi ekranli telefonmus + optimize edilmis en hizli telefonmus + destek sözü vermisler + marketi en hizli buyuyen marketmis + islemcisi cortex a15 alt yapisina dayanirmis + fiyatida ucuk olmayacakmis..

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
RR2 acip muzik dinleyemiyorsan senin telefonda sorun ben soyliyim Talip....

yok ya ram yetmiyor baksana 590-600 MB arası kendi yiyor oyunu açıyorsun birde 60 MB müzik çalar ram doluyor

- - - Eklendi - - -

lumia 920 tekmi atar haha gülesim yoktu sizi nokiacılar :D htc one x al bataryayı her zaman sarza takarım diyorsan al derim tegra islemci için oyunlarda ozel efekler var ama alma 1 ay bekle dunyanın en iyi telefonu lg optimus g al.

zaten hac zamanına kadar vaktim var :oke: o zaman en iyisi hangisiyse onu alacağım :)

Türe

Türe

Üye
Talip ben olsam 920 yi listeye alirdim. Niye dersen en iyi ekranli telefonmus + optimize edilmis en hizli telefonmus + destek sözü vermisler + marketi en hizli buyuyen marketmis + islemcisi cortex a15 alt yapisina dayanirmis + fiyatida ucuk olmayacakmis..

Niye tariz yapma gereği duyuyorsunuz Siz SIII kullanıcıları ? Neyi ifade etmeye çalışıyorsunuz ? Daha ortada telefon yok bilmem bişey yok gelmiş propagandasını yapıyorsunuz. Kusura bakmayın ama objektif olun biraz.

PremiumWork

PremiumWork

Üye
RR2 sende sorun ben muzik aciyorum pop play bide oyuna giriyorum. Bide guc tasarrufunda beya

- - - Eklendi - - -

Niye tariz yapma gereği duyuyorsunuz Siz SIII kullanıcıları ? Neyi ifade etmeye çalışıyorsunuz ? Daha ortada telefon yok bilmem bişey yok gelmiş propagandasını yapıyorsunuz. Kusura bakmayın ama objektif olun biraz.

Ben simdi alacak olsam lumia alirdim. Eksiklerini giderirdim. Yazilimcilik okuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt