SeniGördüm
Üye
bence one x'i ararsındediğim gibi ya ip5 yada one x zaten s2 zamanında şarz aletimi yanımda taşıyordum
alışkınım yani
![]()
arayacağımı hiç düşünmüyorum ama neyse

bence one x'i ararsındediğim gibi ya ip5 yada one x zaten s2 zamanında şarz aletimi yanımda taşıyordum
alışkınım yani
![]()

Ben kullandim one x talip kasma derdi yok emin ol o arayuzu s3 koy kasım kasım kasılır yani one x hakkında o kadar sey yazmistim sen de okudun sanirimSarj konusuna gelince one x in iyi oldugu soylenemez s3 e gore..gunumuz akilli telefonlarinin cogu oyle o ayri tabii ki
iphone 5 cıkarsa onu alirsin bence rahat edersin
tabii ekran derdin de yok ise 4s de cok iyidir ama sen benim yaziyi oku
![]()
birde RR3 gelecek onu hiç açmaz belkide 
arayacağımı hiç düşünmüyorum ama neyse![]()
senin tercihinBu arada s3 un iyi gostermesi ekranindan kaynaklaniyor ayni foto yu pc de karsilastirin farkı anlarsinizben de n8 ile.karsilastirdim telefonda benimkinin yanına yaklasamaz ama pc de isler degisir ki onemli olan da bu
![]()
ama ben o resimleri bilgisayara atmıyorum en fazla bir facebook'a yüklerim yani 
O ram miktarı normal ics de oyle zaten
yazını okudum knk'da s3 ten hatta şarz dışında dahada iyi olduğunu biliyorum,3G ile görüntülü görüşme var mıydı bari ? gerçi yılda en fazla 1-2 kere kullandığım birşey birde otg desteği nin de olmadığını duydum ne kadar doğru bilemiyecem birde gözüken ram miktarı ne kadardı s3 te 779 MB görünüyor ve bana yetmiyor RR2 yi açıp müzik açıyorum ram yetmediği için müziği kapatıyorbirde RR3 gelecek onu hiç açmaz belkide
![]()
rr3 ü tegra3 acmayacak da ne acacak talip gozunu seveyim
goruntulu gorusme de yani bir dusun neredeyse 2000 tl lik telefon
otg destegini bilemiyorum valahi 

O ram miktarı normal ics de oyle zatenrr3 ü tegra3 acmayacak da ne acacak talip gozunu seveyim
goruntulu gorusme de yani bir dusun neredeyse 2000 tl lik telefon
otg destegini bilemiyorum valahi
- - - Eklendi - - -
Bu arada maşallah gömlek değişir gibi telefon değişiyorsun![]()

XL yi bosver sanirim at&t cihazı o ve sarı leke problemleri dr oluyor yani ben olsam iphone 5 alırdım yani iyi bir süre götürur seni..
one x in kasmayacağından adım gibi eminim zaten
görüntülü görüşme okadar önemli değilde otg biraz önemli telefona kol takmayı düşünüyorum da
ya onlarda aslında okadar önemli değil boşver one x aldırırım büyük ihtimalle ama iphone 5 hoşuma giderse onu aldırırım ama one XL gelecek diye biliyorum ben o nezaman gelecekti ?
One x'te, daha doğrusu hiç bir htc'de 3g üzerinden görüntülü görüşme yok. Otg için şu an kernel gerekiyor ilerde bunlar için güncelleme çıkarmı bilmem ama telefon bu haliyle bile mükemmel tavsiye ederim
- - - Eklendi - - -
Bu arada skype, tango vs. ile, yani internetten görüntülü görüşme oluyor.

s3'ün kamerası daha net çekiyor,burada dükkanın yanındaki büfecinin arkadaşında var adam bakabilirmiyim bende düşünüyorum dedi bende bak dedim adam hemen kameraya girdi baktı 4s ten daha net çekiyor dedi bende 4s in kamerasıyla aynı olduğunu söyledim 4s'in kamerasını bir açtık s3 gerçekten daha net çekiyordu
4s aslında iş görür iphone 5 bir gelsinde bakalım durum ne olacak
- 
One x'te, daha doğrusu hiç bir htc'de 3g üzerinden görüntülü görüşme yok. Otg için şu an kernel gerekiyor ilerde bunlar için güncelleme çıkarmı bilmem ama telefon bu haliyle bile mükemmel tavsiye ederim
- - - Eklendi - - -
Bu arada skype, tango vs. ile, yani internetten görüntülü görüşme oluyor.
Bu arada s3 un iyi gostermesi ekranindan kaynaklaniyor ayni foto yu pc de karsilastirin farkı anlarsinizben de n8 ile.karsilastirdim telefonda benimkinin yanına yaklasamaz ama pc de isler degisir ki onemli olan da bu
![]()
kardom bunu kendi resmimi pc ye atınca anladım
arkadaşın s3 ünde çok güzel gözüküyordu pc ye bir attım gürültü manyağı olmuş foto
tamam ozaman ya sıkıntı yok one XL hakkında ne biliyorsunuz peki arkadaşlar ?
onu sadece at&t satıyor diye biliyorum

baktığım kadarıyla one x daha iyimiş,birde aklıma gelmişken sormak istedim one x 4G destekliyor mu ?
baktığım kadarıyla one x daha iyimiş,birde aklıma gelmişken sormak istedim one x 4G destekliyor mu ?
- - - Eklendi - - -
evet öyleymiş ama one x ondan daha iyi![]()
One XL çift çekirdeklilumia 920 tekmi atar haha gülesim yoktu sizi nokiacılarbabanın gidiş tarihi ne zaman. Lumia 920 bu cihazlar arasında en iyisi bu bi kesin tek kalır yani marketi ve bu da günden güne arta arta çoğalır büyüyor. Eğer babanın gidiş tarihinde orada satışa çıkarsa lumia 920 kesinlikle onu almani tavsiye ederim. Onu almayacaksan büyük ekran takıntın yoksa iphone 4s
htc one x al bataryayı her zaman sarza takarım diyorsan al derim tegra islemci için oyunlarda ozel efekler var ama alma 1 ay bekle dunyanın en iyi telefonu lg optimus g al.RR2 acip muzik dinleyemiyorsan senin telefonda sorun ben soyliyim Talip....
lumia 920 tekmi atar haha gülesim yoktu sizi nokiacılarhtc one x al bataryayı her zaman sarza takarım diyorsan al derim tegra islemci için oyunlarda ozel efekler var ama alma 1 ay bekle dunyanın en iyi telefonu lg optimus g al.
o zaman en iyisi hangisiyse onu alacağım 
Talip ben olsam 920 yi listeye alirdim. Niye dersen en iyi ekranli telefonmus + optimize edilmis en hizli telefonmus + destek sözü vermisler + marketi en hizli buyuyen marketmis + islemcisi cortex a15 alt yapisina dayanirmis + fiyatida ucuk olmayacakmis..
Niye tariz yapma gereği duyuyorsunuz Siz SIII kullanıcıları ? Neyi ifade etmeye çalışıyorsunuz ? Daha ortada telefon yok bilmem bişey yok gelmiş propagandasını yapıyorsunuz. Kusura bakmayın ama objektif olun biraz.