Hangi teli alacam diye başim ağridi lütfen yardim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

forever1907+

Üye
    Konu Sahibi
Hangi teli alacam diye başim ağridi lütfen yardim
Galaxy s2-xperia s-iphone 4
XPERİA S SGS2 DEN DAHA DONANIMLI AMA SGS2 DEKİ VOICE KONTROLE HAYRAN KALDIM..
İPHONE 4 TEDE IOS VAR YAZILIMI CAZİP.

bir sorum daha var ios-android farki ne? Bi çok yerde ios daha iyi diye duydum ondan iphone 4 ü seçeneklerime koydum..
----İOS ta daha çok ve daha değişik ve daha güvenli uygulamalar var şahit oldum...
ıos için jb ve itunes eksileri var
----android iosta ne çıkıyorsa aynısını yada benzerini hemen çıkarıyr uygulama çeşitliliği fazla
açık bi sistem old. için güvenli değil ve çoğu balon uygulama

ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM EDİN BİR KERE TELEFON ALACAM YILLARCA KULLNCM İNŞ OKADAR PARA VERECEM HEBA OLMASIN BAŞKA TEL ÖNERİLERİNİZİ DE ALABİLİRİM

SİZ KULLANICILARIN FİKİRLERİNİ ALABİLRMİYİM...
SONUÇ:

ARKADAŞLAR HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM TERCİHİM İPHONE YÖNÜNDEN YA 4 YADA 4S ALACM NEDEN İPHONE İ SEÇTİM:
-3GS YE BİLE GÜNCELLEME GELİYOR
-EN KALİTELİ VE EN YENİ UYGULAMALARI VAR(IOS UYGULAMALARI YAKLAŞIK 800 BİN UYGULAMA ,ANDROİD İSE 400 BİN)
-ANDROİD Lİ BİR TELEFON MESELA SGS2 BU TELEFONA ICS ÇIKANA KADAR İNSANLARI ÇILDIRTTI BU TELEFONLARA DESTEK YOK VE DOLAYISIYLA 5-6 AY BİLEMEDİN 1SENE SONRA ÖLÜME TERK EDİLİYORLAR(HERGÜN YENİ MODELLER ÇIKIYOR) AMA İPHONE DESTEK VERMEKTE ÇOK KARARLI
-BİR TELEFON İSTERSE 8 ÇEKİRDEKLİ OLSUN 8GB RAMİ OLSUN KULLANAMADIKTAN SONRA BOŞTUR.İPHONE İŞLEMCİSİNİ KÖKÜNE KADAR KULLANIYOR 800MHZ Lİ BİR TELEFONU BİLE 1,5 GHZ GİBİ... DİĞERLERİ GEREKTİĞİ KADAR...
-BANA GÖRE KAMERA FOTOĞRAF MAKİNASINDA ÇEKİLİR BİR TELEFONUN KAMERASI 5 VE 5TEN FAZLAYSA ZATEN YETERLİDİR 2-3 MPX İÇİN YÜZLERC PARA DÖKTÜRMEYE DEĞMEZ...
-VE SON OLARAK IPHONE NUN HAVASI Bİ BAŞKADIR....

klongs

klongs

Üye
galaxy s2 ve xperia s in cpusu daha güçlü seni daha uzun düre götürür iphone 4 e göre

atakan25

atakan25

Üye
pahalı olanlara yönelmişsin bakıyorum s2 en iyisi ancak 4s olursa tartışılır

asigsasi

asigsasi

Üye
arkadaşım önce alacağın telefonun rami yüksek olsun kamerası yüksek olsun ve kamera özelliklerinde mutlaka auto focus olsun en kötü 8 mp olsun telefon hafızası yüksek olsun 3.5 veya 4 inç olsun

• Beğen
Tepkiler: vavra22
cyber

cyber

Üye
xperia s

aleranol

aleranol

Üye
kesinlikle ip4s olmalı arkadaş gpu demiş ancak madem s2 nin gpu su daha iyi o zaman neden oyunlar ip4s e çıkıyor? Ayfon alırsan eğer 3gs de bile hala ayfon güncellemeleri ve oyunları var. 4s alırsan çok uaun bir süre telefona ihtiyacın kalmaz tahminen en az 2-2.5 yıl en fazlada 4 yıl felan götürür. Kamerası oyunları uygulamaları hem orjinal hem de ilk. Donanım olarak da en iyisi. Çünkü diğerleri muhteşem(!) donanımlarına rağmen hep gerideler.

vavra22

vavra22

Üye
Xperia S...

forever1907+

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim tercihim iphone yönünden ya 4 yada 4s alacm neden iphone i seçtim:
-3gs ye bile güncelleme geliyor
-en kaliteli ve en yeni uygulamalari var(ios uygulamalari yaklaşik 800 bin uygulama ,android ise 400 bin)
-android li bir telefon mesela sgs2 bu telefona ics çikana kadar insanlari çildirtti bu telefonlara destek yok ve dolayisiyla 5-6 ay bilemedin 1sene sonra ölüme terk ediliyorlar(hergün yeni modeller çikiyor) ama iphone destek vermekte çok kararli
-bir telefon isterse 8 çekirdekli olsun 8gb rami olsun kullanamadiktan sonra boştur.iphone işlemcisini köküne kadar kullaniyor 800mhz li bir telefonu bile 1,5 ghz gibi... Diğerleri gerektiği kadar...
-bana göre kamera fotoğraf makinasinda çekilir bir telefonun kamerasi 5 ve 5ten fazlaysa zaten yeterlidir 2-3 mpx için yüzlerc para döktürmeye değmez...
-ve son olarak iphone nun havasi bi başkadir....

ibrahimhd

ibrahimhd

Üye
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim tercihim iphone yönünden ya 4 yada 4s alacm neden iphone i seçtim:
-3gs ye bile güncelleme geliyor
-en kaliteli ve en yeni uygulamalari var(ios uygulamalari yaklaşik 800 bin uygulama ,android ise 400 bin)
-android li bir telefon mesela sgs2 bu telefona ics çikana kadar insanlari çildirtti bu telefonlara destek yok ve dolayisiyla 5-6 ay bilemedin 1sene sonra ölüme terk ediliyorlar(hergün yeni modeller çikiyor) ama iphone destek vermekte çok kararli
-bir telefon isterse 8 çekirdekli olsun 8gb rami olsun kullanamadiktan sonra boştur.iphone işlemcisini köküne kadar kullaniyor 800mhz li bir telefonu bile 1,5 ghz gibi... Diğerleri gerektiği kadar...
-bana göre kamera fotoğraf makinasinda çekilir bir telefonun kamerasi 5 ve 5ten fazlaysa zaten yeterlidir 2-3 mpx için yüzlerc para döktürmeye değmez...
-ve son olarak iphone nun havasi bi başkadir....

En doğru kararı vermişsin al bir iPhone 4s kalite,güvenlik ve teknolojinin keyfini sür.

asigsasi

asigsasi

Üye
hayırlı olsun kardeşim ben nokia cıyım nokia dan sonra benim görüşüm en ideal HTC serisi

franzliszt

franzliszt

Üye
iphone 4s al olayı bitir

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
ölümüne IPHONE !

forever1907+

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler pazartesi alacm

Yeniçeri38

Yeniçeri38

Üye
kardeş burdan telefonları kıyaslabilirisn almai çin haklı nedenleri yazıyor altında oy oranları var bu site benim kafamı çok rahatlatıyor

MuhammedAliAKB

Üye
iPhone 4S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...