Hangi Telefonu Öneriyorsunuz? [Max. 1200 TL]

Sponsorlu Bağlantılar

Symbianist

Symbianist

Üye
Bence alışkanlıktan biraz uzaklaşmak en iyisi yeni tatlar denemek hayatta her zaman güzeldir. Kullanmadan denemeden bunu göremezsiniz. Android Smartphone'ları denemekten zarar görmezsiniz. Ben tekrar tavsiye ettiğim telefonları öneriyorum. Fiyat olarak ne fazla nede kalitesiz. Galaxy S, Optimus Black veya Xperia Neo tercih sebebim. Çünkü diğer telefonlarla arasında pek bir fark göremiyorum ve onlar kadar hızlı onlar kadar güncel telefonlar. :oke:
aslında olabilir. Ben kendi açımdan söylüyorum. Kendimi bildim bileli Nokia, ilk çıktığı zamanlardan beri ed symbian kullanıyorum. Profesyonel düzeyde de kullanmaya alıştım alışali kopamadim. Çünkü geçtigim zaman android veya başka bir işletim sistemine yabancı kalacağım. Kendi çapımda birşeyler biliyor ve de yapıyorum. Kendi adıma, telefonu sırf mevcut özelliklerini kullanmak bana yetmiyor. Sürekli yeni şeyler bulmaya çalışıyorum. Androidlerde de yapılıyordur muhtemelen ama henüz ben bilmiyorum. Belki ona da alışırız.

AHMED...

AHMED...

Üye
bu günlerde maxicep masaallah telefon önerileriyle doldu taştı :-)

5800v60

Üye
Htc desire hd

Razor199310

Razor199310

Üye
Nokia n8 al

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Nokia 701 alıcam.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sayende. Galaxy II için kampanya olmadıkça tek alacağım telefon bu. Herşeyi donanımsal olarak düşünmemek lazım. Bir kerede yeni bir telefon alayım değil mi ;)

qren.

Üye
satma derim
bide su tema efekti olayını hala çözemedim :S anılbaran abii

anılbaran

anılbaran

Üye
:oke:

asigsasi

asigsasi

Üye
nokia 701 çok güzel telefon fakat video düzenleme programı yok nokia n8 de ne ararsan var fiyatı 1000 tl civarında

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
N8 i aramıyorum. Yeni bir telefon olarak 701 iseçtim zaten.

distakjo

distakjo

Üye
n8 al pişman olmazsın. Telefonla uğraşan biriyim diyosun bak. Hayran kalırsın.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
N8 ile uğraştım bir ara. Dayım 2. el almıştı. Hoşuma gitmedi.

anılbaran

anılbaran

Üye
n8 hoş telefon dur aslında. Ama 701 donanım olarak 2 kat daha iyi. İşlemci ve ram bakımından. n8 de hdm ve 12 mp lik kamera var . Yani yine de 701 derim :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ben beğenmedim yinede. Kamerası mükemmel ancak bana o kadar mükemmel kamera gerekmiyor. 8MP olsada yeter.

anılbaran

anılbaran

Üye
aynen sanki film çekçez :D

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
arkadaşım sen halen almadın mı telefon ? :) 701 yada n8 al

asigsasi

asigsasi

Üye
neyse sonuçta nokia al

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
arkadaşım sen halen almadın mı telefon ? :) 701 yada n8 al

Acelesi yok. Daha yeni kardeşim bursunu çekti bankadan. Hesaplar yerine otursun. Ondan sonra alabilirim. Gerçi telefon yerine bilgisayara işlemci bellek anakart alacağız belki bu yüzden telefonu alma işini erteleyebilirim.

Üst Alt