Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hangi Telefonu Öneriyorsunuz? [Max. 1200 TL]
Sponsorlu Bağlantılar
xxdama
Üye
anILBARAN abi benim.konuya bi baksan / hemen bi alt konu
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Şimdi ikinci el Samsung Galaxy SII ile sıfır Nokia 701 arasında kaldım. Siz olsaydınız hangisini alırdınız?
sıfır alcaksan sII ama ikincile de o kadar para verilmez bence
Symbianist
Üye
varsa yoksa nokia
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
İyi tamam tekrar 701 deyim
Silinen Üye 524728
Kapalı Hesap
Bence Nokia dan vazgeçme Furkan
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Galaxy SII yi harici diske usb kablosuyla bağlayıp 1080p hd video izleyebiliyormuşuz
firat1231
Üye
Senden beklemezdim Rambo yazin sana bi soru sormustum 5230 guncelleme hakkinda yeni tus kilidi bende yok demistim gulmustuk sen demistin tus kilidi kapaliyken orta tusa bas diye heayt be ne gunlerdi ve simdi kalkmis saticam diyosun
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
o günlerde güzeldi ama teknoloji her geçen gün gelişiyor. Bizede ona ayak uydurmak kalıyor. 5230'umu satmıyorum
dısarıdan öyle görünüyo kardesim
neyse.. Bundan sonra bn baslayacam cfw yapımlarına
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
5230 umu satmıyorum konuyada öyle yazıyorum. Satmadan telefon alıyorum
mstf_l
Üye
git 603 yada 700 al onların da cfw isine gir bence
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Yeni telefonları kesinlikle 5230 kadar ellemeyeceğim. CFW işine girmemin sebebi telefonumun yetersiz kalmasıydı. Telefonuma orjinal yazılımı yüklemekten nefret ediyorum.
DaNq3rB0y
Üye
700 den yukarı çıkmak istemiyorsan c6 01 al işini görür ama ben 1000 tl ye n8 almanı tavsiye ederim kesinlikle ama kesinlikle pişman olmazsın
Masha
Üye
Samsung Galaxy S, Optimus Black veya Xperia Neo bu Smartphone'lardan bir tanesini tavsiye ederim.