Hangi Telefonu Öneriyorsunuz? [Max. 1200 TL]

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hangi Telefonu Öneriyorsunuz? [Max. 1200 TL]
C6 falan düşünmüyorum. Yine araştırıp en uygun fiyatlı telefonu alacağım. Yani aklımda telefon yok, telefon önerisi yapabilirsiniz. Max. 1200 TL civarı bir telefon düşünüyorum. Kalkıp direkt 1200 TL lik cihazlar önermeyin. 700 liraya da güzel modeller varsa boşuna 1000 TL mi vermeyeyim.

anılbaran

anılbaran

Üye
ne kadar oldu sen 5230 u alalı ?

bence satma memmunsan işini görüyosa nıye satasın ki

cfw ler ne olcak onları düşün :ehe

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
2,5 yıl olmuş telefonu alalı. Telefonu öyle hallere getirdim ki oyuncak gibi oldu :D

----------Eklendi @ 23:02:42 ---------- Yazıldı @ 23:01:46 ----------

CFW leride bırakırım. Zaten çok fazla uğraşmaya başladım. Gerçi bilgisayar ve telefon benim uğraş alanıma giriyor ama :D

Symbianist

Symbianist

Üye
Sadece Soruna cevap: sat

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
Yok Yok satma bence :)

Emre-45

Emre-45

Üye
sat

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Karar verin, kısa ve net bir soru sordum: Satayım mı?

CFW işi biter gerçi tecrübeli modderlerde neredeyse kalmadı. Eskiden varmışlar bu forumda onlarda bırakıp gittiler. Ama ben onlar gibi değilim, telefonumu satana kadar destek veririm.

anılbaran

anılbaran

Üye
satana kadar destek verirsin tamam ama hemen satacan büyük ihtimal yani en geç 2 ay sonra :) benim hayallerim vardı ilerde herkes birleşir yazılım kralı oluruz diye :) bari bizimkiler gibi herşeyi ile oynayabilecegimiz bir telefon al sonra bizde o telefondan alırız yine bi cfw yaparız ekip olarak :) o yüzden satma :D

Burak

Üye
sat

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Satmaya karar verdim galiba....

anılbaran

anılbaran

Üye
:( :( :(

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Şimdi değil :D

anılbaran

anılbaran

Üye
olsun sayılı gun çabuk geçer :(

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Askere mi gidiyom :D Ama satış işini kesin olarak düşünüyorum. Şöyle 1200 TL gibi bir birikmişimin olması gerekiyor. Androidli birşey alırım olmazsa. Dediğim miktara ulaşmam bayağı bir zaman alır. Taksitle bile şimdilik alamam. Biraz bekleyeceğim. Bu arada da CFW işlerine devam ederim.

anılbaran

anılbaran

Üye
Askere mi gidiyom :D Ama satış işini kesin olarak düşünüyorum. Şöyle 1200 TL gibi bir birikmişimin olması gerekiyor. Androidli birşey alırım olmazsa. Dediğim miktara ulaşmam bayağı bir zaman alır. Taksitle bile şimdilik alamam. Biraz bekleyeceğim. Bu arada da CFW işlerine devam ederim.

1200 e güzel bişi alırsın :hmmm abi sendem Fandroidççi olucan yoksa oooo :hmmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Allah etmesin. Nokia aldım ama Nokiacı olmadım. Android almak istememin sebebi, bazı özellikleri hoşuma gitti. Senin bildiğin başka telefonlar varsa söyle, her türlü teklife açığım.

anılbaran

anılbaran

Üye
Allah etmesin. Nokia aldım ama Nokiacı olmadım. Android almak istememin sebebi, bazı özellikleri hoşuma gitti. Senin bildiğin başka telefonlar varsa söyle, her türlü teklife açığım.

nokia olarak 701 şuan en iyisi ama sen illede android diyosan htc desire , gibi tabi yarın guzel bi liste yazarım buraya :oke:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Listeyide göreyim bari :)

Burak

Üye
nokia n9 :ehe

Üst Alt