Yeni telefonları kesinlikle 5230 kadar ellemeyeceğim. CFW işine girmemin sebebi telefonumun yetersiz kalmasıydı. Telefonuma orjinal yazılımı yüklemekten nefret ediyorum.

Neden Nokia Peki Symbian olduğu için mi? ucuz olduğu için mi?Walla yine Nokia diyorumBeni ikna edemiyorsunuz.
Evet alıştık ve bu yüzden Nokiadan vazgeçemiyorum. Bana biri çıkıpta Nokia 701 ile Galaxy SII arasındaki keskin farkları yazarsa fikrimi Galaxy SII ikinci el olarak değiştiririm.

ooo öyle dersen tabi bir sürü fark çıkartırlar![]()
Nokia bu sefer gerçekten sağlam bir telefon çıkardı. Keskin farkları yazanlar fiyat farkınıda göz önünde bulundursun, benim gibi düşünsün. Bir öğrenciyim
Bende onun şansını kullanacağım, abisi değilmiyim
. O yüzden telefonlarda böyle bir bütçe ayarladım.Benimki şans değil ve zaten olamazda. Kardeşime bağımlıyım. Yani o kadar burs başvurusu yaptım, o kadar belge topladım, hiçbir burs çıkmadı. Üstelik devletin verdiği bursta kredi. Ayda 240 tl kimseye yetmez. Kardeşim geçen senenin en düşük (taban) puanıyla bu sene benim bölüme geldi. Normalde bu puanla bir nevi okulun en düşük puanlı öğrencisi olması gerekirken, bölüme birincilikle girdi ve ayda 480 özel burs + 240 devlet bursu alacak. Yani şans diye buna denir. Ben 388 YGS 2 puanıyla bölüme ortalarda bir sırayla girerken o 364 puanla birinci oldu. Üstelik laptop aldı ve hemen sattı 600 eBende onun şansını kullanacağım, abisi değilmiyim
![]()
. O yüzden telefonlarda böyle bir bütçe ayarladım.

Çıkaramazlar emin olNokia bu sefer gerçekten sağlam bir telefon çıkardı. Keskin farkları yazanlar fiyat farkınıda göz önünde bulundursun, benim gibi düşünsün. Bir öğrenciyim
![]()

Bence alışkanlıktan biraz uzaklaşmak en iyisi yeni tatlar denemek hayatta her zaman güzeldir. Kullanmadan denemeden bunu göremezsiniz. Android Smartphone'ları denemekten zarar görmezsiniz.asıl nokia değil vaz geçemediğimiz symbian. alıştık çünkü

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbuyur farklara bak
Galaxy SII: HSDPA (21 Mbps) -- Nokia 701: HSDPA (14.4 Mbps)
Galaxy SII: 32 GB + (8GB microSD) -- Nokia 701: 8 GB
Galaxy SII: Adobe Flash -- Nokia 701: Flash Lite