Hangi Telefonu Öneriyorsunuz? [Max. 1200 TL]

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bu sefer eski bir telefon alma niyetinde değilim. Nokia 701 hem yeni hem uygun fiyatlı. Yapacağınız önerileri yeni çıkan modellere göre yaparsanız memnun olurum.

anılbaran

anılbaran

Üye
Yeni telefonları kesinlikle 5230 kadar ellemeyeceğim. CFW işine girmemin sebebi telefonumun yetersiz kalmasıydı. Telefonuma orjinal yazılımı yüklemekten nefret ediyorum.

tamam satmasanda 701 işini görür.Zaten fazla para vermeye gerek yok çok çabuk ucuzluyor sonra pişmanlık oluşuyor :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
701 ucuzlar mı diyorsun :) Yada Galaxy SII :D Biraz bekleyeyim olmazsa ;)

ercnshn'

ercnshn'

Üye
Nokia hiç düşünme bence samsung galaxy ace iyi yada galaxy tab pc teknosada 1.000tl cebine sığar telfon işlevide görür. Ya samsung al yada htc, lg, apple, sony

Kingmortall

Kingmortall

Üye
htc desire hd al bak keyfine

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Walla yine Nokia diyorum :) Beni ikna edemiyorsunuz.

IVI-Elia

Üye
701 c7 yada n9(16 Gb lığı) eğer android istersen galaxy serisinde bir cihaz al

Masha

Masha

Üye
Walla yine Nokia diyorum :) Beni ikna edemiyorsunuz.
Neden Nokia Peki Symbian olduğu için mi? ucuz olduğu için mi?
Bence fotoğraf makinesi yapmaya başlasın çünkü akıllı telefonlar çıktıktan sonra iş yapamamaya başladı artık.

Symbianist

Symbianist

Üye
asıl nokia değil vaz geçemediğimiz symbian. alıştık çünkü

• Beğen
Tepkiler: Masha
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Evet alıştık ve bu yüzden Nokiadan vazgeçemiyorum. Bana biri çıkıpta Nokia 701 ile Galaxy SII arasındaki keskin farkları yazarsa fikrimi Galaxy SII ikinci el olarak değiştiririm.

anılbaran

anılbaran

Üye
Evet alıştık ve bu yüzden Nokiadan vazgeçemiyorum. Bana biri çıkıpta Nokia 701 ile Galaxy SII arasındaki keskin farkları yazarsa fikrimi Galaxy SII ikinci el olarak değiştiririm.

ooo öyle dersen tabi bir sürü fark çıkartırlar :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ooo öyle dersen tabi bir sürü fark çıkartırlar :)

Çıkaramazlar emin ol :oke: Nokia bu sefer gerçekten sağlam bir telefon çıkardı. Keskin farkları yazanlar fiyat farkınıda göz önünde bulundursun, benim gibi düşünsün. Bir öğrenciyim ;)

Symbianist

Symbianist

Üye
maşallaj sağlam öğrenciymişssin 1200 tl'ye telefon :naughty:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Benimki şans değil ve zaten olamazda. Kardeşime bağımlıyım. Yani o kadar burs başvurusu yaptım, o kadar belge topladım, hiçbir burs çıkmadı. Üstelik devletin verdiği bursta kredi. Ayda 240 tl kimseye yetmez. Kardeşim geçen senenin en düşük (taban) puanıyla bu sene benim bölüme geldi. Normalde bu puanla bir nevi okulun en düşük puanlı öğrencisi olması gerekirken, bölüme birincilikle girdi ve ayda 480 özel burs + 240 devlet bursu alacak. Yani şans diye buna denir. Ben 388 YGS 2 puanıyla bölüme ortalarda bir sırayla girerken o 364 puanla birinci oldu. Üstelik laptop aldı ve hemen sattı 600 e :) Bende onun şansını kullanacağım, abisi değilmiyim :D :ehe . O yüzden telefonlarda böyle bir bütçe ayarladım.

Symbianist

Symbianist

Üye
Benimki şans değil ve zaten olamazda. Kardeşime bağımlıyım. Yani o kadar burs başvurusu yaptım, o kadar belge topladım, hiçbir burs çıkmadı. Üstelik devletin verdiği bursta kredi. Ayda 240 tl kimseye yetmez. Kardeşim geçen senenin en düşük (taban) puanıyla bu sene benim bölüme geldi. Normalde bu puanla bir nevi okulun en düşük puanlı öğrencisi olması gerekirken, bölüme birincilikle girdi ve ayda 480 özel burs + 240 devlet bursu alacak. Yani şans diye buna denir. Ben 388 YGS 2 puanıyla bölüme ortalarda bir sırayla girerken o 364 puanla birinci oldu. Üstelik laptop aldı ve hemen sattı 600 e :) Bende onun şansını kullanacağım, abisi değilmiyim :D :ehe . O yüzden telefonlarda böyle bir bütçe ayarladım.

valla çok iyiymiş şansa bak arkadaş :alkis

mstf_l

mstf_l

Üye

Çıkaramazlar emin ol :oke: Nokia bu sefer gerçekten sağlam bir telefon çıkardı. Keskin farkları yazanlar fiyat farkınıda göz önünde bulundursun, benim gibi düşünsün. Bir öğrenciyim ;)

Tabii ki de ustun ama galaxy s2 ama aradaki farka degmes aslından 700de alma bence 603 al daha iyi fiyata fazla fark yok

----------Eklendi @ 08:23:06 ---------- Yazıldı @ 08:22:27 ----------

hem seside iyi diyorlar 5800 dan sonra zorluk yasamazsın :ehe

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
701 den aşağı düşünmüyorum. Bugüne kadar elektronik cihazlarda devamlı en düşük fiyata en yüksek performanslı cihazlar aldım. Pişman değilim ama memnunda değilim. Bu sefer fiyatı biraz yüksek tutuyorum.

Masha

Masha

Üye
asıl nokia değil vaz geçemediğimiz symbian. alıştık çünkü
Bence alışkanlıktan biraz uzaklaşmak en iyisi yeni tatlar denemek hayatta her zaman güzeldir. Kullanmadan denemeden bunu göremezsiniz. Android Smartphone'ları denemekten zarar görmezsiniz.
Ben tekrar tavsiye ettiğim telefonları öneriyorum. Fiyat olarak ne fazla nede kalitesiz. Galaxy S, Optimus Black veya Xperia Neo tercih sebebim. Çünkü diğer telefonlarla arasında pek bir fark göremiyorum ve onlar kadar hızlı onlar kadar güncel telefonlar. :oke:

ercnshn'

ercnshn'

Üye
buyur farklara bak

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
buyur farklara bak

Çok abartılı bir kıyaslama olmuş. Örnekler veriyorum:

Galaxy SII: HSDPA (21 Mbps) -- Nokia 701: HSDPA (14.4 Mbps)

Yukarıdaki karşılaştırmada ikiside "HSDPA" olmasına rağmen 701 için neden 14.4 denmiş? Neye göre?

Galaxy SII: 32 GB + (8GB microSD) -- Nokia 701: 8 GB

Yukarıdaki karşılaştırmada büyük bir hile kullanılmış. Sitenin Nokia'yı kötülediğini gösterir. Bu kıyaslamada Nokia'nın 32GB hafıza kartınıda dahil edersek durum eşitleniyor.

Galaxy SII: Adobe Flash -- Nokia 701: Flash Lite

Burada sanki Nokia'da flash yokmuş gibi gösteriliyor. Flash Lite 4.0, Adobe Flash Player 10.1 desteklidir. Sonuç yine eşit.

----

Diğer özelliklerde gerçektende Galaxy SII daha üstün. 2. el Galaxy SII'yi zaten düşünüyordum. Sıfır 701 almak daha mantıklı geliyor.

Üst Alt