Hangi Telefonu Niçin Almak İstiyorsunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
Arkadaşlar Katılımlarınız İçin Teşekkür Ederim Bilmediğim Okadar Çok Şey Varmışki Sayenizde Baya Bİşey Öğrendim Hepinize Tek Tek Teşekkür Ederim
rica ederiz :oke:

TADAHIKO

TADAHIKO

Üye
Sony Ericsson Xperia Mini yeter bana

1 GHz işlemci hızı
512 MB RAM
Adreno 205 ekran kartı
5 mp kamera HD video (720 p)
Google Android işletim sistemi

NewSoldier

NewSoldier

Üye
Arkadaşlar Katılımlarınız İçin Teşekkür Ederim Bilmediğim Okadar Çok Şey Varmışki Sayenizde Baya Bİşey Öğrendim Hepinize Tek Tek Teşekkür Ederim

bende senden teşşekkür ederim tabi bu arada Nokia 6630 umun ekranını bit pazardan 25 kuruşa aldım :D tabi ondan 1 gün önce telefonu prince batırdım ekranı aldıktan sonra telefonu bi deneyeyim dedim bi baktım 6630um eskisinden daha iyi çalışıyor biliyordum telefonum beni yarı yolda bırakmaz bende onu aklınızda kalsın telefonunuz bir gün sadece beyaz ekran gösterirse 1 gün prince batırın tel cepteyken terden nem çekiyor o yüzden bu arada bana kalan kar sadece 25 kuruşa aldığım ekran :) yedekte dursun dimi :)

suayb

suayb

Üye
    Konu Sahibi
bende senden teşşekkür ederim tabi bu arada Nokia 6630 umun ekranını bit pazardan 25 kuruşa aldım :D tabi ondan 1 gün önce telefonu prince batırdım ekranı aldıktan sonra telefonu bi deneyeyim dedim bi baktım 6630um eskisinden daha iyi çalışıyor biliyordum telefonum beni yarı yolda bırakmaz bende onu aklınızda kalsın telefonunuz bir gün sadece beyaz ekran gösterirse 1 gün prince batırın tel cepteyken terden nem çekiyor o yüzden bu arada bana kalan kar sadece 25 kuruşa aldığım ekran :) yedekte dursun dimi :)

:oke:Süpersiniz, sizin adınıza çok sevindim gerçekten güzel telefon umarım sorunsuz uzun yıllar daha kullanırsınız :):evet:

Ocean258

Ocean258

Üye
LG optimus black; tasarım,android 2.2 froyo,nova display, ve en ince olduğu smartphone oldugu için

suayb

suayb

Üye
    Konu Sahibi
Samsung glaxy Ace veya Gio alacak arkadaşlara önerim dün iki cihazıda inceledim ekranları çok karanlık güneşte size iyi bir görüntü sağlayabileceğine inanmıyorum...

nexpow

nexpow

Üye
galaxy s 2 nedenmi çünkü daha iyi telefon yok

cift çekirdek
1,2ghz dual core işlemci
1gb ram
Super AMOLED plus

vede android

suayb

suayb

Üye
    Konu Sahibi
nexpow Arkadaşım sizde sanırım ace var nasıl ekranı ?

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
nexpow mesaja bi baksana

.:ÇAĞLAR:.

Üye
galaxy s2 almak istiyorum , hala en iyi ttelefonun nokia oldugunu sanan cahillere birseyler ögretmek için alırdım:bigstar:

WeiLSiDe

WeiLSiDe

Üye
N9 almak istiyorum
Sırf merak ettiğim için hakkında hiç bişey bilmiyorum sadece resimleri hoşuma gitti :bigstar:

suayb

suayb

Üye
    Konu Sahibi
Çağlar kardeşim nokia ya hakaret etmişsin ama telefon kısmına da n9 yazmışsın :allalla::hmmm
galaxy s2 almak istiyorum , hala en iyi ttelefonun nokia oldugunu sanan cahillere birseyler ögretmek için alırdım:bigstar:

Üye
Çağlar kardeşim nokia ya hakaret etmişsin ama telefon kısmına da n9 yazmışsın :allalla::hmmm
n9 almayı düşünüyordu ama her zamanki gibi nokia yine birseyleri eksik bırakıyor telefonda:bann: n9 daki bazı eksiklikler yüzünden gönlüm galaxy s2 den yana

Kingmortall

Kingmortall

Üye
samsung galaxy fit almak istiyorum ucuz android 5 mp kamera wlan kapasitif ekran çok harika alet :evet:

emreilhans

emreilhans

Üye
iphone 4 ...
appstore ekran kamera <3

sananeki bundan

Üye
Çoook kararsızım çook..
Biriniz de bana yardım edin nokia hangi model telefon alayım =D
Dokunmatik olmayacak yalnız klavyeli istiyorum, nokia olacak kesinlikle.
Aklımda E55 var ama kararsızım.
E5 alayım diyordum ekran renk çözünürlüğü 16 milyon değil
Offf
=/

Üst Alt