Invoke Üye Hüseyin0053' Alıntı: arkadşlar moto g incelemesini izledim 5 mp kamerası biraz az ve ben halen dha emin değilim sanal klavyesinin rahat kullanışlığından ? :S :S Genişletmek için tıkla ... Gayet rahat, hemen de alışırsın. Bu fiyata en mantıklı telefon.
Hüseyin0053' Alıntı: arkadşlar moto g incelemesini izledim 5 mp kamerası biraz az ve ben halen dha emin değilim sanal klavyesinin rahat kullanışlığından ? :S :S Genişletmek için tıkla ... Gayet rahat, hemen de alışırsın. Bu fiyata en mantıklı telefon.
Hüseyin0053 Üye Konu Sahibi -qarapapaq-' Alıntı: Gayet rahat, hemen de alışırsın. Bu fiyata en mantıklı telefon. Genişletmek için tıkla ... tamam ama rizede baisi filan varmı bu arada fiyatı 700 tl üzerimi hep ? eğer 750 tl filan ise babam hayatta almaz bana tel.
-qarapapaq-' Alıntı: Gayet rahat, hemen de alışırsın. Bu fiyata en mantıklı telefon. Genişletmek için tıkla ... tamam ama rizede baisi filan varmı bu arada fiyatı 700 tl üzerimi hep ? eğer 750 tl filan ise babam hayatta almaz bana tel.
Hüseyin0053 Üye Konu Sahibi 4un6si' Alıntı: arkadaşım gir teknoseyire aç moto g incelemesini bi güzel izle Genişletmek için tıkla ... Olur
4un6si' Alıntı: arkadaşım gir teknoseyire aç moto g incelemesini bi güzel izle Genişletmek için tıkla ... Olur