Hangi Telefon Alınmalı? IPhone 4s, Samsung Galaxy S3, HTC Sensetion XL, HTC One X.

TeAmo42

Üye

iphone 5 piyasanın seyrini aşırı derece değiştirecek gibi görünüyor İ5 ve diğerleri olacak sanki

- - - Eklendi - - -

Estafirulah kardeşim

iphone 4s bıle suan one x ve s3 den gerı kalmıyor onlara kafa tutuyorsa iphone 5 ne yapar bılemem artık.

iphone 5 piyasanın seyrini aşırı derece değiştirecek gibi görünüyor İ5 ve diğerleri olacak sanki

- - - Eklendi - - -

Estafirulah kardeşim

Zaten hep iPhone yıldız oldu.Diğerleri iPhone Killer olmaya çalıştı.iPhone'un tahtını sallayan oldu ama liderliğini tamamen yıkan.

Mobilator

Emekli Yönetici

tamam işte uluslararası garanti diye bi hizmet var sorarsın alacağın yere.

Tepkiler: MasteLaa
Bence de.Muhtemelen sgx543mp4 ile gelir ki bu da One X felan yer yutar onları.
bende öyle düşünüyorum new ipaddeki gpu gelir

- - - Eklendi - - -

Burda ki fiyatını düşünemiyorum ben dostum
valla haklısın kardeşim türkiyeden iphone alınamıyor okadar pahalıki ben yine moskovadan alıcam . aslında moskovadakii gibi kaçakçılarda 1200tl den satsalar millet alır türkiyede paşa paşada kullanır.

Tepkiler: Cihanî Sultan
Muzık + Internet + Açık kodları kullanmak +Ekran büyüklügu. := Htc One x
Ya arkadaş bide böyle bilip bilmeden one x i övmek için internet yönünden one x diyorsunuzya hayret ediyorum, internette her sitede bi karşılaştırması var girin bakın bakıyım s3 one x i kaç kaç atlıyor internet bakımından videoları izleyin gelin öyle konuşun burda .

One X'den hiç müzik dinlemedim. Müzik kalitesinde saçmalamazlarsa One X'e bir +.
istanbul içindeysen gel sana bi müzik dinletiyim müzik kalitesini gör sonra o cümleyi tekrar kur

- - - Eklendi - - -

Eğer one x kullansaydın son güncelleme ile ne kadar başarılı olduğunu görürdün. Benim gözümde en kral telefon hiiiç çamur atmayınızz

moskovadaki kaçakçılar hangi ülkeden getirtiyor ?