ne alaka bmw ile ferrari ? sen düşünemiyorsun ama millet test edip koyuyor videolarını fps oranları kabak gibi çıkıyor evde oturup kağıt üstünde düşünüp yazmakla olmuyor ben ne diyorum inanmayan eline alsın denesin bak diyorum al eline sen dene sonra bu yazımı hatırla niye önyargı ile yaklaşıyorsun çünkü bilgisizlikten sanıyorsunki donanım fps arttıracak aksine sistemin optime çalışıyorsa fps oranın yüksek olur ayrıca sen heralde one x s3 ü gözünde fazla büyütmüşsün mesela sana açıklayayım bilgi edin htc nin üzerindeki gpu nvidianın geforce serisi bence şuan gpu lar arasnda en iyilerden (en iyisi demiyorum) 12 çekirdekli çalışma hızı yaklaşık520 mhz , iphone4s de powersgx 5serisinde 543m2 kullanıyor bu gpu da çok başarılı nedenine mimarisi çok başarılı saniyede 1000mpixel veri işlerken nvidia 300mpixel işleyebiliyor anlatabildimmi . bu söylediklerimi teyit edebilirsin yani neymiş kimin bmw kimin ferrari olacağını sistem belirliyor zaten dikkat edersen glbencmarkda iphone4s in skoru ile s3 ve htc one x i karşılaştır kendin kendi gözünle görüp idrak edeceksin , ben kimseye dediğimi inandırcam diye uğraşmıyorum ben bildiklerimi söylim sizinde gözünüzü açim yoksa istediğiniz markayı alın işin fanlıkla alakası yok. başka bir örnektede s3 ile iphone4s i gta üzerinden test ediyorlar iphone4s in verdiği fps s3 den küçük oranda daha başarılı en azından frame atlamıyor , sonra htc asphault7 videosu ile iphone4s asphault karşılaştırmaları var izleyin , inanmazsanızda deneyin bu kadar net

ve neo videonu bekliyoruz hadi bakalım birde bir 3gs kullanıcısından rica edelim oda koysun hanginizinki daha stabil görelim
- - - Eklendi - - -
*** aaa siz nova3 videosu çekip koycaktınız hiç kasmadan oynuyordunuz onuda ekleyin