tayren
Üye
Aynisi gecen hafta bende de oldu@hasaneness kanka şuan bende yanlışlıkla bi sıkıntı çıkardım hafıza kartında rom var sanıyordum yokmuştelefon mal gibi kaldı şuan hocaların pcden indireceğim birazdan bakalım...
kanka sana tavsiyem telefonunda her zaman en az 1 yedek ve en az 1 rom bulundur bu iyi gelecektir bende sanırım telefonun sorununu çözdüm yani umarım@hasaneness kanka şuan bende yanlışlıkla bi sıkıntı çıkardım hafıza kartında rom var sanıyordum yokmuştelefon mal gibi kaldı şuan hocaların pcden indireceğim birazdan bakalım...
kanka sana tavsiyem telefonunda her zaman en az 1 yedek ve en az 1 rom bulundur bu iyi gelecektir bende sanırım telefonun sorununu çözdüm yani umarım
cm11 vs iyi yorumlar aldı art ile merak ediyorum gerçekten
knk once bı telefonu yamır ettıreyım yada kendi düzelsin sonra deneyeceğimHaklısın bro bu arada CM 11 denersen bana da bi dönüş yap
Cm11 yeni versiyonunun linkini alabilir miyim? Birde hangi kernelle kullanmak lazım?cm11'in yeni versiyonu çıktı aslında temizinden yeni cm11'i kur ne dersin
Cm11 yeni versiyonunun linkini alabilir miyim? Birde hangi kernelle kullanmak lazım?
Cm11 yeni versiyonunun linkini alabilir miyim? Birde hangi kernelle kullanmak lazım?
Galaxy W i8150 Wonder - [ROM][4.4.2][CM11 Unofficial] BysaliH-v1.0. Stabil Şarj+Performans+S4 luncher - MaxiCep
Galaxy W i8150 Wonder - [ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL) - MaxiCep
-- Buyur bi bak istersen
Edit: Wonder diye düşündüm telefonunu ama
en son versiyon(2014/03/11) cm11 için :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kernel olarak khan kerneli kurabilirsin
Bilgilendirme ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Sn. sir mordredLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızTürkçe dil desteği var mı? Birde yazılıma uyumlu gaps paketini nerden indirebilirim?
Yardım için çok teşekkür ederim. Gapps da kafam karıştı, birkaç versiyon var, link rica edebilir miyim? Birde Kurarken dikkat etmem gereken bir nokta ve sıra var mı? Yoksa diğer romları kurarken yapmış olduğumuz işlemler geçerli mi?Tüm cm romlarında türkçe dil desteği var merak etmeyin gönül rahatlığıyla kurabilirsinizgerekli gapps dosyası bu konunun 1.mesajında var ordan indirebilirsiniz
Yardım için çok teşekkür ederim. Gapps da kafam karıştı, birkaç versiyon var, link rica edebilir miyim? Birde Kurarken dikkat etmem gereken bir nokta ve sıra var mı? Yoksa diğer romları kurarken yapmış olduğumuz işlemler geçerli mi?
bu konunun 1.mesajında link var ordaki gapps en sağlıklısı onu kullan
nasıl yüklenmesi gerektiği konusunda herşeyden önce cwm sürümün 6.0.4.5 olmalı eğer değilse cwm sürümünü yükselt ayrıca nasıl yüklenmesi gerektiği "cm11 hataları" konusunun ilk mesajında var ordaki işlemleri atlamadan yaparsan hatasız bir şekilde cm11'i kurmuş olursun
Sonsuz teşekkürler, sağlıcakla kalın.
Cn11 finale dogru gidiyor
Kardeşim performanstan memnunsan o kernelde kalmanı öneririm. Zaten şu an Cm11 için iki tane kernel var biri hurtsky diğeri khan kernelHerkese iyi akşamlar arkadaşlar, 2 yıla yakındır stock rom kullanıyordum. Bizim Türklerin düzenledikleri bir çok stock rom kullandım. Cm romlarına bir türlü ısınamamıştım. 1 saat kullanıyordum tekrar dönüyordum Manisalee romuna. Artık "kamera başarısız" uyarısı canıma tak etti ve Cm11 i yükledim. Telefona çağ atlattı resmen. Sabahtan beri elimden düşürmüyorum telefonu. Danışmak istediğim bir konu var. Hurtsky'ın Cm11 için olan son kernelini kurdum. Dediğim gibi gayette memnunum, fakat "şu kerneli kur, o daha iyidir" dediğiniz başka kernel var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?