sir mordred
Üye
Hemen bu uygulama derleme isine giriyorum
Bi ekip kuralimDoğuştan şans lazım ya
Bi de yaptigimiz tutar bakarsin fazla para bize yaramazBi ekip kuralim
Ciddiyim bu konudaBi de yaptigimiz tutar bakarsin fazla para bize yaramaz
İse temelden baslayarak adim atilabilirCiddi olduğunu anladım da nasıl olacak o iş ?
İsteyince yapilamayacak sey yokturKolay olacagini sanmiyorum bu islerin ama neden olmasin.
tabi tabiİsteyince yapilamayacak sey yoktur
Aynen tbrlronce grup uyeleri belirleyip. herkes bildigini anlatip. bilgi seviyeleri ayni olmasi gerek. sonra hep birlkte. denme yanilmayla. belli basli yeni ozelliklerle. kendimize ait yapabilirzdaha sonra kredi karti girili kisilere uygulamayi satin almalari karsilignda paralarini geri vermeyi isteriz ve uygulama ici reklamlardan kazanci paylasiriz tesekkurler.
Aceleye gelmez bu işler çıkacak romla uğraşıyoruz henüz önerilerin için tşkr yine de ama @Bysalih41 ile bi düşündük karar verilmedi daha ve ciddi işler bunlar eğri oturup doğru adımlar atmak gerekirOzaman bu Gruba dahil olacak 5 kişi seçelim ve hep beraber bi skype grubu oluşturalım. Ardından araştırnaya koyulup. Yapabildiğimizin en mükemmelini yapmaya çalışalım. Gruba Katılacak Olanlar alıntı yapıp yazması yeterlidir teşekkürler.
Sizde haklısınız ama. bi yerden başlamak gerek. ben konuya sonradan dahil oldum bu arada ne romu bu ?Aceleye gelmez bu işler çıkacak romla uğraşıyoruz henüz önerilerin için tşkr yine de ama @Bysalih41 ile bi düşündük karar verilmedi daha ve ciddi işler bunlar eğri oturup doğru adımlar atmak gerekir
Ozaman bu Gruba dahil olacak 5 kişi seçelim ve hep beraber bi skype grubu oluşturalım. Ardından araştırnaya koyulup. Yapabildiğimizin en mükemmelini yapmaya çalışalım. Gruba Katılacak Olanlar alıntı yapıp yazması yeterlidir teşekkürler.
Çıkarsa Lütfen 4.4.2 Çıkmasın çünkü Screencast video recorder programı 4.4.2 de çekim yapamakta buda can sıkıcı bişey teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?