Hangi romu tercih edersiniz.? (ANKET )

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi Cm romu daha iyi

• Cm9

Kullanılan: 40 26.5%
  • cm10.1

Kullanılan: 35 23.2%
  • cm10.2

Kullanılan: 11 7.3%
  • cm11

Kullanılan: 72 47.7%

• Kullanılan toplam oy
    151
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Hangi romu tercih edersiniz.? (ANKET )
Arkadaslar size göre hangi cm rom daha iyi sebebini belirterek yazarmısınız.

• Beğen
Tepkiler: noss_bar

-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
benim simdiye kadar kullandigim en iyi romlar cm9 ve cm11 otekileri birkac gun sonra stabiliyeti kaybediyorlar

• Beğen
Tepkiler: -emre65

sdtsdt

Üye
bence cm11 android 4.4.2 sürümü.şu ana dek 50 tane rom yükledim bunda durdum

anık1

Üye
cm11 en iyisi multitasking diğier cm serisine göre çok daha iyi

mürteza16

mürteza16

Üye
Bence cm10 g-wonder rom

• Beğen
Tepkiler: chucky8626, -aLoNeDarK-, ilteberaksoy ve 1 kişi daha

ismailnayir

Kapalı Hesap
2.3

sdtsdt

Üye
aslında şu bi gerçek, wonder donanım yetersizliği çekiyor.biz de çözüm arıyoruz:)

sdtsdt

Üye
cm 11 galaxy wonder yaz google a yükle

-Emre

-Emre

Üye
imzamdaki konudan eski yorumlara gelirsenşz g-wonder romunu bulabilirsiniz. Ayrıca yeni bir oyun romu hazırladım . Henüz paylaşmadım yakında paylaşırım. Ancak şunu söyliyim, subway surf gibi sıkıntılı bir oyunda bile en ufak bir lag yok :D

• Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK- ve Bysalih41
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
imzamdaki konudan eski yorumlara gelirsenşz g-wonder romunu bulabilirsiniz. Ayrıca yeni bir oyun romu hazırladım . Henüz paylaşmadım yakında paylaşırım. Ancak şunu söyliyim, subway surf gibi sıkıntılı bir oyunda bile en ufak bir lag yok :D
Hadi bakalim heyecanla bekliyorz :-)

• Beğen
Tepkiler: ilteberaksoy ve -Emre
-Emre

-Emre

Üye
rom boyutu yaklasik 100 mb (gapps dahil) cm9 tabanli bir oyun romu :)

• Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK-
BhaYzc

BhaYzc

Üye
Çok uzun zamandır CM9 Final kullanıyorum bunun sebebi şudur Şarj en iyi giden Rom'dur + Performans + Stabil.

Yaptığım işlemler (Ben çok iyi bilen biri değilim)

1-) Cm9 Final kurdum.

2-) Titanium backup ile lüzümsuz ne varsa kaldırdım (Hava Durumu programı gibi...)

3-) Touchwiz launcher kurdum görüntü orjinal rom görüntüsünde olsun istedim çünkü çok seviyorum.

4-) Seeder gibi hızlandırma amaçlı gerekli uygulamaları kurdum.

Telefonumu internet amaçlı kullanıyorum oyun oynamam Face,Twitter,Watssapp,Line,Viber,Skype,Gmail gibi genelde görüntülü görüşmeler ve mail okurum.Bu sebeble şarjım çok az gidiyor çözümü bugün buldum yedek batarya...

çünkü hiçbir rom'un Cm9 kadar şarjı iyi gitmiyor.

Ben çok anlamam ben biliyorumda diyemem ama kendi başıma uğraşa uğraşa bu sonuca vardım.

• Beğen
Tepkiler: bilen19 ve hasaneness
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Cm.10.1 e gecmeni tavsiye ederim

scope_123

Üye
Cm.10.1 e gecmeni tavsiye ederim

bu versiyonun performansı gayet yeterli ama şarj su gibi gidiyor cm9 a zoluyor bizi. şuan cm 10.1 beta 3 kullanıyorum
Çok uzun zamandır CM9 Final kullanıyorum bunun sebebi şudur Şarj en iyi giden Rom'dur + Performans + Stabil.

Yaptığım işlemler (Ben çok iyi bilen biri değilim)

1-) Cm9 Final kurdum.

2-) Titanium backup ile lüzümsuz ne varsa kaldırdım (Hava Durumu programı gibi...)

3-) Touchwiz launcher kurdum görüntü orjinal rom görüntüsünde olsun istedim çünkü çok seviyorum.

4-) Seeder gibi hızlandırma amaçlı gerekli uygulamaları kurdum.

Telefonumu internet amaçlı kullanıyorum oyun oynamam Face,Twitter,Watssapp,Line,Viber,Skype,Gmail gibi genelde görüntülü görüşmeler ve mail okurum.Bu sebeble şarjım çok az gidiyor çözümü bugün buldum yedek batarya...

çünkü hiçbir rom'un Cm9 kadar şarjı iyi gitmiyor.

Ben çok anlamam ben biliyorumda diyemem ama kendi başıma uğraşa uğraşa bu sonuca vardım.

mesaj geldiğinde mesaj uygulamasında 1 yazıyor mu veya face bildirim geldiğinde uygulama simgenin üzerinde kırmızı baloncuk halinde 1 yazıyor mu?

BhaYzc

BhaYzc

Üye
bu versiyonun performansı gayet yeterli ama şarj su gibi gidiyor cm9 a zoluyor bizi. şuan cm 10.1 beta 3 kullanıyorum

mesaj geldiğinde mesaj uygulamasında 1 yazıyor mu veya face bildirim geldiğinde uygulama simgenin üzerinde kırmızı baloncuk halinde 1 yazıyor mu?

Hayır olmuyo kardeşim demek istediğin bildirimi biliyorum ama bunun için bi uygulama vardı.

Üst Alt