Tavsiye Hangi Lumia'yı Almamı Tavsiye Edersiniz Ve Neden.

Sponsorlu Bağlantılar

hasanabi

hasanabi

Üye
    Konu Sahibi
Hangi Lumia'yı Almamı Tavsiye Edersiniz Ve Neden.
Kullandığınız telefon hakkında bi kaç soru sormam gerekiyor size yanıtlarsanız sevinirim.
Ben 925 veya 1020 almayı planlıyorum bu hafta sonu fakat bi kaç soru var aklımda.
Misal, 1020'de bi kaç program oyun vs aynı anda açtığınız zaman telefon kasılıyor mu donma oluyor mu.
ve güncellemeler gelecekmi biliyor musunuz bu konuda bi biginiz varmı. ve ne gibi eksikleri olduğunu düşünüyorsunuz şikayetleriniz neler. mağlum 2000 tl telefon alırken araştırmak gerekiyor şimdiden teşekkür ederim hayırlı günler.

bsavr

bsavr

Üye
1020 iyidir.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Bir kere ne açarsan aç kasma sorunu olmaz. Güncelleme geliyor. Daha grd 3 , lumia Black, wp8.1 gelecek. Ve daha birsuru gelecek. Bence al. Yada bekle 1520 al. Malum onunda kamerası güzel. Diğer özellikleri ama iki katı daha iyi. Muhtemelen daha ucuz olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: hasanabi
Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
bende sana azdaha bekle 1520 al diyorum20mp neyine yetmiyor

• Beğen
hasanabi

hasanabi

Üye
    Konu Sahibi
Bir kere ne açarsan aç kasma sorunu olmaz. Güncelleme geliyor. Daha grd 3 , lumia Black, wp8.1 gelecek. Ve daha birsuru gelecek. Bence al. Yada bekle 1520 al. Malum onunda kamerası güzel. Diğer özellikleri ama iki katı daha iyi. Muhtemelen daha ucuz olacaktır.
Bende 1520'yi beklemek daha mantıklı diye düşünüyorum. ama sabırsızlanıyorum türkiye'ye ne zaman geleceği konusunda kesin bi bilgi yok. n8 vardı bende. lumia alıcam diye sattım. tam 925 veya 1020 için gidecekken 1520 çıktı piyasaya şimdi onu bekliyorum ve telefonum yok N2310 kullanıyorum şuanda :)
bende sana azdaha bekle 1520 al diyorum20mp neyine yetmiyor
Bana yeterde artar bile ya 20 mp kamera.Artık gelse de 1520 çıktığı gün alsam sabırsızım :)

• Beğen
Tepkiler: Yusuf0111_Oğuzhan
BelaMonte

BelaMonte

Üye
olsun bekle, beklediğime asla pişman olmazsın :)

• Beğen
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Emip

Emip

Üye
illa lumia alcaksan bekle 1520 al

• Beğen
StartTheGame

StartTheGame

Üye
1520 al kardeş

• Beğen
hasanabi

hasanabi

Üye
    Konu Sahibi
evet 1520'de karar kıldım. Android hiç kullanmadım kullanmakta istemiyorum zaten. Biran önce gelse de türkiye ye. tarih belli olmadı değil mi daha.

mesutcinik

mesutcinik

Üye
evet 1520'de karar kıldım. Android hiç kullanmadım kullanmakta istemiyorum zaten. Biran önce gelse de türkiye ye. tarih belli olmadı değil mi daha.
aralık yada 2014 başı diye geçmişti forumda

• Beğen

Üst Alt