hala karasızım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

berk9999

Üye
    Konu Sahibi
hala karasızım
c5 03 e karar vermiştim sar:1.34 çıktı ve ekran resinans öyle bişey çıktı .kötü telefon diyolar
şimdi samsung s5253 wave 525 e bakıyorum.bada işletim sistemi nasıldır?txt word pdf falan açarmı?
uygulama tema oyun yükleniyormu?

Jetlak

Üye
android al program sıkıntın olmaz maks bütçen kaç

Redoxon_girl

Redoxon_girl

Üye
bence de smartphone'larda android işletim sistemi çok daha iyi. Ayrıca SAR değeri çok yüksek.

• Beğen
Tepkiler: CasuS_87
fireman87

fireman87

Üye
Android varken bada alınmaz diye düşünüyorum, adroid piyasa devi.

technoblue

technoblue

Üye
c5-03'ün ekranı rezistif yani dokunmatikten ziyade bastırmatik. bir süre sonra ekranında çukurlarla gezmek istemezsin sanırım. oyun ve uygulamalar açısından en zengin işletim sistemi android işletim sistemidir. symbian ve bada'da yapabilecekelrin kısıtlıdır. ben sana android işletim sistemli bir smartphone almanı öneririm. mesela lg optimus me tavsiye ederim. android 2.2 froyo işletim sistemi kullanıyor ve cihazın hızı gayet yeterli. 3mp kamerası var. tasarımı oldukça hoş. 3g, wifi ve gps desteği mevcut. şarj süresinin diğerlerine göre avantajlı olduğu söyleniyor. ekran hassasiyeti gayet iyi. ücretsiz oyun ve uygulamalar için google market mevcut. fiyatı da 400 tl civarında. bu fiyata alınabilecek en iyi smartphone diyebilirim.

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
c5-03'ün ekranı rezistif yani dokunmatikten ziyade bastırmatik. bir süre sonra ekranında çukurlarla gezmek istemezsin sanırım. oyun ve uygulamalar açısından en zengin işletim sistemi android işletim sistemidir. symbian ve bada'da yapabilecekelrin kısıtlıdır. ben sana android işletim sistemli bir smartphone almanı öneririm. mesela lg optimus me tavsiye ederim. android 2.2 froyo işletim sistemi kullanıyor ve cihazın hızı gayet yeterli. 3mp kamerası var. tasarımı oldukça hoş. 3g, wifi ve gps desteği mevcut. şarj süresinin diğerlerine göre avantajlı olduğu söyleniyor. ekran hassasiyeti gayet iyi. ücretsiz oyun ve uygulamalar için google market mevcut. fiyatı da 400 tl civarında. bu fiyata alınabilecek en iyi smartphone diyebilirim.

katılıyoruz di mi?

A)Evet
B)Hayır

:ehe:ehe:ehe

'Patron

'Patron

Üye
Evet C5-03e göre o2si daha iyidir.

.:ÇAĞLAR:.

.:ÇAĞLAR:.

Üye
androidli telefonlara bak , galaxy gio , optimus me , galaxy mini ,x8 , vodafone 945, huawei ideos x5 gibi telefonlardan birini al , o fiyat aralıgında nokianın adam gibi telefonu yok parana yazık

fireman87

fireman87

Üye
Optimus me al paran cebinde kalsın :oke:

hoss

hoss

Üye
galaxy gio güzel seçim olur

mangdaşire

mangdaşire

Üye
aynen optimus me yada galaxy gio.

Ocean258

Ocean258

Üye
uygun fiyata kaliteli bi smartphone almak istiyorsan bencede optimus me ye bakmalısın. alacağın telefonun işletim sistemide kesinlikle android 2.2 froyo olmalı.. benim tavsiyemde optimus me.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt