Youtube Çözünürlük?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Youtube Çözünürlük?
Beyler amcamda n8 var youtube a giriyoruz fakat sanki videoları poşetle çekilmiş gibi kötü gösteriyor bi test yaptık testte youtubede en net videoları gösteren telefonların sıralaması şöyle 1.Galaxy Y
2.Nokia C5-03(şaşışabilirsiniz ama böyle)
3.Samsung Wave 525
4.Nokia N8
anlamadığım 1 milyarlık telefon neden böyle kötü gösteriyor güncellemeden falanmı amcam belleye falan güncellememiş Gerçi geçen telefon güncellemelerinden güncelledik ama hala böyle kötü neden ya Bütün N8 lerde böylemi bu arada telefonun orjinal tarayıcısı önerdiğiniz tarayıcı varsa söyleyin çekinmeyin :D

codblackops2

codblackops2

Üye
Videonun çözünürlüğüyle kaynaklanıyor bu 240p,360p,480p,720p,1080p olarak çözünürlükler var sorun telefonşarda değil çözünürlüklrrdedir :oke:

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Videonun çözünürlüğüyle kaynaklanıyor bu 240p,360p,480p,720p,1080p olarak çözünürlükler var sorun telefonşarda değil çözünürlüklrrdedir :oke:
Yoo aynı klibi izliyoruz ya bir sürü şarkıda denedik Flo Rida-Whistle Rihanna-Where Have You Been Oceana-Endless Summer Labirnth-Earthquake hepsinde sonuç aynı ama n8 de çözünürlük en düşük ayarda galiba bilmiyorum orayıda bulamadık :D

codblackops2

codblackops2

Üye
Yoo aynı klibi izliyoruz ya bir sürü şarkıda denedik Flo Rida-Whistle Rihanna-Where Have You Been Oceana-Endless Summer Labirnth-Earthquake hepsinde sonuç aynı ama n8 de çözünürlük en düşük ayarda galiba bilmiyorum orayıda bulamadık :D

Olabilir

codblackops2

codblackops2

Üye
hd video çeliyorsa hd dosyada oynatır dostum problem yok yni:)

codblackops2

codblackops2

Üye
youtube mobil görünüm mü masaüstü görünümmü deniyorsun

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
mobil görünüm

codblackops2

codblackops2

Üye
masaüstü dene bir de

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Şuan amcamlarda değilim 2 gün sonra gidicem o zaman denerim Teşekkürler.

codblackops2

codblackops2

Üye
:rica:

paşa06.40

paşa06.40

Üye
fast tube diye program var hd izleyebilirsin ordan

atakan25

atakan25

Üye
bende canavar gibi ilginç

sublieutenant

sublieutenant

Üye
youtube mobil uygulamasını kullanın :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt