kararsızım zamanım azaldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

osman214

Üye
    Konu Sahibi
kararsızım zamanım azaldı
evet arkadaşlar 1-2 gün içinde telefonu almam gerekiyor.

1-lg optimus me p350
2-c5-03
3-c3 00
4-samsung wave 525
5-samsung star wifi
6-samsung chat 335

telefonda yapmak istediklerim wifi ve dosya görüntüleme word txt (4mblık resme zoom yapıp yazıları falan okumak gibi) word açmasa bile txt şart uygulama oyun tema açmalı

sınır 400 falan

yukardakilerden hangisi neden onu seçmeliyim veya hangisini seçmemeliyim yazarsanız sevinirim dediğim gibi telefonu 2 gün içinde almam gerekiyor.

şimdiden teşekkürler

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Lg optimus me p350 tavsiye ederim.
Wave 525'de güzel bir seçenek olabilir ama bada oldugu için ben mesafeli yaklasıyorum.

pRime.

pRime.

Üye
Lg optimus me iyi seçim olacaktır.

osman214

Üye
    Konu Sahibi
lg optimus me güzel seçim diyosunuzda ekranı 2.8" yeterlimidir? küçük kalmasın?

Tek şey Basket

Tek şey Basket

Üye
C5-03 ü tavsiye ederim

futbol123

futbol123

Üye
wave 525 bence daha şık duruyor

fireman87

fireman87

Üye
2cm ekrana 100 lira daha ödeyeceksen al samsung'lardan birisini.. Ama bada var işte.. Optimus me almalısın çünkü o fiyatta bu özellikleri bulman zor dostum..

Redoxon_girl

Redoxon_girl

Üye
Samsung Wave 525 ya da LG Optimus Me tavsiye ederim. LG'nin fiyatları uygun da Samsung'un bu modelini bilemedim :)

Masha

Masha

Üye
Lg optimus me bence hem android 2.2 froyo kaliteli ve tasarımı olduça güzel arkadaşımda var halada kullanır ve bol oyun ve uygulama mevcuttu telefonda güzel bir smartphone

Ocean258

Ocean258

Üye
Lg optimus me ... 6 ay kullandım.. gayet guzel telefon fiyatından fazlasını verıcektı sana emın ol

Neverex

Üye
C5-03 alman mantıklı olur.

osman214

Üye
    Konu Sahibi
herkes başka birşey söylemiş herkes kendisinde hangi telefon varsa onu en iyi zannediyo

c3 s40
samsung chat java
star wifi java
c5 03 s60 ama rezisif bastırmatik kapak çatlaması sorunu var
optimus me androit aralarında en iyi bu görünüyo yarın alacam? alayım mı? ne yapayım?

mangdaşire

mangdaşire

Üye
her türlü optimus me gider.

hoss

hoss

Üye
oyunla programla işin yoksa wave525 güzel tercih olur
ama androidli olsun istiyorsan optimus me güzel tercih olur

Ocean258

Ocean258

Üye
sınır 400 se lg optımus me bulmaya bak bencede.. bende onu kullanıyordum sımdı black aldım 3 hafta oluyor. ama me de guzel telefon android froyo war tasarımı şarj suresı gayet ıyı. ekran reaksıyonu hızıda makuldu bence verecegın fıyata baktıgın zaman en ıyı smartphone oldıugunu dusunebılırısn.. ben memnundum hıc bı sorun cıkartmamıstı..

technoblue

technoblue

Üye
optimus me al pişman olmazsın arkadaşım. android işletim sistemli smartphone modelleri içerisinde performansı en iyi olup fiyatı en uygun olan cihaz optimu me şu anda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt