Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hala karasızım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
berk9999
Üye
Konu Sahibi
hala karasızım
c5 03 e karar vermiştim sar:1.34 çıktı ve ekran resinans öyle bişey çıktı .kötü telefon diyolar
şimdi samsung s5253 wave 525 e bakıyorum.bada işletim sistemi nasıldır?txt word pdf falan açarmı?
uygulama tema oyun yükleniyormu?
Jetlak
Üye
android al program sıkıntın olmaz maks bütçen kaç
Redoxon_girl
Üye
bence de smartphone'larda android işletim sistemi çok daha iyi. Ayrıca SAR değeri çok yüksek.
fireman87
Üye
Android varken bada alınmaz diye düşünüyorum, adroid piyasa devi.
technoblue
Üye
c5-03'ün ekranı rezistif yani dokunmatikten ziyade bastırmatik. bir süre sonra ekranında çukurlarla gezmek istemezsin sanırım. oyun ve uygulamalar açısından en zengin işletim sistemi android işletim sistemidir. symbian ve bada'da yapabilecekelrin kısıtlıdır. ben sana android işletim sistemli bir smartphone almanı öneririm. mesela lg optimus me tavsiye ederim. android 2.2 froyo işletim sistemi kullanıyor ve cihazın hızı gayet yeterli. 3mp kamerası var. tasarımı oldukça hoş. 3g, wifi ve gps desteği mevcut. şarj süresinin diğerlerine göre avantajlı olduğu söyleniyor. ekran hassasiyeti gayet iyi. ücretsiz oyun ve uygulamalar için google market mevcut. fiyatı da 400 tl civarında. bu fiyata alınabilecek en iyi smartphone diyebilirim.
c5-03'ün ekranı rezistif yani dokunmatikten ziyade bastırmatik. bir süre sonra ekranında çukurlarla gezmek istemezsin sanırım. oyun ve uygulamalar açısından en zengin işletim sistemi android işletim sistemidir. symbian ve bada'da yapabilecekelrin kısıtlıdır. ben sana android işletim sistemli bir smartphone almanı öneririm. mesela lg optimus me tavsiye ederim. android 2.2 froyo işletim sistemi kullanıyor ve cihazın hızı gayet yeterli. 3mp kamerası var. tasarımı oldukça hoş. 3g, wifi ve gps desteği mevcut. şarj süresinin diğerlerine göre avantajlı olduğu söyleniyor. ekran hassasiyeti gayet iyi. ücretsiz oyun ve uygulamalar için google market mevcut. fiyatı da 400 tl civarında. bu fiyata alınabilecek en iyi smartphone diyebilirim.
androidli telefonlara bak , galaxy gio , optimus me , galaxy mini ,x8 , vodafone 945, huawei ideos x5 gibi telefonlardan birini al , o fiyat aralıgında nokianın adam gibi telefonu yok parana yazık
kesinlikle katılıyorum android froyo işletim sistemine sahip bir optimus me şu an bu fiyata alınacak en iyi ve kaliteli smartphone
fireman87
Üye
Optimus me al paran cebinde kalsın
hoss
Üye
galaxy gio güzel seçim olur
mangdaşire
Üye
aynen optimus me yada galaxy gio.
Ocean258
Üye
uygun fiyata kaliteli bi smartphone almak istiyorsan bencede optimus me ye bakmalısın. alacağın telefonun işletim sistemide kesinlikle android 2.2 froyo olmalı.. benim tavsiyemde optimus me.