"Hacked"; Samsung Ativ S interrop unlocked

Sponsorlu Bağlantılar

teAtalay

teAtalay

Üye

evet bu sürekli bahsettigimiz olay. Ben hiç bir zaman illegal oyun veya uygulama yüklemek için hack taraftarı olmadım. Tam aksine ben hackli symbisn N8 kullanırken bile mağazadan uygulama satın alırdım. Benim hack istememin sebebi;tweakler. Mesela telefon kapalıyken alarm çalması,şeffaf başlat ekranında arka plana duvar kağıdı atayabilme,bir birinden ayrılmış bildirim sesleri,özel sms bildrim sesi atayabilme gibi sistemde olmayan fakat hacker ve geliştiriciler tarafından sisteme eklenebilen şeyler. Mesela basit bir şey: @ tuşuna sabit bir mail hesabınızı atama. Bu unlock cihazlarda yapıldı ama mevcut wp8 cihazlarda bu kişiselleştirme imkanı yok. Bunun gibi sayısız kişiselleştirme ve işlevselleştirme tweakleri var. Ve bu tweakker bir zaman sonra üretici tarafından sisteme dahil ediliyor. Örnek; Apple cydiada bulunan neredeyse onemli tüm yweakleri ios'a ekledi.

bence önemli olan kullanıcıların bilinçlenmesi. Adından belli: "illegal yükleme" bunu kullanıcı imkanı olsa da yapmamaya özen göstermeli.

Kullanıcılar da sizin benimsemiş olduğunuz mantığı, ahlağı benimserlerse arka bile çıkılabilecek bir gelişme ancak maalesef bu hiç bir zaman olmayacak.

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Ee Microsoft' gibi yazılım bilen hackerler var. Hayırlı olsun yapacak bir şey yok. :))

narnia16

narnia16

Üye
Ali Kemal abi sen böyle ballandıra ballandıra anlatınca ağzımın suyu aktı yeminle :naughty: Tabi işin öbür yanı biraz zor. İnsanlar bedavası varken para vermezler. Keşke sadece bu tarz tweakler için hacklenebilse.

sekajmer

sekajmer

Üye
Microsoft zaten sistemi açmayacak mıydı ? Bence iyi olur bende klavyede yazarken titreşim olmasını istiyorum aynı şekilde arka plan değiştirmek

goktas19

goktas19

Üye
Mağaza bu kadar iyi giderken olmaması gereken bir şeydi uygulama geliştiricileri için çok büyük dezavantaj neyse zamanla tamamen anlarız... Haber için :tşk:

ElectroTR

ElectroTR

Üye
Ekranda en fazla yüklenebilecek imzasız uygulama sayısı ile ilgili registry gözüküyor. Normalde developer unlock cihazlar için bu sayı 3 müydü? Bu ayar ile herhangibir telefona market dışı uygulama yüklemenin önü açılmış oluyor sanırım.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ekranda en fazla yüklenebilecek imzasız uygulama sayısı ile ilgili registry gözüküyor. Normalde developer unlock cihazlar için bu sayı 3 müydü? Bu ayar ile herhangibir telefona market dışı uygulama yüklemenin önü açılmış oluyor sanırım.

10 uygulamaydı.

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Mağazaya erişim bedava sağlanacak mı en çok bunu merak ediyorum

- - - Eklendi - - -

Kullanıcılar da sizin benimsemiş olduğunuz mantığı, ahlağı benimserlerse arka bile çıkılabilecek bir gelişme ancak maalesef bu hiç bir zaman olmayacak.

Abi şöyle birşey var bizim gibi yazılım kodlamayı bilmeyenlerin bu sistemin kırılmasını istemesinin tek sebebi var sınırsız mağaza erişimi istiyoruz yani bu tadı yaşamak çok güzel olacaktır yoksa Windows Phone mağaza sının gelişmesini beklemek önümüzdeki azami 1-1,5 sene içerisinde imkansız .

n000k

n000k

Üye
Valla mağaza için değil ama tweaksler için bende hack istiyorum.yoksa herkesin emeğini beleşe indirmek istemiyorum.sonuçta insan emek verip bize sunuyor,karşılığını almalı.

hakan_710

hakan_710

Üye
Developer unlock yapmış biri olarak birkç şey soylemek istiyorum. Developer unlock genel anlamda her uygulamayı illegal yüklemeye yaramıyor. Cihazı developer unlock yaptım fakat sadece fruit ninja yı yukleyebildim. Developer unlock ile visual basic te yazılmış kendi uygulamalarınızı deneyebilirsiniz diye biliyorum. Cihazınız developer unlocked olsa bile çoğu xap uygulamasını yükleyemeyeceğiniz için bizim açımızdan pek bir kârı yok. Ama interrop unlock daha kapsamlı bir konu ve isteyen kişi cihazını unlock etme yetkisine sahip olmalı düşüncesindeyim. Sonuçta binlerce lira verip alıyoruz cihazları ve son noktasına kadar kullanmak hakkımız diye duşunuyorum. Şahsi fikrim orneğin unlock yaparsanız garantiden çıkarsınız tarzında bir yaptırım ile sistemi isteyen unlock edebilmelidir.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
alical33

alical33

Üye
unlock wp8 de en çok istediğim şeylerden biri ama kesinlikle uygulama için değil atıyorum unlocktan sonra biri çıkıpta o konseptlerden birindeki gibi modlamalar yaparsa diye d unlock olayını istiyorum

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Developer unlock yapmış biri olarak birkç şey soylemek istiyorum. Developer unlock genel anlamda her uygulamayı illegal yüklemeye yaramıyor. Cihazı developer unlock yaptım fakat sadece fruit ninja yı yukleyebildim. Developer unlock ile visual basic te yazılmış kendi uygulamalarınızı deneyebilirsiniz diye biliyorum. Cihazınız developer unlocked olsa bile çoğu xap uygulamasını yükleyemeyeceğiniz için bizim açımızdan pek bir kârı yok. Ama interrop unlock daha kapsamlı bir konu ve isteyen kişi cihazını unlock etme yetkisine sahip olmalı düşüncesindeyim. Sonuçta binlerce lira verip alıyoruz cihazları ve son noktasına kadar kullanmak hakkımız diye duşunuyorum. Şahsi fikrim orneğin unlock yaparsanız garantiden çıkarsınız tarzında bir yaptırım ile sistemi isteyen unlock edebilmelidir.

Telefonun ince ayarlarıyla oynamak güzel olur bi yerdede lazım Ama bu hack olayı mağazayada işlerse eğer wp mağazası zaten yeni ve tam gelişemeden durma noktasına bile gelebilir.O yüzden şimdilik çok erken daha zaman var hack için

FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
Neymiş telefonu hackleyecekmiş ama sadece tweaks vb için kullanacakmış bunu diyenlerin yarısı 1-2 uygulama bile olsa ücretli uygulamaları yukler. Ben hackin çıkmasına tamemen karşıydım halada karşıyım ama hack çıkarsa 1-2 ay sonra acımam hacklerim. Hackleme sebebimde mobil ödeme kolaylığının olmamasıdır.niyeçıkmıyo bu onuda anlamadım Avea ya tweet attım adam var dedi.(saçmalık)

Serhanas35

Üye
hacklesin şu 520 yide ya :D

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Geçmiş olsun bende özgür abi ye katılıyorum ben de üzüldüm açıkçası :\

ecel54

ecel54

Üye
:eller:

sekajmer

sekajmer

Üye
Microsoft zaten gdr3 ile en geç 8.1 ile açmayacak mıydı kilidi?

Üst Alt