Samsung ATIV S Neo akıllı telefon satışa sunuluyor

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Google tarafından geliştirilen Android işletim sisteminin hem akıllı telefon hem de tablet segmentinde ki en başarılı temsilcisi olan Samsung, Android yanı sıra Windows Phone/Windows RT/8 ürünleri ile de karşımıza gelmeye devam ediyor. Android cihazlarını Galaxy adı altında sunan firma, Windows ürünlerini ise ATIV çatısı altında satışa sunuyor.

Samsung geçtiğimiz Haziran ayında yeni bir akıllı telefon modelini duyurmuştu. ATIV S Neo olarak adlandırılan yeni akıllı telefon 16 Ağustos tarihinde Amerika Birleşik Devletleri‘nin güçlü cep telefonu operatörlerinden Sprint aracılığı ile satışa sunuluyor. Akıllı telefonun fiyatı da iki senelik kontrat karşılığında 150$ olarak belirlenmiş.

Teknik özelliklerini verecek olursak eğer, Samsung ATIV S Neo akıllı telefon 4.77″ büyüklüğünde ve 720×1280 piksel çözünürlüğünde dokunmatik LCD ekran ile geliyor. 1.4Ghz saat hızında çalışan çift çekirdekli işlemci içeren yonga setinin kullanıldığı akıllı telefon 1GB sistem belleği yanı sıra 16GB dahili veri kapasitesi sunuyor.

Samsung ATIV S Neo akıllı telefonun arka yüzünde 8MP, ön yüzünde de 1.9MP kamera konumlandırılmış.

hikmet366

hikmet366

Üye
normal bir kullanıcı için uygun bir telefon

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Tipsiz

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
İsim hırsızları :ehe

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Samsung çok ilerledi

HAM ZA

HAM ZA

Üye
samsung wp8 de nokia kadar satamaz :D

Kerim.

Kerim.

Üye
windows phone alacak olsam nokiayı tercih ederdim.

Topal Pire

Topal Pire

Üye
Samsung Windows Phone 8'i alternatif olarak sunuyor. Önceliği Android. O yüzden Wp 8 alınacaksa Nokia alınmalı diye düşünüyorum.

fk555897

fk555897

Üye
Windows Phone'u alan zaten tasarım için alıyor. Windows Phone işletim sistemli telefon alacaklar yine Nokia alır.

LimePie

LimePie

Üye
androidde bişi diyemem ama wpde nokia alır :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Samsung bu işe girerse nokia fiyatlarını aşağıya çekebilir. Aynı donanımda kasadan çalarak yapar fiyatı düşük tutar ve yine sattırır kendini. Wpyi sevse de nokiaya kızıp almayacak kullanıcı da çok bence doğru bir hamle adamlar inat etti nokiayı bitirecek bitirmese de zorlayacak.

Topal Pire

Topal Pire

Üye
Samsung bu işe girerse nokia fiyatlarını aşağıya çekebilir. Aynı donanımda kasadan çalarak yapar fiyatı düşük tutar ve yine sattırır kendini. Wpyi sevse de nokiaya kızıp almayacak kullanıcı da çok bence doğru bir hamle adamlar inat etti nokiayı bitirecek bitirmese de zorlayacak.

Sırf kablosuz alanda 10.000 patenti olan bir firma nasıl batsın ?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

Sırf kablosuz alanda 10.000 patenti olan bir firma nasıl batsın ?

patent ne işe yararki. Nokianın yaptığı bütün patentleri diğer firmalarda kullanıyor. Apple gibi kaç tane henüz hayata geçirilmemiş patenti var ?

Nokianın batmasını istemek zaten olmaz hiçbiri yokken nokia vardı. Ama yanlış kararları ve yanlış politikaları piyasadaki söz hakkını liderliğini aldı samsungun durumu nokianın şuanki halinden kötüydü 10 sene önceki samsungu düşünsenize. Tek rakibi nokia idi. Diğerleri hava cıva zaten. Nokia ve samsung vardı. Ama şimdi htcsi, sonysi, apple'ı falanı filanı hepsi var ve sadece nokia ile başa çıkamayan samsung şimdi hepsine kök söktürüyor. Nokia ise diğerlerinden de kötü durumda. Wp ile eski günlerine dönüyor ancak hala zamanı var.

Topal Pire

Topal Pire

Üye

patent ne işe yararki. Nokianın yaptığı bütün patentleri diğer firmalarda kullanıyor. Apple gibi kaç tane henüz hayata geçirilmemiş patenti var ?

Nokianın batmasını istemek zaten olmaz hiçbiri yokken nokia vardı. Ama yanlış kararları ve yanlış politikaları piyasadaki söz hakkını liderliğini aldı samsungun durumu nokianın şuanki halinden kötüydü 10 sene önceki samsungu düşünsenize. Tek rakibi nokia idi. Diğerleri hava cıva zaten. Nokia ve samsung vardı. Ama şimdi htcsi, sonysi, apple'ı falanı filanı hepsi var ve sadece nokia ile başa çıkamayan samsung şimdi hepsine kök söktürüyor. Nokia ise diğerlerinden de kötü durumda. Wp ile eski günlerine dönüyor ancak hala zamanı var.

Sadece 1 patentden 5 $ aldığını düşünürsek sırf patent'den gelen gelirler bile çok uçuk bir miktar çıkar. Diğer yazdıklarına istemesemde katılıyorum

Black-Murder

Üye
Patent ne işe yapar ki ?
İşe yaramasa koskoca şirketler patentleri kapmak için yarışa girmez.Çok büyük paralar oynuyor bu işlerde.

Üst Alt