"Hacked"; Samsung Ativ S interrop unlocked

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
"Hacked"; Samsung Ativ S interrop unlocked

Uzun zamandır beklenen olay gerçekleşti ve ilk Windows Phone8 cihaz hacklenme işlemi tamamlandı. WpCentralin haberine göre Samsung Ativ S interrop unlocked yapılarak sisteme erişim açıldı. Ayrıntılar geldikçe paylaşmaya devam edeceğiz.

realname11

Üye
Biri olduysa diyerleride yakındır

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu habere yapılacak tek şey var ---> :eller:

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, flutewoddy, elitetr ve 4 diğerleri
komando04

komando04

Üye
abi Nokia ile aralarında tek şey marka ve bazı uygulama değişiklikleri ,kendine özgü birkaç ayar samsung olduysa nokiada olur inşallah olmuşturmu desem demesem mi,bizler içn hangisi iyise o olsun haber için teşekkürler abi

blackcemre

Üye
nokiada olur mu

braayn

braayn

Üye
:aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha:

respection123

Üye
Unlock Yapıldıgına göre Modlamalarda Yapılır :naughty:

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Kodlama yapılsa da ne yapılabilir ki ?

blackcemre

Üye
nokiada yokki daha kaçak olarak yükleyebilir miyiz

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar şu anda cihaza ne yapıldığı belli değil. Registry Edştorle açıldıysa bunun sonu yok her cihaza olur. Ama bootloader kilidini kırdılarsa veya bootloaderı pas geçtilerse her cihaz için ayrı ayrı yöntemler hazırlanması lazım. Ama interfop unlocked yapıldığına göre Microsoft tarafından kilitli alanlara da mudahele yetkisi alınabilir. Bu sayede regşstry editör düzenlenebilir,dosya yöneticisi kurulabilir.

blackcemre

Üye
ne zaman gelir

ÖEY

ÖEY

Üye
Valla ben habere üzüldüm açıkçası neyse bakalım hayırlısı olsun

• Beğen
Tepkiler: OozyStaw ve teAtalay
Heimdalll

Heimdalll

Üye
arkadaşlar eğer unlocked yapılabilirse mesela modern combat 4 512 mb ram li telefonlara yüklenebilir mi ??????????????????:hmmm

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Bence hiç iyi olmadı mağazaya zararı olacaksa olmasın.Sadece telefonda işlemler yapılacaksa olsun

teAtalay

teAtalay

Üye
Bir sistemin hacklenmesine bu kadar sevinmemiz pek hoş bir olay değil bence.

Sistem için çalışan yüzlerce insan var, yazılımcı binlerce insan var ( kendimi öne sürmüyorum, benim gelir kaynağım bu pazar değil ancak gelir kaynağı olan insanlar var ) ve bu insanları inanılmaz etkiliyor bu tür şeyler. Bir düşünmek lazım

• Beğen
Tepkiler: .caner., antdn, PureFood ve 6 diğerleri
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
hayırlı olsun

csH

csH

Üye
Kotu oldu bu yaa ama microsoft dosya yoneticisi ve hafiza kartina uygulama yuklemeye izin verse sevinen pek olmazdi

kursat99

kursat99

Üye
İnşallah yayılmaz. Mağaza iyi gidiyorken böyle bir şey çok kötü olur.

• Beğen
Tepkiler: ÖEY ve teAtalay
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bir sistemin hacklenmesine bu kadar sevinmemiz pek hoş bir olay değil bence.

Sistem için çalışan yüzlerce insan var, yazılımcı binlerce insan var ( kendimi öne sürmüyorum, benim gelir kaynağım bu pazar değil ancak gelir kaynağı olan insanlar var ) ve bu insanları inanılmaz etkiliyor bu tür şeyler. Bir düşünmek lazım

evet bu sürekli bahsettigimiz olay. Ben hiç bir zaman illegal oyun veya uygulama yüklemek için hack taraftarı olmadım. Tam aksine ben hackli symbisn N8 kullanırken bile mağazadan uygulama satın alırdım. Benim hack istememin sebebi;tweakler. Mesela telefon kapalıyken alarm çalması,şeffaf başlat ekranında arka plana duvar kağıdı atayabilme,bir birinden ayrılmış bildirim sesleri,özel sms bildrim sesi atayabilme gibi sistemde olmayan fakat hacker ve geliştiriciler tarafından sisteme eklenebilen şeyler. Mesela basit bir şey: @ tuşuna sabit bir mail hesabınızı atama. Bu unlock cihazlarda yapıldı ama mevcut wp8 cihazlarda bu kişiselleştirme imkanı yok. Bunun gibi sayısız kişiselleştirme ve işlevselleştirme tweakleri var. Ve bu tweakker bir zaman sonra üretici tarafından sisteme dahil ediliyor. Örnek; Apple cydiada bulunan neredeyse onemli tüm yweakleri ios'a ekledi.

bence önemli olan kullanıcıların bilinçlenmesi. Adından belli: "illegal yükleme" bunu kullanıcı imkanı olsa da yapmamaya özen göstermeli.

• Beğen
Tepkiler: ceza87, parberk99, muratangin ve 4 diğerleri
saynesim

saynesim

Üye
Beklemekten başka çare yok bekleyelim görelim

Üst Alt