Dosya yöneticisinin başta konulmamış olmasının ve güncellemelerle gelen özellikler arasında olmamasının 2 nedeni var arkadaşlar.
1) Sistemin ve dosyaların güvenliğini korumak (Virüs, trojan vb'ne karşı)
2) Sistemin erken kırılmasını önleyerek mağazanın gelişimini ve ekosistemin büyümesini sağlamak.
Kırılana kadar geçen zaman içerisinde, sistem kendine pazarda tutunabilecek yeri edinmiş olacaktır.
Zaten o zamana kadar hackerlardan herhangi bir sonuç gelmese bile Microsoft dosya yöneticisini kendi getirecektir.
WP şu an emekleme döneminden yeni yeni çıkmaya başlıyor.
Büyük geliştiriciler ve tüketiciler yeni yeni WP'ye yönelmeye başladılar.
Bilgisayarlarda işletim sistemi olarak Windows 8 ve etrafta cihaz olarak WP'li cihazlar yaygınlaştıkça Windows Phone sistemi de buna paralel olarak büyümeye devam edecektir.
Dediğim gibi; sistem kendi ayakları üzerinde durmaya başladığı ve belirli bir seviyeye ulaştığı anda (o zamana kadar dışardan birileri yapmasa bile) Microsoft kendisi bunu kullanıcılara sunacaktır.
Şimdilik biraz sabırlı olmak ve mevcut imkanlarla idare etmek zorundayız.
e yanedosya yöneticisinin getirilememiş olmasının sistemin gelişmesiyle alakası olacağını sanmam sonuç olarak şuan da ios da bir şekilde hacklenip uygulamalar ücretsiz yapılabiliyor android zaten Allaha emanet. Fakat wp de şuana kadar ne bir kırma olayı mevcut ne de başka bir şey bu olayın büyük oyuncuları oyuna dahil etmesi gerekirken tam aksine büyük oyuncular hiç uğraşmıyor neredeyse wp için. Ios a çıkan her oyun uygulamanın androide çıkmama ihtimali yok neredeyse ki android de her oyunu uygulamayı bedava kurabildiğiniz bir yer. Durum buyken sanmam dosya yöneticisi gelişmeyi engellesin/baltalasın

dosya yöneticisinin getirilememiş olmasının sistemin gelişmesiyle alakası olacağını sanmam sonuç olarak şuan da ios da bir şekilde hacklenip uygulamalar ücretsiz yapılabiliyor android zaten Allaha emanet. Fakat wp de şuana kadar ne bir kırma olayı mevcut ne de başka bir şey bu olayın büyük oyuncuları oyuna dahil etmesi gerekirken tam aksine büyük oyuncular hiç uğraşmıyor neredeyse wp için. Ios a çıkan her oyun uygulamanın androide çıkmama ihtimali yok neredeyse ki android de her oyunu uygulamayı bedava kurabildiğiniz bir yer. Durum buyken sanmam dosya yöneticisi gelişmeyi engellesin/baltalasın
zil sesi ile mesaj sesini ayarlıyabiliyorsun zaten gdr3 betadaBence de hacklemesinler sistemi . Daha zil sesi ile mesaj sesini ayrı ayrı ayarlama özelliği gelecek.. Bakın ben bugün araba kullanırken driving modu açıp uygulamaları X ile kapatabildim. Ms in gelişimine engel olmasınlar yani : ))
zil sesi ile mesaj sesini ayarlıyabiliyorsun zaten gdr3 betada
sistem zaten herşeyi yapıyor hack falan istemiyorum klawyeye titreşim gelsin yeterDosya yöneticisinin başta konulmamış olmasının ve güncellemelerle gelen özellikler arasında olmamasının 2 nedeni var arkadaşlar.
1) Sistemin ve dosyaların güvenliğini korumak (Virüs, trojan vb'ne karşı)
2) Sistemin erken kırılmasını önleyerek mağazanın gelişimini ve ekosistemin büyümesini sağlamak.
Kırılana kadar geçen zaman içerisinde, sistem kendine pazarda tutunabilecek yeri edinmiş olacaktır.
Zaten o zamana kadar hackerlardan herhangi bir sonuç gelmese bile Microsoft dosya yöneticisini kendi getirecektir.
WP şu an emekleme döneminden yeni yeni çıkmaya başlıyor.
Büyük geliştiriciler ve tüketiciler yeni yeni WP'ye yönelmeye başladılar.
Bilgisayarlarda işletim sistemi olarak Windows 8 ve etrafta cihaz olarak WP'li cihazlar yaygınlaştıkça Windows Phone sistemi de buna paralel olarak büyümeye devam edecektir.
Dediğim gibi; sistem kendi ayakları üzerinde durmaya başladığı ve belirli bir seviyeye ulaştığı anda (o zamana kadar dışardan birileri yapmasa bile) Microsoft kendisi bunu kullanıcılara sunacaktır.
Şimdilik biraz sabırlı olmak ve mevcut imkanlarla idare etmek zorundayız.
evet ya bende istiyorum titreşim .sistem zaten herşeyi yapıyor hack falan istemiyorum klawyeye titreşim gelsin yeter
.smile den soğuttun yeminlenevet ya bende istiyorum titreşim ..

.smile den soğuttun yeminlen![]()
.