barış36197
Üye
donanımı en iyi olan cihaz note 2 . performans bakımından karşılaştırmalarda (videolarda) fark atan yine note 2 ama büyk olduğu için mi kimse kayde almıyor. (karşılaştırmaları 920 ve i5 dışında söyledim)Note2 niye hiç ses getirmedi ya
İncelemeden oy verecek kadar sabit fikirli degilim.
Lumia 920 dunyanin en iyi cihazi. Maxi uyeleri tarafindan tescillendi. (!)
Lumia 920 dunyanin en iyi cihazi. Maxi uyeleri tarafindan tescillendi. (!)
malum forumlarda android hala kalbimizde yaradır
Sana hitaben dediğim bişey yok abi anlayan ne demek istediğimi anlıyor
Ya Kardesim .. Sen Gecen Konudan Beri Lumia 920'nin Onde Olmasina Karsisin Gibi ..
Anketlerdeki Oylar Belli .. Forumda IPhone Ve Galaxy S3 Kullanan Bir Suru Arkadas Var ..
Ve Fanlarda Mevcut Forumda .. Ama Gel Gorki Lumia 920 Hep Onde .. .?
Bunda Bizim Sucumuz Ne .?
Hersey Ortada ..
Ya Kardesim .. Sen Gecen Konudan Beri Lumia 920'nin Onde Olmasina Karsisin Gibi ..
Anketlerdeki Oylar Belli .. Forumda IPhone Ve Galaxy S3 Kullanan Bir Suru Arkadas Var ..
Hersey Ortada ..
Abi bu anketin bir geçerliliği var mıdır ki yani
Hersey Ortada ..
abim sadece android ve iphone fanı yok burada nokia fanı da var.
Abi bu anketin bir geçerliliği var mıdır ki yaniEn iyisini bunlar belirlemez ki
- - - Eklendi - - -
Sana hitaben dediğim bişey yok abi anlayan ne demek istediğimi anlıyorKi Burda ister xperia s çıksın ister s3 çıksın bu bişeyin iyi olduğunu göstermeyecek sonuçta. Daha telefon piyasaya çıkmamış eline alıp kimse incelememiş iyi hoş da olsa abidik gubidik yorum yapıyor.
Tabii ki ama bu site için geçerlidir bu yani en iyi telefon yapmaz ki bunu
Dogrudur .. Anketi Acma Sebebimiz Ne .? 'Bizce' Hangi Telefon Iyi Sorusuna Cevap Bulmak Oyle Degil Mi .?
Dogrudur .. Anketi Acma Sebebimiz Ne .? 'Bizce' Hangi Telefon Iyi Sorusuna Cevap Bulmak Oyle Degil Mi .?
Nokia Fanlarida Var Elbet .. (Misal Ben) ..
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
Iphone'da Daha Yeni Cikti .. Kimse Eline Alip Kullanmadi .. Ama Forumda Dunyanin En Iyi Telefonu Ilan Edildi Bile .
Bazi Arkadaslar Tarafindan .. Ayrica Illaki Eline Alip Kullanman Gerekmiyor Kardesim ..
Ben Bir Cihazi Almak Istiyorsam .. Daha Once Onu ArastiririmHosuma Giderse Alirimm .. Herkes Oyle ..
Binbir Video Izledik Telefon Hakkinda .. Ozelliklerini Cok Iyi Bilyioruzz .. E Daha Ne .?
iphone 5 ne kadar güzel olsada marketin %75'i zaten ücretli vede benim gibi öğrenciler için bütçe meselesi olarak pekte parlak değil (fakat oyunlar %100 uyumlu olmasıda ayrı bi' güzellik ama param olmadıktan sonra ne işime yarayacak).. ayrıca ben telefona müzik atıp dinlemeyi seven biriyim, film atıp izleyen, netten bolca dosya indiren biriyim.. fakat i5 yazılımı gereği buna izin vermiyor; bu sebeple i5'in insanın elini kolunu bağladığını düşünüyorum.. dediğim gibi ne kadar stabil olsa bile i5 bana göre değil, hem ekranı büyütülmesine rağmen haladaha oldukça küçük.. neyse kısaca ben özgürlüğü yani one x'i seçiyorum
YA Allahınızı severseniz elimize alıp kullanmadık ama kağıt üzerinden tahmin edelim.iphone 5,lumia 920den 1000 tl pahalı,peki buna değiyor mu ? "BENCE" değmiyor.
YA Allahınızı severseniz elimize alıp kullanmadık ama kağıt üzerinden tahmin edelim.iphone 5,lumia 920den 1000 tl pahalı,peki buna değiyor mu ? "BENCE" değmiyor.
kul hakkı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?