[GÜNCELLENDİ] N8 S^4 Xeon 3.5.1 - SaYKo Edition 111.040.1511 TÜRKÇE - 05.03.2013 (215MB BOŞ YER)

Sponsorlu Bağlantılar

emre.koc

emre.koc

Üye
Sendende Allah razı olsun kardeşim. :) tekrar söylüyorum ellerine sağlık . Kolay değil uğraşmak .

• Beğen
Tepkiler: oyazici26 ve cyazici

cyazici

cyazici

Üye
    Konu Sahibi
Bir şey soracagım bende office mobile programı falan yok yani yüklemede gelmesi gerekmiyor mu

Flash attıktan sonra telefonun ilk açılmasında 5 dakika kadar bekleyin, ekrana kurulum başarılı bir şekilde tamamlandı uyarısı gelecek. Bu uyarıdan sonra Microsoft Office uygulaması yüklenmiş olacak.

Sendende Allah razı olsun kardeşim. :) tekrar söylüyorum ellerine sağlık . Kolay değil uğraşmak .

Rica ederim :) Bir şeyler paylaşarak daha iyiyi bulmaya çalışıyoruz.

emre.koc

emre.koc

Üye
:) yani

rosmisal

Üye
hocam çok sağolun allah razı olsun hallettim,ama kulaklık sesi az geliyor anna ya göre müzik dinliyorum ama sesi az çıkıyor kulaklıktan anna da daha fazla çıkıyordu sarj süresi uzun gitsin diyemi böyle,yada artırabilirmiyiz

- - - Eklendi - - -

hocam çok sağolun allah razı olsun hallettim,ama kulaklık sesi az geliyor anna ya göre müzik dinliyorum ama sesi az çıkıyor kulaklıktan anna da daha fazla çıkıyordu sarj süresi uzun gitsin diyemi böyle,yada artırabilirmiyiz

i-gencer

Üye
Dün yükledim.Cfw yi deniyorum şu anda. Fakat Andromenu v5.0 açılmıyor. ekrana gelir gibi olup kapanıyor.neden acaba? Andromenu v4.2 de böyle bir sıkıntı yok çalışıyor.

emre.koc

emre.koc

Üye
Dün yükledim.Cfw yi deniyorum şu anda. Fakat Andromenu v5.0 açılmıyor. ekrana gelir gibi olup kapanıyor.neden acaba? Andromenu v4.2 de böyle bir sıkıntı yok çalışıyor.
programla alakalı bir sıkıntı olabilir .

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

kulaklık sesi artırmak için yamalar mevcut forumda bulabilirsiniz

sazcılık

Üye
Bir daha ki yüklememde bakayım o ofis yüklenecek mi falan diye şimdilik kalsın o kadar program falan yükledim ama genel itibariyle iyi bir iş çıkarmışsın....

emre.koc

emre.koc

Üye
bende kuruldu ofis . senin ilk kurulumda tam bekleyip başarıyla kuruldu mesajını beklemen gerekiyordu . cyazici kardeşimiz uğraşmış .

• Beğen
mkahya

mkahya

Üye
ellerine sağlık kardeş güzel bir çalışma olmuş.yükledim denedim arka planda bir sürü program çalışıyor kapatıyorum tekrar açılıyor onları çözersen sevinirim ben yüklediğimde c hafıza 82 mb boş görünüyor birde kinetik kaydırmayı da eklersen sevinirim.iyi çalışmalar

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
emre.koc

emre.koc

Üye
ellerine sağlık kardeş güzel bir çalışma olmuş.yükledim denedim arka planda bir sürü program çalışıyor kapatıyorum tekrar açılıyor onları çözersen sevinirim ben yüklediğimde c hafıza 82 mb boş görünüyor birde kinetik kaydırmayı da eklersen sevinirim.iyi çalışmalar
sanırsam siz yanlış yaptınız . hafıza daha fazla olması gerek ve kinetik kaydırma mevcut bende .

• Beğen
Tepkiler: oyazici26
stainless steel

stainless steel

Üye
''Telefon görüşmelerinin yüksek kalitede kayıt ederken ortaya çıkan sorun düzeltildi''
sırf bu yüzden yükleyeceğim sağol.

• Beğen

YELEREN

Üye

iyi akşamlar aynı sıkıntı bendede vardı. fakat sıkıntı benim kulladığım özelliklerden kaynaklanıyormuş onu fark ettim. birde telwfon yedeğini yüklemeden c: hafızasını kontrol edin. bendeki hata ise eposta kullandığım zaman mesaj yedeklerine epostayıda ekliyormuş o yüzden c hafızası düşük görüyordu. şu anda bir sıkıntı yok...

yasin4131

Üye
dostum eline sağlık güzel paylaşım

• Beğen
Tepkiler: cyazici

cihatyılmaz

Üye
cfw görüntü olarak çok hoşuma gitti gerçekten ama 2 sıkıntım var ve bunların biri çok kötü, ilki müzik çalarda ses sorunu var belli bi seviyeden sonra artırsanda artmıyo cızırtı oluyo 2. ve en önemli sorun batarya performansı çok kötü bugün 10 saatte bitti şarj önceki kullandığım cfw de en azından günü biritiyor ve ertesi sabaha kadar devam ediyordu malesef birazdan eski cfw me dönücem yinede teşekkürler emeğin için

penah0

Üye
nokia 808 için olani yokmu xeon^4 ün ?

.Murat.

.Murat.

Üye
cfw görüntü olarak çok hoşuma gitti gerçekten ama 2 sıkıntım var ve bunların biri çok kötü, ilki müzik çalarda ses sorunu var belli bi seviyeden sonra artırsanda artmıyo cızırtı oluyo 2. ve en önemli sorun batarya performansı çok kötü bugün 10 saatte bitti şarj önceki kullandığım cfw de en azından günü biritiyor ve ertesi sabaha kadar devam ediyordu malesef birazdan eski cfw me dönücem yinede teşekkürler emeğin için
bende denedim bu cfw,yi ses sorunu dışında süper olmuş yamalar falan var ama kim uğraşırki

• Beğen

cihatyılmaz

Üye

bende denedim bu cfw,yi ses sorunu dışında süper olmuş yamalar falan var ama kim uğraşırki

yazılım işi zaten uğraşma işidir.uğraşma niyeti olmayanlar zaten hazır yazılımları kurarlar aynı benim gibi,ben geri bildirim yaptım ki yapan arkadaş bi kontrol etsin daha sağlıklı bi yazılım olsun diye,müzikte ses olayını daha önceki yazılımlardan biliyorum güç menüsündeki yeniden başlat ekinden dolayı ses hatası veriyor onu kaldırırsa ses sıkıntısı olmaz.diğer cfw yapanlar bu şekilde çözmüştü...

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
mükemmel görünüyo kardeşim denemek isterdim ama tel serviste walla:)

• Beğen

rosmisal

Üye
slm hocam kullandığın ekranda batarya göstergesinin ismi nedir acaba , yada linki varsa verebilirseniz çok sevinirim

cyazici

cyazici

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

Kulaklık sesi, Xeon'unbir önceki sürümüne göre (3.4.7) az geliyor. Xeon'un böyle yapmasında bir sebep vardır diye düşünüyorum. Önceki sürümün dosyalarıyla karşılaştırma yaparım, o sürümü de Türkçe'ye çevirmiştim fakat forumda paylaşmadan yeni sürüm çıktı :)
programla alakalı bir sıkıntı olabilir .

- - - Eklendi - - -

kulaklık sesi artırmak için yamalar mevcut forumda bulabilirsiniz

Başkalarının sorunlarıyla ilgilendiğin için Allah razı olsun :)
Bir daha ki yüklememde bakayım o ofis yüklenecek mi falan diye şimdilik kalsın o kadar program falan yükledim ama genel itibariyle iyi bir iş çıkarmışsın....

Bilgisayarım serviste, yoksa Microsoft Apps'ın kendi hazırlamış olduğum Türkçe ve İngilizce dışındaki dillerin bulunmadığı ve E sürücüne kurulan halini paylaşırdım.

Anladığım kadarıyla kurulumda bir hata yapmışsınız.

''Telefon görüşmelerinin yüksek kalitede kayıt ederken ortaya çıkan sorun düzeltildi''
sırf bu yüzden yükleyeceğim sağol.

Kullandığım bir özellik değil fakat benim için sürümü test eden YELEREN arkadaşımızın dikkatini çekmiş. Xeon'un orijinal halinde de hatalı.
dostum eline sağlık güzel paylaşım

Beğenmenize sevindim :)

Ses ile ilgili benim bir sıkıntım olmadı, kullanan diğer arkadaşlarda bir sıkıntı var mı bilmiyorum.
Şarj konusuna gelince; yeni bir sürüm kurulduğunda normal pil kullanım süresinin anlaşılabilmesi için yaklaşık 3 kez falan tam doldurulup kullanılması gerekmektedir. Genelde benim 40 saatin altına pek inmiyor.

nokia 808 için olani yokmu xeon^4 ün ?

Xeon sadece N8 ve E7 ile uğraşıyor. Bu söylediğim şimdilik tabi :) İlerleyen günlerde çıkartabilir.

Beğenmenize sevindim.
yazılım işi zaten uğraşma işidir.uğraşma niyeti olmayanlar zaten hazır yazılımları kurarlar aynı benim gibi,ben geri bildirim yaptım ki yapan arkadaş bi kontrol etsin daha sağlıklı bi yazılım olsun diye,müzikte ses olayını daha önceki yazılımlardan biliyorum güç menüsündeki yeniden başlat ekinden dolayı ses hatası veriyor onu kaldırırsa ses sıkıntısı olmaz.diğer cfw yapanlar bu şekilde çözmüştü...

Xeon'un önceki sürümünde ses sorunu (az gelmesi) yoktu ancak "Yeniden Başlat" seçeneği mevcuttu. Sıkıntının ondan kaynaklandığını pek zannetmiyorum.

mükemmel görünüyo kardeşim denemek isterdim ama tel serviste walla:)

Bundan önce CFW'sini kullandığım birisinden bunları duymak beni mutlu etti. Umarım telefonunuzu kısa sürede servisten alırsınız ki başarılı paylaşımlarınız devam eder :)

slm hocam kullandığın ekranda batarya göstergesinin ismi nedir acaba , yada linki varsa verebilirseniz çok sevinirim

İngilizce bir forum sitesinden bulmuştum. İsim olarak da hatırlamıyorum ama "avkon2, flags" gibi arama yaparsanız bulursunuz diye tahmin ediyorum. Bilgisayarıma kavuşunca ben de paylaşabilirim tabi :)

• Beğen
Tepkiler: emre.koc

Üst Alt