Türe
Üye
Kargazade Bakî mahlaslı Abdülbakî Efendidir.Ben de kendimi onun gibi düşündüm.Sana ise bir şair bulamadığım için I don't now'un oğlu dedim.![]()
Tarihim o kadar da iyi değil

Kargazade Bakî mahlaslı Abdülbakî Efendidir.Ben de kendimi onun gibi düşündüm.Sana ise bir şair bulamadığım için I don't now'un oğlu dedim.![]()

İyi de bu edebiyat![]()

arkadaşlar benim xperia neo v var ics 4.0.4 e güncelledim telefonu hiç kullanmasam bile 6 saate şarjı bitiyor. çok hızlı tükeniyor şarjı bu normal mi?
Bende Xperia Pro vardı ve 4.0.4'te şarj çok iyi gidiyordu. Orjinaline oranla daha uzun gidiyordu yani.
dün akşam 2.3.4 yükledim flash programıyla dün şarjım %65 deydi sabah kalktım 6 saat sonra baktım %61 olmuş bence şuan en iyisi android 2.3.4 telefon seri çalışıyor. telefon kaydına girerken 4-5 sn beklemiyorsun belki ileri ki zamanlar 4.0.5 çıkabilir onu deneriz artık. sony kendi sitesindeki açıklama bile ics 4.0.4 güclü bir işlemci ve ram istediğini söylüyor. bana göre sırf telefonlarını satmak için ics 4.0 güncelleme getirecz dediler ekonami canlansın die çoğu insan ics güncellemesi var die alıyor...sony ya bir çözüm bulur yada android 2.3.4 devam eder herkes...
xperia ray kullanıcısıyım telefonum android 4.0.4 ve şunu diyebilirim 2.3.4 den 10 gömlek üstün . Şarjı resmen kokluyor ve donma yaşamadım

ICS'yi beğenen var mı?![]()
Beğendirtmedi Sony Ericsson Xperia Pro 
ICS'yi beğenen var mı?![]()