Yeni Sony Xperia akıllı telefon FCC'de ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Yeni Sony Xperia akıllı telefon FCC'de ortaya çıktı
Sony, akıllı telefon pazarında bir türlü istediğini bulamayan firmalardan bir tanesi ve ilerleyen dönemde ise bu durumu değiştirme çabası içerisinde. Geçtiğimiz dönemde Xperia Z adındaki üst seviye modellerini sunan ancak istediği satış rakamlarına ulaşamayan Sony, 2016'da strateji değiştirmiş veXperia Z ailesi yerine Xperia X modellerini pazara sunmuştu.



Firma ilk olarak Şubat ayında MWC 2016'da tümü 5" ekrana sahip olan Xperia XA, Xperia X ve Xperia X Performance modellerini duyurmuş ve sonrasında da pazara sunarken, ayrıca daha sonra 6" ekrana sahip olan Xperia XA Ultra aileye dahil olmuştu.

Yeni modeller üzerinde çalışmalarını sürdüren Sony'nin yeni bir cihazı daha ortaya çıktı. Henüz resmi olarak firma tarafından duyurulmamış olan bu akıllı telefon Sony 14784Z olarak FCC'de sertifikasyon sürecinde ortaya çıktı. Kod ismi Kugo olan bu yeni akıllı telefon hakkında çok fazla bilgi bulunmazken, FCC üzerinden gelen bilgi ise 2.700mAh batarya içereceği yönünde.

Bu yeni akıllı telefon büyük ihtimalle 1 Eylül tarihinde Almanya, Berlin'de düzenlenecek olan IFA 2016 etkinliğinde gün yüzüne çıkabilir.

Etkinlikte büyük ihtimalle Xperia F8331 resmi olarak duyurulacak ve bu cihazın model numarası Xperia X ya da daha eski Xperia Z modellerine benzemiyor. İddialara göre 4K çözünürlüğünde video çekimi yapabilecek olan arka kamera ile gelecek olan akıllı telefonun ayrıca USB Type-C bağlantısı ile sunulacağı tahmin ediliyor. Ayrıca akıllı telefonun ekran çözünürlüğü de 1920x1080 piksel Full HD olacak.
Yeni Sony Xperia akıllı telefon FCC'de ortaya çıktı
 


Üst Alt