Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Eski sürüm derken? Geri mi döndün gingerbread a ?
Evet geri döndüm

Eski sürüm derken? Geri mi döndün gingerbread a ?

hayırlı olsun abi![]()

arkadaslar herkez bilmeden konusuyor lutfen ıcs yukleyınce eskı bılgılerın uzerıne yukluyor onun ıcın buyuk kasmalar neden oluyor ıcs yı yukledıkten sonra telefonu sıfırlayn ozaman konusun telefon ucuyor abı yaa
Zaten downgrade yapmak istedim ama, stok ROM bile flaşlayamadım ki? Telefon yemiyor. Ben 2.3'te kullanırken telefon jet gibiydi, çok seviyordum telefonu. Güncelleyeyim dedim resmen telefon çöktü yaw. Az önce sana dedim "sanki telefon çökmüş" diye ama farkı yok gerçekten.

Ben sıfırlayıp yüklediğimde beklediğim verimi alamadım . Bir sefer de bilgilerin üstüne yükliyim dedim telefon uçuyo şu an![]()

Nasıl oluyor öyle![]()

E o da iyi.Ben sıfırlayıp yüklediğimde beklediğim verimi alamadım . Bir sefer de bilgilerin üstüne yükliyim dedim telefon uçuyo şu an![]()
bilmiyorum abi önceden wipe dalvik cache , wipe cache , wipe data/factory reset yapıyordum bu sefer yapmadım . Sonuç : Müthiş![]()

Elektronik cihazları anlamak güç![]()

Gavur aleti ne de olsa.![]()

Öyle hünkarım, biz yapsak her kritik durumda bizi kurtaracak bir kırımız düğme koyardık![]()
Galiba evet.Ama dur bir dakika!Bizim yapabileceğimizi sanmıyorumki.

ya şimdi ben sizin muhabbeti çakmıyorum ya tribe girmiyorum ha![]()

Türe n8'ini flashlarken C:// hafızasında boş yer kalmış da onu konuşuyorduk![]()