(Güncellendi) ICS 4.0.4 Kullananlar Buraya - Bin Pişmanım (Sorunları Buraya Rapor Edin)

Sponsorlu Bağlantılar

doctorrr

doctorrr

Üye
neyzen tevfik :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Konu koptu :kop:

Türe

Türe

Üye
:aman2:

arthur90

Üye
arkadaşlar benim xperia neo v var ics 4.0.4 e güncelledim telefonu hiç kullanmasam bile 6 saate şarjı bitiyor. çok hızlı tükeniyor şarjı bu normal mi?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
arkadaşlar benim xperia neo v var ics 4.0.4 e güncelledim telefonu hiç kullanmasam bile 6 saate şarjı bitiyor. çok hızlı tükeniyor şarjı bu normal mi?

Bende Xperia Pro vardı ve 4.0.4'te şarj çok iyi gidiyordu. Orjinaline oranla daha uzun gidiyordu yani.

arthur90

Üye

Bende Xperia Pro vardı ve 4.0.4'te şarj çok iyi gidiyordu. Orjinaline oranla daha uzun gidiyordu yani.

dün akşam 2.3.4 yükledim flash programıyla dün şarjım %65 deydi sabah kalktım 6 saat sonra baktım %61 olmuş bence şuan en iyisi android 2.3.4 telefon seri çalışıyor. telefon kaydına girerken 4-5 sn beklemiyorsun belki ileri ki zamanlar 4.0.5 çıkabilir onu deneriz artık. sony kendi sitesindeki açıklama bile ics 4.0.4 güclü bir işlemci ve ram istediğini söylüyor. bana göre sırf telefonlarını satmak için ics 4.0 güncelleme getirecz dediler ekonami canlansın die çoğu insan ics güncellemesi var die alıyor...sony ya bir çözüm bulur yada android 2.3.4 devam eder herkes...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
dün akşam 2.3.4 yükledim flash programıyla dün şarjım %65 deydi sabah kalktım 6 saat sonra baktım %61 olmuş bence şuan en iyisi android 2.3.4 telefon seri çalışıyor. telefon kaydına girerken 4-5 sn beklemiyorsun belki ileri ki zamanlar 4.0.5 çıkabilir onu deneriz artık. sony kendi sitesindeki açıklama bile ics 4.0.4 güclü bir işlemci ve ram istediğini söylüyor. bana göre sırf telefonlarını satmak için ics 4.0 güncelleme getirecz dediler ekonami canlansın die çoğu insan ics güncellemesi var die alıyor...sony ya bir çözüm bulur yada android 2.3.4 devam eder herkes...

Katılıyorum. Sony telefonları satsın diye böyle birşey yaptı.

veron2007

veron2007

Üye
xperia ray kullanıcısıyım telefonum android 4.0.4 ve şunu diyebilirim 2.3.4 den 10 gömlek üstün . Şarjı resmen kokluyor ve donma yaşamadım

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
xperia ray kullanıcısıyım telefonum android 4.0.4 ve şunu diyebilirim 2.3.4 den 10 gömlek üstün . Şarjı resmen kokluyor ve donma yaşamadım

Xperia Pro'da sorun oluyor ne yazıkki :zzz:

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Bence sony nin bir taktiği bu
gioda da ICS var 0 kasma tek sorunu var kamera siyah ama fotoğraf çekiyor

KayraBey

KayraBey

Üye
ICS'yi beğenen var mı? :tebessüm:

ahokan

Üye
bende de xperia pro var kafayı yicem resmen.. abimde neov var aynı oyun onda hem daha parlak hem de hiç donmadan takılmadan oynanıyo bende çok takılıyo üstelik ramlere baktım boş yer olarak aynı fazla anlamam telefondan ama neo v prodan daha hızlı umarım bi çözüm olur gelecek güncelleme de yoksa bende en başa dönecem.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sony Xperia Pro'da olan bu hatayı görmemezlikten geliyor! Yok artık!

İşte Sony resmi forumu ve Xperia Pro ICS 4.0.4 kamera hatası ile ilgili forum:

Sony yetkilileri hiçbir çözüm üretmiyor!

lgkg300

lgkg300

Üye
arkadaşlar bende de neo v var. telefona bir sürü uygulama yüklü hiç bir kasma donma vs yok.

video çekerken takilma olmuyor. kamerası çok net. özellikle yakın çekimde muhteşem. ders notları veya ilanların resimlerini çekerken çok rahat okunuyor.

android 4.0.4 yüklü.
tek sorun telefon sarjda iken sapitiyor. dokunmatiğı kullanamiyorsunuz. bunun sebebi de orijinal şarj aleminin kullanılmaması imiş. nitekim pc den şarj edildiğinde sözkonusu problem olmuyor.

Üst Alt