GÜNCELLENDİ[25.6.2010] 5800 v50 [VODA TR-ORANGE TR-TSUNAMi TR] [8HS]EN İYİ MODİFİYELİ YAZILIM

Sponsorlu Bağlantılar

lerolande

lerolande

Üye
25.06.2010
linkler çalışmıyor sanırım :S
indiren biri upload edebilr mi tekrardan :S

serkan234

Üye
arkadaslar ben bu yazilimi yukledim fakat ovi mapsin en son sürümü yüklenmiyor erişim yok diyor bunun sebebi sanırım bu open c++ gibi seylerden kaynaklanıyor en altta linklerde bunun cozumu verilmis sonradan gordum yukledikten sonra kendi programlarımı falan yüklemistim simdi o en alttaki dosyalarla tekrar flash mi atmam gerekiyor attigim zaman sonradan yükledigim programlarda gidermi?

f@tih.

f@tih.

Üye
arkadaslar ben bu yazilimi yukledim fakat ovi mapsin en son sürümü yüklenmiyor erişim yok diyor bunun sebebi sanırım bu open c++ gibi seylerden kaynaklanıyor en altta linklerde bunun cozumu verilmis sonradan gordum yukledikten sonra kendi programlarımı falan yüklemistim simdi o en alttaki dosyalarla tekrar flash mi atmam gerekiyor attigim zaman sonradan yükledigim programlarda gidermi?
maalesef tekrar flashlamanız gerekiyor.O zaman da yüklemiş olduğunuz programlarınız silinecek.Özel-kişisel dosyalarınızın yedeğini bilgisayarınıza almayı unutmayın.Telefonun da ayarları ile birlikte pcsuite ile yedeğini alabilirsiniz;ama yeni flashtan sonra yeni urulum ve eski ayarlar arasında uyumsuzluk olabilr.
Eğer tekrar flash atacaksanız ;bölümde konusunu açtığım 9 Home Screen Editionu da deneyebilirsiniz.

Not : CFW ' yi MaxiCep Forum'da paylaştığı için cd99 :oke:arkadaşıma teşekkürler.

serkan234

Üye
maalesef tekrar flashlamanız gerekiyor.O zaman da yüklemiş olduğunuz programlarınız silinecek.Özel-kişisel dosyalarınızın yedeğini bilgisayarınıza almayı unutmayın.Telefonun da ayarları ile birlikte pcsuite ile yedeğini alabilirsiniz;ama yeni flashtan sonra yeni urulum ve eski ayarlar arasında uyumsuzluk olabilr.
Eğer tekrar flash atacaksanız ;bölümde konusunu açtığım 9 Home Screen Editionu da deneyebilirsiniz.

Not : CFW ' yi MaxiCep Forum'da paylaştığı için cd99 :oke:arkadaşıma teşekkürler.

oncelikle verdigin cevap icin cok tesekkur ederim arkadasim.. simdi bi soru daha soracagim kusura bakmayin mesela ben onceki yedegimi almistim bunda bi sorun oldu diyelim onceki yedegimi yukledigim zaman ovi suite den tekrar eski haline dönüyormu telefonum yani herhangi bir firmwarenin yedegini alsam eski haline getirebilirmiyim hicbir sorun olmadan?

f@tih.

f@tih.

Üye
oncelikle verdigin cevap icin cok tesekkur ederim arkadasim.. simdi bi soru daha soracagim kusura bakmayin mesela ben onceki yedegimi almistim bunda bi sorun oldu diyelim onceki yedegimi yukledigim zaman ovi suite den tekrar eski haline dönüyormu telefonum yani herhangi bir firmwarenin yedegini alsam eski haline getirebilirmiyim hicbir sorun olmadan?

Herhangi bir yedekle geri dönüşlerde;ayarlarda sorun olabiliyor.O yüzden Elle temiz kurulum öneriyorum.:hmmm

tapdk

tapdk

Üye
saol

cd99

Üye
    Konu Sahibi
fatih arkadasım asıl ben tesekkur edıyorum senın yazılımlarını takıp edıyorum gercekten guzel ısler yapıyorsun

sistem6565

sistem6565

Üye
arkadaşım ellerine emeğine sağlık çok güzel olmuş yükledim ama son verdiğin linkler ölü onları düzenlermisin.teşekkürler

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
Yeni LinkLeri isTerizz :D

bu yazıLımdan baskasını yükLemem.
Link isTiorukk :D

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar yokmu yeni link

yaw allahj için elinde olan varsa şu dosyayı uplasın sabahtan beri dosyayı arıyorum mod arkadaslar yardım lütfen

-hasangun-

-hasangun-

Üye

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
fatih kardeşin izniyle 25.06.2010 tarihli birinci sayfada bahs geçen a sürümü
kardeş bu seçim a mı b mi

teşşekürler

pardon zaten a yazmışsın çok teşekkür ederim hemen yüklüyorum

leventgaat

Üye
verilen bütün modifikasyonlarda masa üstü kısa yol widgettleri çok küçük minicik.parmakla veya tırnakla dokunmak çok zor çoğu zaman tutturamıyorsunuz.dolayısıile kulllanıssız oluyor.benim ricam. yeni verilecek olna modofikasyon da aynı .....ipone daki gibi ana ekranda daha büyük ve daha çok widget ekleme olnağı olmasını istiyorum.5800 kendi orjinal masa üstündeki 4 adet eklenebilir kısa yolun.(aynı orantıda büyüklük ve adet olarakta daha çok eklenebilir..4.5.6.6.7.8.v.s kısa yol eklenmesini rica ediyorum bu mümkünmüdür.....gerçi forumda iphone taklit edilmiş masa üstü kısa yol programı var ama pek stabil değil .ben direk 5800 modifikasyonun içine entegre edilmesini istiyorum.teşekkürler.....

blue2112

blue2112

Üye
sorunsuz bir şekilde kurdum .teşekkür ederim güzelmiş..

f@tih.

f@tih.

Üye
25.06.2010 tarihli CFW için eski linklerin çalışmama ihtimaline karşılık yeni linkler ;

cd99 arkadaşım Müsait olduğu zaman ilk mesaja eklerse sevinirim.

erdovan

Üye
tesekkürler gayet basarılı fakat gelistiricilerden sadece pips i yükledi diyerleri icin dahili bilesen uyarısı veriyor

dragonur_hades

Üye
Ben uyguladım güzel fakat Galeri bölümü yok ana menüde sorun ne olabilir acaba

f@tih.

f@tih.

Üye
tesekkürler gayet basarılı fakat gelistiricilerden sadece pips i yükledi diyerleri icin dahili bilesen uyarısı veriyor

Büyük ihtimalle 10.06.2010 tarihine ait b sürümünü yüklediniz.o CFW de C++ Libraries olduğu için üzerine tekrar yükleme yapılamıyor.O yüzden aşağıdaki linklerden 25.06.2010 tarihli a veya b sürümünü yüklemeniz gerekiyor.

Ben uyguladım güzel fakat Galeri bölümü yok ana menüde sorun ne olabilir acaba

Galeri var ,hiç bir sorun yok kardeşim.sadece kök menüden fotoğraflar içine taşındı.
Menü-Uygulamalar-Fotoğraflar - Galeri yolunu takip etmeniz gerekiyor.Sonuçta biraz araştrma gerekiyor.

cd99

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler fatih arkadaşım

erdovan

Üye
hatalı yazılımları kaldırsanız daha iyi olmazmı bisekilde uyarı yapılamazmı bu konularda o kadar güzel isler cıkarmıssınız bizde farkında olmadan yükledik hatalı yazılımı önemli degil bizde ugrasırız ama genede tebrik ederim biraz daha ugrassanız mükemmel seyler cıkarırsınız sanırım cünkü böyle bir yazılım görmemistim bravo valla yalnız kurulumlar biraz daha acık olabilir mesela yazılım tamamlandıktan sonra offline dan sonra normal moda dönüp sonra cıkarmak gerekiyor usb kablosunu gibi... herkez bilemeyebilir en alt dilime inmek de önemli bence

Üst Alt