GÜNCELLENDİ[25.6.2010] 5800 v50 [VODA TR-ORANGE TR-TSUNAMi TR] [8HS]EN İYİ MODİFİYELİ YAZILIM

Sponsorlu Bağlantılar

TPLay

TPLay

Üye
Arkadaşım kurdum ve kullanıyorum,gerçketen güzel olmuş çok beğendim,teşekkür ederim.Yanlız tek sorun kinetik scrolingte yaşadım,sürükleyip bırakıldığında hiç durmuyor sayfa sonuna kadar gidiyor rehberde veya müziklerde,bunu düzeltme şansımız varmı acaba?
Aşağı kayarken dokun üstüne dursun.

cd99

Üye
    Konu Sahibi
düzeltme sansımız yok butun firmwarelerde hemen hemen aynı

bensiz_aglama

bensiz_aglama

Üye
orjinal kinetik scrolingte yükle kardeş ben de hızlansın diye başka pro lar atım tele şahsen :D

gurhan07

Üye
teşekkürler

etherkes

etherkes

Üye
cd99 izninle 5800 kullanıcılarına bi duyurum olacak;
Arkadaşlar siz de iyi biliyosunuz ki v500 de bir sürü problem var, ben v600 de gelmesini istediğimiz yenilikleri yazdım bi bakarsanız konuya iyi olur.lütfen destek olun,şimdiden teşekkürler...
http://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-v600-konusu-359554.html

davut56

Üye
arkadaşım ben herşeyi aynı yaptım ama flashtan sonra türkçe dili toktu içinde..menü yarı türkçe yarı ingilizce.ne yapabilirim

emirkan25

emirkan25

Üye
arkadaşım eline emegine saglık 10 dakika oldu yükleyeli yalnız ROMPATCHER yamalarının yarısı geldi yani 5 tanesi birde tele reset atınca devre dışı kalıyor nedeni ne acaba yazılanları harfiyen uyguladım

davut56

Üye
ya arkadaşım dil sorununu da hallettim ama yüklemeden sonra rompatcher , hack dosyası falan gelmiyor neden

omerozel34

omerozel34

Üye
Yükledim ve 2 gündür sorunsuz kullanıyorum eline sağlık çok güzel bir çalışma olmuş. Benim için önemli olan ve diğer fw'lerde sorun yaşadığım gps ve ovi haritalar sorunsuz çalışıyor. Teşekkürler emeğin için

7610ncu

7610ncu

Üye
ya orjinaliyle degiştirecegim hack dosyaları hangisi bir sürü sey vermissinde bazıları olu link

cd99

Üye
    Konu Sahibi
yeni linkleri ekliyorum
10.06.2010 - 8HS.a]voda.oratsu.8HS.rev.a sürüm LiNK-iNDiR

--------------- Ekleme ---------------

Alternatif Link
Aradaki yıldızları kaldırın

milestone

milestone

Üye
ovi mapsta sorun varmı bu modda? yükleyen arkadaşlar yardımcı olabilirlermi..? teşekkürler

hocam hotfile'dan dosyalar silinmiş

denedim çok stabil ve başarılı bir çalışma,, eksiklerle dolu ama üst konu yapılmış modlar yerine bunun gibi çalışan ve başarılı modları görmek ne güzel olurdu.... umarım üst konu yapılır çünkü sistem modifiye kısmında adam gibi çalışan tek modifikasyon paylaşımı,, tekrar tekrar teşekkürler

SelocaN1980

Üye
Yüklemeyi yaptım, elinize sağlık çok güzel bir versiyon olmuş fakat Hack'in içinde AutoInstaller'ı açtıktan sonra Start Install tıklayınca No E\ThinkChange\C\ or E\ThinkChange\E\ Found hatası veriyor. Yardım edecek biri varmıdır. Birde OviMapsGüncellemesi ni yapamıyor. Başarısız oldu diyor.

TPLay

TPLay

Üye
@cd99 , konuyu alıntıladığın yerde fatih arkadaş 25.06.2010 tarihinde gerekli düzeltmeleri yaptı ve linkleri yeniledi.Tsunami ev ekranı ile tam şeffaf alt bar geliyor.Ayrıca Tam şeffaf Orange ev ekranı için de Türkçe'leştirme işlemini yapmış.Ayrıca değişik güzellikte yeni özellikler de eklemiş.OviMaps'den kaynaklanan kurulum hatalarını da gidermiş.Bu dediğim son firmwarelerde ne ovi store sorunu ne de ovimaps yüklenme sorunu kalmamış.Daha doğrusu firmwarede hiçbir sorun yok.Aslında firmware için kusursuz diyebilirim.
Konu sahibi olduğun için gerekli düzenlemeleri yaparsan ve linkleri de yenilersen Türkçe olarak yayınlanan Modlu Custom firmwareler içindeki en stabil ve mükemmeli olan bu firmwareden herkes faydalanabilir.

cd99

Üye
    Konu Sahibi
Güncellendi

milestone

milestone

Üye
mükemmel..ellerinize sağlık

omerozel34

omerozel34

Üye
En son hali çok güzel olmuş. Yalnız başlıkta hala 10/06 görünüyor bu yüzden çoğu arkadaş konuya bakmayabilir. Başlığında güncellenmesi iyi olur. Tabiki karar sizin.

Sabit konular arasında olması gereken bir paylaşım.

Emekler için tekrar teşekkürler

milestone

milestone

Üye
Sabit konular arasında olmasına kesinlikle katılıyorum, bence doğru düzgün çalışan tek v5 mod bu,,,

birde sormak istediğim birşey var, 2 seçenek var a ve b olarak a ile b'nin açıklamalarını okuyorum bir değişiklik göremedim, bunlardan hangisini tavsiye edersiniz? a yada b hangisini yüklemeliyim

omerozel34

omerozel34

Üye
Ovi son kurulum dosyasını nasıl temin edebiliriz. Linkteki dosya silinmiş.

cd99

Üye
    Konu Sahibi
A ve b arasında cok büyük farkl yok a da saedece tus ısıkları ve tıtresım acık b de yok a da lıght adlı program var b de yok tek fark bundan ibaret

OVİ DOSYALARI Alternatif Link
Aradaki yıldızları kaldırın

Üst Alt