GÜNCELLENDİ[25.6.2010] 5800 v50 [VODA TR-ORANGE TR-TSUNAMi TR] [8HS]EN İYİ MODİFİYELİ YAZILIM

Sponsorlu Bağlantılar

milestone

milestone

Üye
cevap için teşekkürler,umarım üst konu olur,

mabdussamed

mabdussamed

Üye
teşekkürler işime çok yarayacak

JohanGielen

JohanGielen

Üye
emeğin için teşekkürederim arkadaşım kurdum dediklerini harfiyen yerine getirdim ama bazı özellikler yok malesef misal kinetic scroll özelliği artı ovi store cep telfonumdan açamıyorum verdiğin linkteki hotfile açılmıyor yardımcı olusan sevinirim

cd99

Üye
    Konu Sahibi
ovi dosyalarının rapid olanını ındır harfıyen yaptıysan her ozellık calısır

-hasangun-

-hasangun-

Üye
..........................

xCHIVALR0US

xCHIVALR0US

Üye
Konuda en alttaki temanın adı ne?

bensiz_aglama

bensiz_aglama

Üye
flashtan sonraki telin hafızası 72.8 mb nedeni nedir bu kadar çok şey yüklü değil telde önceleri 80 82 mb olan tel şimdi 72 bence bunda biraz iyileştirme yapman lazım + kinetic scrol özelliği koy ki isteyen arkadaşlara [ Turbo NO2 ] öneririm eski modifiyen bence buna göre daha iyidi acaba benmi yanlış yaptım yahu ? şimdi tele eski proları atıcam ama 10 mb alan yiyeceği kesin ve bu sefer 62-60 mb arasına düşecek bu çok kötü

cd99

Üye
    Konu Sahibi
bensiz arkadasım sen bıyerlerde yanlış yapmışssın format sonrası tel hafızası 80-82 mb kınetıc scroll gayet hızlı resımlerı takıp ederek dıkkatlıce atarsanız bır problem olmaz suan bu yazılımda herhangibir sorulum yok piyasadaki en stabil ve sorunsuz sürüm

xCHIVALR0US

xCHIVALR0US

Üye
cd99 msn adresi versem 5-10 sorularıma cevap verebilir misin?

cd99

Üye
    Konu Sahibi
tabıkı yardımcı olurum

xCHIVALR0US

xCHIVALR0US

Üye
Mesaj gönderemiyorum.
xchivalr0us @ hotmail.com
Teşekkür ederim

sting_52

Üye
Teşekkürler 10 numara oldu cihaz hatasız

Souldreath

Souldreath

Üye
En başta çok teşekkür ederim. Çok başarılı bir CFW olmuş...
Benim ile aynı sorunu yaşayabilecek arkadaşlar için söyleyeyim; forumda başka konularda var ama burada göremedim windows 7 için yapılması gereken jaf dosyasındaki usb driver klasöründeki dosyaların windows/system32 ve windows/system32/drivers kısmına kopyalanması ve emulatör programının windows xp sp3 uyumluluk modunda çalıştırılması gerekmekte. Bir de flash tuşuna basınca evet dedikten sonra cihaz ilk kez tanınacağı için driver yüklenesiye kadar cihaz bulunuyor fakat dosyalarına erişilemiyor sonra driver başarı ile yüklendikten sonra tekrar flash tuşuna basıp işlemleri yapmamız gerekli.
Tekrar tekrar çok teşekkür ederim oldukça hızlı stabil bir firmware herkese tavsiye ederim...

sadu29

Üye
skm arkadaşım. öncelikle emeğine eline sağlık. bana göre çok başarılı olmuş. tebrikler.
yalnız ovi mağzadan indrimei şlemi yapamıyorum. birde faysden video izlenmiyor. bununla ilgili bir çözüm önerebilirmisin. teşekkürler...

cd99

Üye
    Konu Sahibi
5. sayfada ovi ile ilgili dosyalar var onları indir kur

bensiz_aglama

bensiz_aglama

Üye
Kardeş gerçektendeşimdi yeniden yükledim sonra tele format atım on numara oldu valla şu ana kadar en güzel fw bu gerçektende 81.7 boş hafıza çıkarıyor ve gerçektende çok hoş bundan sonra bu kalır artık telde teşekkürederim kardeş

Necmati

Necmati

Üye
eyvallah güzel paylaşım olmuş :D

rbg12

rbg12

Üye
ben bu fw yi yükledim ama geri orjinal haline geri getirmek istiyorum acaba nasıl yapabilirim ? bilen varsa yardımcı ola bilirmi ?

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Yanlış yere cevap yazmışım :)

Üst Alt