Güncelleme 18.05.2011 5800'da N8 Deneyimi Yaşayın Hızı Hissedin... (C6 v20.0.43) 4x3-4x4 Menü

Sponsorlu Bağlantılar

estami

Üye
Konu _reflex_ tarafından (15.05.2011 Saat 22:20:38 ) değiştirilmiştir

Senin yorumun altında yazan bu ben konuya yalan yok o satte yazdım ama sen 8de sonradan eklediğin için değiştirme tarihi saati 22:20 olmuş yani 8.maddeyi sen sonra ekledin ayrıca ben onada ayrı yorum attım orda görsem direk onada atardım sen benden sonra ekledin... Bunada cevabın vardır kesin ama ben ikinci ev ekranında saat var diyen birinin eleştirisine nasıl açık olayım o tercih meselesi onuda yazmışsın kötü bişeymiş gibi???? ben bu yüzden şaşırmadım desem yalan olur....

----------Eklendi @ 23:06:51 ---------- Yazıldı @ 23:04:53 ----------

Bu yoruma can kurban... adam olsa iyi olur diye yazmış eyvallah kardeşim

Teşekkürler emeğine sağlık tekrar.

• Beğen
Tepkiler: Maxisymbian

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
Ellerine sağlık ama arka planda çalışan uygulamaların kapatılması ve Rom patcherin gömülü gelmesi tercihimdir Ram değerlerinin yüksekliği açısından.Ovi maps 3,06 olmasıda güzel olur kanaatindeyim.

YORUMLAR BU ŞEKİLDE OLAMSI İŞTE GÜZEL VE NE BEKLENTİLER OLDUĞU NU BELİRTİR YAPANA BİR SONRAKİ SÜRÜMÜ DE ONE GÖRE ÇIKARTIR YAPAN KİŞİ :oke:

----------Eklendi @ 23:35:55 ---------- Yazıldı @ 23:34:05 ----------

GÜZEL OLMUŞ BEN BİLE KENİ YAPTIĞIMI ÇÖP E ATTIM BU FW Yİ KULLANACAM TABİ UFAK DÜZENLEMELERE İZİN VERİRSE MAXİSYMBİAN ARKADAŞ:bigstar:

• Beğen

konuksev

Üye
vivaz da olurmu bu

ammarakca

ammarakca

Üye
yorum yapmak serbest değil mi? ben denemeden önce bi eline saglık dedim. 1 saat oynadım telle gördüğümü söyledim. eleştiriye acık olun. açık olamıyorsanız yorum yaptırmayın. resimleri müzikleri güzel dedim. ben eleştiri yaptım. yaptıgın gösterdiğin emeği yermedim kardeşim.
eleştiri insanı daha güzele yöneltir. :oke:

konu 22,13 te değiştirilmiş :) ben 22,13 te yorum yaptım
Eleştiriye herkes açık lakin eleştiri yapıcı olursa açık olur yıkıcı olursa eleştiri değildir canım kardeşim

Maxisymbian
Kardeşim süper bi iş çıkardın şuan indiriyorum Tşk ederim

• Beğen
_reflex_

_reflex_

Üye
Ben kırıcı bir kelime kullandıgımı düşünmüyorum. sadece daha önce eline emeğine saglık dedim indirmeden. indirdim kullandım eksiklerini kendi dilimce söyledim. bunda bir amaç var. sadece insanı daha iyiye yöneltmek. kendim symbıan turboyu kafama göre yaptım kullannıyorum. ram olayına gelince, ram e aldanmayın diyen arkadaslara da , pc nin ram i düşük olunca nasıl olur , orjinal fw yi de editledim kafama göre. onda da max.71 ram yaptım. normalde de 63 ten aşagı düşmüyo stand_by da. rasim hoca yorumlar yzünden cfw yapmıyacam diyo örneğin. ben daha iyisini yaparım olayı değil. önce eline saglık dediğimde tşk edip mutlu olan arkadas yorum yapınca '' amacın ne '' gibisinden sacma bi soruyla cıkıyor karsıma. maxisimbian kardeşim. surda maksadımız paylasımın en güzelini yakalamak. sorun tarzım sa özür dilerim gercekten. ta e basından dediğim gibi '' HEP BERABER DAHA İYİYE '' ki madem istege göre yaparım yazmıssın , bu tepkini : '' istediğin sekilde de yaparım kardeşim '' diye cevaplaman daha mantıklı olurdu.. o zaman gönüllere taht kurardın işte. bilmiyorum yeni üye misin , yoksa eskilerden olup ta bu isimle mi karsımıza çıkıyosun. iş olsun diyede yorum yapmak yanlıştır. kullandım , kendimce eksikleri gördüm , sıraladım. bundan daha normal de bişi göremiyorum gercekten.

ammarakca

ammarakca

Üye
Ben kırıcı bir kelime kullandıgımı düşünmüyorum. sadece daha önce eline emeğine saglık dedim indirmeden. indirdim kullandım eksiklerini kendi dilimce söyledim. bunda bir amaç var. sadece insanı daha iyiye yöneltmek. kendim symbıan turboyu kafama göre yaptım kullannıyorum. ram olayına gelince, ram e aldanmayın diyen arkadaslara da , pc nin ram i düşük olunca nasıl olur , orjinal fw yi de editledim kafama göre. onda da max.71 ram yaptım. normalde de 63 ten aşagı düşmüyo stand_by da. rasim hoca yorumlar yzünden cfw yapmıyacam diyo örneğin. ben daha iyisini yaparım olayı değil. önce eline saglık dediğimde tşk edip mutlu olan arkadas yorum yapınca '' amacın ne '' gibisinden sacma bi soruyla cıkıyor karsıma. maxisimbian kardeşim. surda maksadımız paylasımın en güzelini yakalamak. sorun tarzım sa özür dilerim gercekten. ta e basından dediğim gibi '' HEP BERABER DAHA İYİYE '' ki madem istege göre yaparım yazmıssın , bu tepkini : '' istediğin sekilde de yaparım kardeşim '' diye cevaplaman daha mantıklı olurdu.. o zaman gönüllere taht kurardın işte. bilmiyorum yeni üye misin , yoksa eskilerden olup ta bu isimle mi karsımıza çıkıyosun. iş olsun diyede yorum yapmak yanlıştır. kullandım , kendimce eksikleri gördüm , sıraladım. bundan daha normal de bişi göremiyorum gercekten.
Yeni değil 2008 den beri bu siteye üyeyim kardeşim
Eleştiriye herkes açık lakin eleştiri yapıcı olursa açık olur yıkıcı olursa eleştiri değildir canım kardeşim
bunu kırıcı olmiyalım diye yazdım inş anlamışsındır kardeşim...
kafama göre yorumda atmam bi söz vardır bizde kızım sana söylüyorum gelinim sen anla ...
mantğı bu sitede çok değerli arkadaşlarımız vardı sırf bu saçma sapan yorumlardan ve tartışmalardan buraktılar cfw yapmayı
e demek istediğimi inş anlamışsındır...

manyag

Üye
kanki benim takıldıgm bi site war orda senin bu fw paylasabilirmiyim iznin olursa tabi fw senin adin yazma sartyla

Maxisymbian

Maxisymbian

Üye
    Konu Sahibi
kanki benim takıldıgm bi site war orda senin bu fw paylasabilirmiyim iznin olursa tabi fw senin adin yazma sartyla

Site ismini Mesaj olarak at ben üç beş yerde daha paylaşacam ona göre

----------Eklendi @ 12:52:08 ---------- Yazıldı @ 12:42:45 ----------

Kendince eksikleri söylemeni anladım ama söyleyiş tarzın biraz kırıcı bana göre bunlar böyle olsa daha iyi veya söyle yapmayı dene nasıl olur gibi yapıcı yorumlar yap gerekirse ben burda beş fw birden paylaşırım kimisi arka planda çalışan uygulamarı seviyordur kimisi kapalıyı ben ikisini yayımlarım istediğini yüklersin veya biri qt kullanıyordur ben yazılıma 3.6 ovi maps'i gömdüğüm an o adam qt kullanamayacak yorumlarla fwyi eleştirin ona sözüm yok ama eleştirinin yanında çözüm yolunuda yazın...

----------Eklendi @ 13:00:26 ---------- Yazıldı @ 12:52:08 ----------

YORUMLAR BU ŞEKİLDE OLAMSI İŞTE GÜZEL VE NE BEKLENTİLER OLDUĞU NU BELİRTİR YAPANA BİR SONRAKİ SÜRÜMÜ DE ONE GÖRE ÇIKARTIR YAPAN KİŞİ :oke:

----------Eklendi @ 23:35:55 ---------- Yazıldı @ 23:34:05 ----------

GÜZEL OLMUŞ BEN BİLE KENİ YAPTIĞIMI ÇÖP E ATTIM BU FW Yİ KULLANACAM TABİ UFAK DÜZENLEMELERE İZİN VERİRSE MAXİSYMBİAN ARKADAŞ:bigstar:

Ne demek yapabiliyorsan kendine göre düzeltebilirsin tabi arkadaşım :)

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
güzel olmuş hayırlı olsun tabi yorumları okudum dahada geliştirilebilir bide şunu söyliyeyim eğer flv de sistem hatası veriyosa flash lite hatalıdır genelde bu durum flash lite 4 ü ve flash litenin dil dosyalarını düzenleyince bu hata oluyor arka planda çalışan uygulamalar şarj ve ram tüketir bunu kapatırsan senin için daha iyi olur uygulamalar hızlı çalışır ama şarj yer tabi modu vardır elinde v2 yazılımında çok daha iyi olacağını düşünüyorum tabi ben yüklemedim ama özelliklerdende anlayabiliyorum emeğine sağlık kolay gelsin.

manyag

Üye
atat

Maxisymbian

Maxisymbian

Üye
    Konu Sahibi
güzel olmuş hayırlı olsun tabi yorumları okudum dahada geliştirilebilir bide şunu söyliyeyim eğer flv de sistem hatası veriyosa flash lite hatalıdır genelde bu durum flash lite 4 ü ve flash litenin dil dosyalarını düzenleyince bu hata oluyor arka planda çalışan uygulamalar şarj ve ram tüketir bunu kapatırsan senin için daha iyi olur uygulamalar hızlı çalışır ama şarj yer tabi modu vardır elinde v2 yazılımında çok daha iyi olacağını düşünüyorum tabi ben yüklemedim ama özelliklerdende anlayabiliyorum emeğine sağlık kolay gelsin.

Eyvallah dostum kapatırım ama o zamanda hızda biraz düşer rehbere filan arka arkaya girmeye çalıştığında kırılmalar oluşuyor ve bu benim açıkçası hiç hoşuma gitmiyor ama onuda paylaşacam yakında arka planda çalışan uygulamaları kapatacam ovi maps 3.6yı gömecem üç beş şey daha değiştiririm eklerim linkini. :evet:

manyag

Üye
lan yukarı da link war oku bencede rehberin açık gelmesi mantıklı isteyen kaptr

manyag

Üye
ok sildim paylaşırsan sevinirim

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
Eyvallah dostum kapatırım ama o zamanda hızda biraz düşer rehbere filan arka arkaya girmeye çalıştığında kırılmalar oluşuyor ve bu benim açıkçası hiç hoşuma gitmiyor ama onuda paylaşacam yakında arka planda çalışan uygulamaları kapatacam ovi maps 3.6yı gömecem üç beş şey daha değiştiririm eklerim linkini. :evet:

rehbet 1.30 mb ram tüketiyor zaten rehbetle işim yok normalde benim ama sen flash lite yi de unutma 3.1 at sorunsuz olur

• Beğen
Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
ya bide konumuzla alakası yok ama şunu bir güzelce türkçeye çevirecek olan varmıdır yeni bir portta ne olduğunu pek anlamadım resimde var

Hello! It's my first Symbian mod.
Menu bar like S^3 for OFW.
It was only for C6 port, now i've did it for OFW's.
Unpack file to rofs2\sys\bin and reflash,
Enjoy!
Thanks dan-av and newcooler.

Maxisymbian

Maxisymbian

Üye
    Konu Sahibi
ya bide konumuzla alakası yok ama şunu bir güzelce türkçeye çevirecek olan varmıdır yeni bir portta ne olduğunu pek anlamadım resimde var

Hello! It's my first Symbian mod.
Menu bar like S^3 for OFW.
It was only for C6 port, now i've did it for OFW's.
Unpack file to rofs2\sys\bin and reflash,
Enjoy!
Thanks dan-av and newcooler.

Bunu nerde gördün Dailymobile'de mi anladığım kadarıyla ikonlar değişiyor ama onun sys ile alakası yok. :hmmm

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
hayır ikonlar değişmiyoda tam olarak ne görev görüyo onu çözemedim :hmmm

Üst Alt