güncelendi 0.101 için binh24 n c6v40 portu üzerine kurulu ram 50-65 mükemmel hız,görsellik,herşey

Sponsorlu Bağlantılar

burak.golcuk

Üye
    Konu Sahibi
güncelendi 0.101 için binh24 n c6v40 portu üzerine kurulu ram 50-65 mükemmel hız,görsellik,herşey
herkese selam bu sefer çok yeni ve iddalı bir cfw yle karşınızdayım...

başlıktada görüldüğü gibi binh24 ün c6v40
portu üzerine kurulu olan cfw de mod ve hack bi arada
mükemmel bir hız ve mükemmel görsellik oluşturmuştur.
ram 50-65 arası olup kolay kolay 30 lara 40 lara düşmemektedir...

şimdi gelelim modlara :
  • öncelikle tabiki tr dil eklenmiştir.
  • açık uygulamaları göster kaldırılmıştır
  • bildirimler widgeti eklenmiştir
  • arka planda çalışan uygulamalar engellenmiştir
  • açılışta otamatik mesaj gönderme engellenmiştir
  • açılışta otamatik açılan uygulamalar engellenmiştir
  • müzik player den atma sorunu yoktur
  • ovi music my nokia ovi rehber kaldırılmıstır
  • ekran dönüş hzıı arttırılmıştır
  • ekran yenileme hızı arttırılmıştır
  • gelişmiş oyun ve video modu eklenmiştir
  • kameradan çıkışta ram kazancı sağlanmıştır
  • artık korumalı dosyalarıda gönderebileceksiniz korumalı dosları gönderme modu :D
  • müzik player 15
  • ovi maps 3.6
  • otamatik q kavye
  • yeni klavye modu
  • n8 yatay menü 2x6 yatay 3x4 dikey
  • müzikler sadece E music klasöründen okunur
  • telefonu kapatıp açsanız bile yarım kalan downlada devam edebilirsiniz :D
  • android fontu kullanılmıstır
    üzerinde bi kaç oynama yaptığım yepyeni kastırmayan tema efekti
    yeni n8 mesaj ifadeleri :D

aklıma gelenler bunlar...... ve tabiki bt swicht ram blow ram pacher keey lock auto ınsteller :D gibi sıradan progrmlar..:D

link yarın akşama kadar eklenecektir.... ve tabiki resimlerde ...............................................resimler eklendiiii :D

link eklendi :D:D:D

emege saygı dostlar....

şimdi gelelim resimlere :

arkadaşlar cihaz güncellemeler bölümüne (*#0000# yapınca açılan yere) hiçbir isim yazmadım orjinal olarak duruyor lütfen bunu fırsat bilim diğer sitelerde izinsiz paylaşmayalım

evett cfw yi hazırlamayı tam olarak bitirememiştim o yüzden yarın paylaşırım demiştim ama bugün pc nin başından kalkmadım vede biitdim vede upload ettim işte link .....

ı harfi sorunu düzeltilmiştir hatasız =

kuruluma gelince rar çıkardığınız dosyaları C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356 dizinine atın jaf ta yapıcaklarınızı biliyosunuz en son use ını ye basyığınızda rofs2 yi görmeye bilir yani ppm ısıgı yanmayabilir ama hiç sorun değil siz ppm ye tıklayın vede benim verdiğim rardan çıkan rofs2 yi seçin flaslayın bu kadar :D

arkadaşlar tekrardan söylüyorum lütfen ama lütfen izinsiz paylaşmayalım .... emeğe saygı tek yapmanız beğene tıklamak bi cfw kolay hazırlanmıyo ;)

şu anda indirmiş olupda ı harfi olmadığı için sıkıntı yaşayanlar için flip font diye bir program var o programı veriyim bu programı vermemin sebebi bidaha flashlamamak isteyebilirsiniz program :

• Beğen
Tepkiler: vetemin, warlordemrah, 79madi ve 13 diğerleri

estami

Üye
Mükemmel görünüyor v52.07 olanı sabırsızlıkla bekliyoruz.

burak.golcuk

Üye
    Konu Sahibi
Mükemmel görünüyor v52.07 olanı sabırsızlıkla bekliyoruz.

yakında 007 içinde yapıcam ama c6v40 mı olur v20 mi olur yoksa orjinal fw ye mi bişeler yaparım bilmem ama yaparım bişiler (h)

eses2658

eses2658

Üye
Ellerine saglik dostum. Anlasilan v52,007 icin daha karar vermemissin. Senden ricam aynisini yapman ;) Guzel paylasim. Bir de aklima simdi geldi. Su an bende baska bir cfw yuklu bu sekilde v52,101 guncellemesi yapabilir miyim? Bir de baska bir cfw'yi bu cfw yi silmeden,telefonu eski haline getirmeden yukleyebilir miyim?

burak.golcuk

Üye
    Konu Sahibi
Ellerine saglik dostum. Anlasilan v52,007 icin daha karar vermemissin. Senden ricam aynisini yapman ;) Guzel paylasim. Bir de aklima simdi geldi. Su an bende baska bir cfw yuklu bu sekilde v52,101 guncellemesi yapabilir miyim? Bir de baska bir cfw'yi bu cfw yi silmeden,telefonu eski haline getirmeden yukleyebilir miyim?

ilk sorunun cevabı yapamazsın ya yeni bir 0.101 olan cfw yükliceksin mesala benim fw yi yada orji 101 yükliceksin başka caren yok

ikinciye gelince bu cfw yi silmeden derken ne demek istediğini anlamadım am a ben sana söle söliyim hiç bişi yapmacaksın sadece su anda yüklediğin cfw yi nasıl yüklediysen yeniside ole yükliceksin bu kadar zaten eskisi otamatikmen silincek ;)

estami

Üye
Üstad enfes görünüyor rofs 101 olan kısmı 007 olarak değiştirsem ve yüklesem olur sanırım.

Bide Anna iconlu olsaydı keşke muhteşem olurdu.

burak.golcuk

Üye
    Konu Sahibi
Üstad enfes görünüyor rofs 101 olan kısmı 007 olarak değiştirsem ve yüklesem olur sanırım.

bi dene kardeşim ama olma olasılığı yüksek :D

aslında ilk anna ikonlu yapmıştım ama sonradan orjinal ikonlara döndüm ama istersen anna ikonlu tema var orjinal tema bide benim anna ikonlu yaptığım tema istersen link veriyim indir

----------Eklendi @ 22:53:39 ---------- Yazıldı @ 22:48:53 ----------

anna ikonlu iki tema :D güle güle kullan :d:

estami

Üye
Eyvallah üstad ellerin dert görmesin:)

Şimdi yüklüyorum JAF'ı açtım hadi hayırlısı:)

----------Eklendi @ 23:14:15 ---------- Yazıldı @ 23:00:26 ----------

Maalesef çalışmadı isim değişikliği olmadı yani açılmıyor eski FW'me döneceğim.

Keşke v52.0017 olan içinde link ekleseydin.

Ellerine sağlık yinede

burak.golcuk

Üye
    Konu Sahibi
:rica: 007 içinde yapmayı düşünüyorum yapınca yüklersin kardeşim

howar

Üye
kullanıyorum gayet iyi

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
sistem bileşeni ve uygulamaları kaldırmadın dimi :d: (aktif notlar,ses komutları vs.)

howar

Üye
bir soruna rastladım. ı harfi yerinede i harfi koyulmuş yani iki tane i-i var ı yok

• Beğen
Tepkiler: salihipek

salihipek

Üye
aga tele ı harfi yoq ı harfi yerinede i var dildemi bi sorun var ne yapmalıyım??
:hmmm

burak.golcuk

Üye
    Konu Sahibi
kullandığım fonttan kalynaklanıyormuş özür dilerim yeni rofs 2 linki 1 saate kadar eklenecek

cennqizz

Üye
şu an ben de kurdum telefona eline sağlık güzel bişeye benziyo. gözüme çarpan ilk sıkıntı, kullandığın fontta ı harfi yok. font değişirse bu sorun halledilebilir ki ben öyle yaptım saygılar :)

• Beğen
Tepkiler: burak.golcuk

burak.golcuk

Üye
    Konu Sahibi
:rica: kardeşim

PureFood

PureFood

Üye
007'ye ne zaman hazırlıcan kardeş :)

burak.golcuk

Üye
    Konu Sahibi
bu hafta başlarım kardeşim 7 8 güne biter heralde ;)

Üst Alt