Anchor Cfw v1.0 - 5800 v60.0.003 - C6v41.0.010

Sponsorlu Bağlantılar

sonermetin

Üye
ramblow programı register istyo napcaz şmdi ?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
ramblow programı register istyo napcaz şmdi ?

istememesi lazım :hmmm

----------Eklendi @ 15:35:13 ---------- Yazıldı @ 15:28:58 ----------

bunu kullan rar dan çıkanı çalıştırıp imei ni yaz sana register kodu verecek :oke:

cesarxxx

Üye
reis ya bu mmc ye tıkladıktan sonra RM-356_51.0.006_prd.core.C0r açın dıyosun ama oyle bısey cıkmıyo ındırdıgım cfw den nasıl yapacam ?

----------Eklendi @ 16:14:33 ---------- Yazıldı @ 16:13:45 ----------

ındırıdıgım anchor klasorunun ıcını bos gosterıyo mmc ye tıklayınca ??

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
reis ya bu mmc ye tıkladıktan sonra RM-356_51.0.006_prd.core.C0r açın dıyosun ama oyle bısey cıkmıyo ındırdıgım cfw den nasıl yapacam ?

----------Eklendi @ 16:14:33 ---------- Yazıldı @ 16:13:45 ----------

ındırıdıgım anchor klasorunun ıcını bos gosterıyo mmc ye tıklayınca ??

rardan çıkan dosyalardan c00 uzantılı dosyanın uzantısını c0r yapacaksın :oke: http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...60-0-003-c6v41-0-010-cok-hizli-62-603102.html bu cfw yi yüklemeni öneririm linkteki daha stabil ve hatasız :oke:

• Beğen
Tepkiler: cesarxxx

cesarxxx

Üye

rardan çıkan dosyalardan c00 uzantılı dosyanın uzantısını c0r yapacaksın :oke: http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...60-0-003-c6v41-0-010-cok-hizli-62-603102.html bu cfw yi yüklemeni öneririm linkteki daha stabil ve hatasız :oke:

kardeşim çok başırılı oldu cidden telefon ayrı bi güzel oldu şimdi daha hızlı ama hafıza kartındakı müzikleri müzik çalar görmüyor birde şu sorun var birisi aradığında numarası cıkıyor rehbere kayıtlı oldugu halde numara cıkıyor kimin aradıgı gozukmuyor bunun bi çözümü varmı şimdiden teşkler

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
hangisini yükledin v1.0ımı v2.0ımı? Müzikleri E/Music e atacaksın :oke: arayanın numarasıyla ilgili bişey yapamam malesef ilk defa böyle sorunla karşılaşan sen oldun

cesarxxx

Üye
hangisini yükledin v1.0ımı v2.0ımı? Müzikleri E/Music e atacaksın :oke: arayanın numarasıyla ilgili bişey yapamam malesef ilk defa böyle sorunla karşılaşan sen oldun

kardeşim arayanı cidden goremıyorum babamı bile goremedim :D gosterdıgın linkteki 4x4 ü yükledim acaba yenidenmi yüklesem? düzelirmiki

cesarxxx

Üye
kardeşim arayanı cidden goremıyorum babamı bile goremedim :D gosterdıgın linkteki 4x4 ü yükledim acaba yenidenmi yüklesem? düzelirmiki

v2 yi yükledim

----------Eklendi @ 20:49:33 ---------- Yazıldı @ 20:48:51 ----------

tşkler kardeşim ellerine sağlık muzıkleri hallettim bravo sana

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
v2 yi yükledim

----------Eklendi @ 20:49:33 ---------- Yazıldı @ 20:48:51 ----------

tşkler kardeşim ellerine sağlık muzıkleri hallettim bravo sana

v2.0ın konusuna mesaj yazdım :oke:

Üst Alt