güncelendi 0.101 için binh24 n c6v40 portu üzerine kurulu ram 50-65 mükemmel hız,görsellik,herşey

Sponsorlu Bağlantılar

worry

worry

Üye
kardeşm türkçede biraz hatalar var ben düzeltmeye çlşp bir iki bişi atıcam fw ye adını verip paylasablrmym forumda yoksa bihnden alıpmı yapsam?

burak.golcuk

Üye
    Konu Sahibi
kardeşm türkçede biraz hatalar var ben düzeltmeye çlşp bir iki bişi atıcam fw ye adını verip paylasablrmym forumda yoksa bihnden alıpmı yapsam?

bihnden almana gerek yok kardeşim adımı verip paylaşabilirsin ssorduğun için de teşekkür ederim :good:

worry

worry

Üye
biraz kurcaladım fw 10 numara
eksikleri bakımından
-Gülücük yok simgeler.
-Bazen mediabar çlşmıyo
ama bihn ve senin katkılarınla çok güzel olmuş bende üstüne c5 unlockla n8 font attım.Tr de sorun var klasörlerde ama onlarıda düzenle diyip yeni ad verebiliyosn.
bak bak doyamıyorm telefona :D
Teşşekkür ederim.:oke:

burak.golcuk

Üye
    Konu Sahibi
biraz kurcaladım fw 10 numara
eksikleri bakımından
-Gülücük yok simgeler.
-Bazen mediabar çlşmıyo
ama bihn ve senin katkılarınla çok güzel olmuş bende üstüne c5 unlockla n8 font attım.Tr de sorun var klasörlerde ama onlarıda düzenle diyip yeni ad verebiliyosn.
bak bak doyamıyorm telefona :D
Teşşekkür ederim.:oke:

önemli değil kardeşim beğenmene sevindim ama bende mediabarda sorun yok sende neden oldu anlamadım

TheRock72

Üye
kurdum kullanıyorum baya iyi ama çok önemli bir sorun var işcep yüklenmiyor.

worry

worry

Üye
kardesm sende şu 2 nokta modu varmı hani ortada oluyoya

TheRock72

Üye
nası bi hata alıyorsun ?

işbankasından bağlantı linkini alıyorum açıyorum. yükleme başlıyor diyor kısa bir süre sonra
"uygulama yüklenemiyor
yetkilendirme başarısız" uyarısını alıyorum. bilgiler kısmına baktığımda ise
"uygulama bu telefon tarafından desteklenmeyen bir sertifika tarafından imzalandı" diyor

TheRock72

Üye
işcep sorunu hala devam ediyor yardım edecek yok mu arkadaşlar sırf bu nedenle fw den vaz geçeceğim.
ayrıca işcebi opera browser kullanarak yüklemeye çalıştığımda ise telefon modeli uyumlu değil uyarısı alıyorum.
*#0000# yaptığımda telefonun türü rm-612 görünüyor. sorun buradan kaynaklanıyor olabilir mi?

deli1petro

Üye
tuş kilidi devreye girdikten sonra malesef tuş ışıkları sönmüyor. bir de bazı menülerin isimleri görünmüyor.

osman5901

Üye
Beyler ben hangi c6v40 fw yi yüklersem yükleyim hepsinde ekranda yatay çizgiler çıkıyo gözükmüyor hiçbişi her yüklemede 1 2 gün normal sonra tuş kilidi devreye girince önce günde 5 6 defa sonra tamamen ekran gidiyo yeni yükleyince tekrar aynı süreç oluyo sizce bu neden not yalnızca c6v40 ta oluyo...(telefon 5800 xm)

burakgolcuk

Üye
537 kişi indirmiş 11 kişi beğenmiş beğene basmaya korkmayalım please :nono:

worry

worry

Üye
Beyler ben hangi c6v40 fw yi yüklersem yükleyim hepsinde ekranda yatay çizgiler çıkıyo gözükmüyor hiçbişi her yüklemede 1 2 gün normal sonra tuş kilidi devreye girince önce günde 5 6 defa sonra tamamen ekran gidiyo yeni yükleyince tekrar aynı süreç oluyo sizce bu neden not yalnızca c6v40 ta oluyo...(telefon 5800 xm)

Telefon kasıyo olabilir.

----------Eklendi @ 23:42:40 ---------- Yazıldı @ 23:41:25 ----------

kardesm haala senn fw yi kullanıyorm guzel fw bi kac mod attım bi sorun cıktı media barda iconları değişik çıkıyo :D onun haricinde fwyi getiridğin düzey güzel .

TheRock72

Üye
iş cep olayına çözüm bulan arkadaş var mı. konuyu açan arkadaş nedense ilgilenmiyor da,

79madi

79madi

Üye
Kardeşim tek kelimeyle harika hızına yetişilmez,performans muhteşem senden bir bir ricam olacak bunu c6 değilde diger 5800 diger ekranına hacklemen mümkün mü ben senden bazı dosyaları (kinetix kaydırma,n8 dokunmatik tepkime)vs. başka bir sisteme modladım ama memnun kalmadım senin sistemi ev ekranlı (temel,parmak kullanımı,rehber çubuğu,tam sayfa) ya çevirmek istiyorum ama hangi dosyaları değiştirecem bilmiyorum c6 olduğu için.. Ama şuan senin yapmış olduğun bu sistemi kullanıyorum eğerki böyle bir modlamayı ev ekranlı olan sisteme uyarlarsan onu kullanacam ben 52.0.101 güncellemesini kullanıyorum (hatayla geçiş:vur )bunada ev ekranlı hacklı rof2 bulamıyorum modlama yapıyorum sistem yemiyor yada kasıyor...... şunu demeliyim ki süper ötesi yapmışsın... kasıyor diyenlere bir damla kasma yok süper ötesi hız stabil görsellik süper kardeşim ellerine kollarına klavyene sağlık :good::good::good::tşk::alkis

ata123321

Üye
Teşekkürler.

vetemin

Üye
Bnde program files içinde nokia var fakat phoenix diye klasör yok lütfen yardım pls|-)

Üst Alt