[GÜNCEL]Tsunami X6 v31 için C6 v20.042 FW Final [Mart 2011]

Sponsorlu Bağlantılar

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
:) kızmana gerek yok ama.. Aynı şehirdeyiz sonuçta..
Tamam da kardeş edit deyince bir acayip oluyor insan...
Bu yazılımı oluştururken ben sana desem inanmazsın:
5230 için çıkartılan C6 yazılımını sıfırdan adam etmek zorunda kaldım.
Düşün 5230 nere X6 nere?
İnternet bağlantım yoktu o ara mecburen.

Ki kaldı ki dediğin elamanın senin dediğin yerde benim ismimi görürsün....

yazılımımı iyice incelediysen çekirdek temalarının silinmeyip başka temaların çekirdekteki temaların üzerine yazıldığını görürsün bu o kadar kolay bir iş değil sırf temalar yarım günümü aldı....

Hiçişleri

Hiçişleri

Üye
Onu farkettim zaten temaları iyi emek vermişsin tebrikler..

--------------- Ekleme ---------------

Ayrıca sürükle ve aç dA şekil olmuş ;)

winstonsmith

Üye
Ya ben v31 yapmıştım bir yolu yokmu bunu yüklemem için??

winstonsmith

Üye
eyvallah sağolasın..neyse artık canımız sağolsun..

sanitarium8787

sanitarium8787

Üye
hocam benim cihaz V31 onun üzerine kursam sorun teşkil edermi

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
hocam benim cihaz V31 onun üzerine kursam sorun teşkil edermi
telefon çalışmaz yane alt versiyon kabul etmiyor birileri paylaşmış sitede v31 herkez atıyor sonrada pişman oluyor attığına. yane kısacası c31 için modifiye yazılım çıkınca faydalanırsın.

-------------------------------------------------------------------

Ayrıca çok teşekkür ederim kotukoylu eline emeğine sağlık indirdim kuracam birazdan çok sağol. kullanım yorumlarımı da yazarım sonra..

kral25

Üye
allah razı olsun kaç gündür böyle bişi arıyordum

errant67

Üye
Ne Bu c6 ayağı anlamadım ya yapabilen birisi N8 ev ekranı koysun herkes ev ekranı görsün...

Hiçişleri

Hiçişleri

Üye
Dünden beri test ediyorum bi tane bug buldum başka sorun yok. O da ortadaki dialeri açan tuşun ikonundaki transparanlık sorunu, o ikonu değiştiren temalarla çakışıyor ve orada garip renkler ortaya çıkıyor, çözümü ise orjinal temanın mif dosyasını değiştirmek, ben değiştirdim şu an kandime göe modifiye de ettim ilk kez hatasız mükemmel bir yazılım kullanıyorum..

--------------- Ekleme ---------------

Utk4n*

Utk4n*

Üye
Eline sağLık abi :). ArkadaSım kuRdu şikayet etmek için hata buLmaya caLısıyoRuz ama buLamadık biR türLü :D.

errant67

Üye
Flash files are corupted or missing... bu ne ya

Hiçişleri

Hiçişleri

Üye
Ilk kurduktan sonra problem yoktu fakat şu an otomatik tuş kilidine girince atıyo, ama müzik player güncellemesi kurdum belki ondandır. Bilemiyorum. Ama çok da problem değil çünkü ışık zaman aşımı da aynı işi yapıyo sonuçta.

cihanonal

Üye
v31 e güncelleme gibi bi şansımız yokmu v31 kullanıyorumda ben :)

Hiçişleri

Hiçişleri

Üye
Ya merak ediyorum ne gibi yenilikler var v31 de? Yeni versiyonların en büyük özelliği daha zor kırılmalarıdır. Ben aldığım psp yi alır almaz son versiyona güncelleyince anladım bunu. 6 ay beklemek zorunda kaldım ;)

winstonsmith

Üye
hiçbi yenilik yok bizde güncelledikten sora anladık..

wolfyer

Üye
Init usb communication...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Not found!!! hocam çok sol ama bu hatayı alıyorum basıorum kapama tusuna telefonu kapatmak gerekmiyor sanırım kapat vs bieler çıkıyor ama bu hata çıkıyor bir arkadas bana acil yardım edebilirmi ....

Byr4m

Byr4m

Üye
5800 İçin Olurmu ??

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Init usb communication...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Not found!!! hocam çok sol ama bu hatayı alıyorum basıorum kapama tusuna telefonu kapatmak gerekmiyor sanırım kapat vs bieler çıkıyor ama bu hata çıkıyor bir arkadas bana acil yardım edebilirmi ....
Yüklemeye başlarken tel kapalı olacak...searching yazısında kısa süreli oalrak power düğmesine basacaksın
ayrıca pc de nokia pc suite yüklü olduğundan emin ol!
5800 İçin Olurmu ??
maalesef:ah

wolfyer

Üye
eyw çok saol deniyorum

Üst Alt