[GÜNCEL]Tsunami X6 v31 için C6 v20.042 FW Final [Mart 2011]

Sponsorlu Bağlantılar

kuzenix

Üye
kotukoylu kardeşim çalışmalarını yakınen takip ediyorum, umarım yakın bi zamanda 5800 içinde aynı tarz bi çalışma yaparsın

başarılar

bild

bild

Üye
şifre rica edebilirmiyim arkadaşlar

winstonsmith

Üye
Eywallah kardeşim çok sağolasın şifre rica edebilirmiyim??

cekobal

Üye
yahu herkez kurmuş bende bi sorun var rar şifresini ben göremedim kafayı yiyecem yazabilirmisiniz.

nooyan

nooyan

Üye
rar şifresi nedir kardesim

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Şifre içeren text dosyası linki ilk sayfaya eklenmiştir!

mgg44

mgg44

Üye
3 defa jafla Flash Atmama Rağmen 11 Tema Yerine 8 Tema ve bazı programlar yoktur nedense batuninstall gibi yada x-plore gibi neden acaba bütün işlemleri eksiksiz yaptım ayrıca flash atmadan önce hard format attım tele

cihanonal

Üye
ya sen harikasın hocam ilk 5800 aldığımdada senin fwleri kullanıyodum 5800 çalındı x6 aldım yine senin fwleri kullanıyorum hepsi süper tek kelimeyle.sana çok teşekkür ediyorum hakkını helal et

kaan5268

Üye
arkdaşım 110mb indirdim verdiğin liki de nasıl kurcam hangi programla çlştrmşsn sen onu anlayamadım?

maktama

maktama

Üye
arkdaşım 110mb indirdim verdiğin liki de nasıl kurcam hangi programla çlştrmşsn sen onu anlayamadım?
arkadaş jaf linkini koymayı unutmuş sanırım konuyu güncellediğinde.

Dosyay açın, jafsetup dosyasını kurun, sonra OGM-JAf_Pkey_emulator'ü çalıştırın(vista ya da win 7 kullanıyorsanız ilk önce çalıştırmadan önce bu emulator programına sağ tıklayıp özellikler'den uyumluluk modunu "windows xp" yapın.
bu arada dosyayı indirirken ve kurarken antivirüsünüz kapalı olsun, emulator programı virüslü olarak görebiliyor antivirüsler.

nooyan

nooyan

Üye
harika bi iş cıkartmıssın kardesim emegine saglık

kaan5268

Üye
Hacı inatla not found oluyor..

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler

fantomx55

Üye
tşkler hocam konu anlatımı 10 numara olmuş. dosyayı ıdm ıle ındırdım bozuk cıktı dedı tekrardan manuel programsız ındırıyorum deneyıp tm bır acıklama yapıcam ıyı form lar

--------------- Ekleme ---------------

Error reading phone init data...
genellıkle bu hatayı alıyorum sorun neyden kaynaklanabılır yardımcı olursanız sevınırım

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
tşkler hocam konu anlatımı 10 numara olmuş. dosyayı ıdm ıle ındırdım bozuk cıktı dedı tekrardan manuel programsız ındırıyorum deneyıp tm bır acıklama yapıcam ıyı form lar

--------------- Ekleme ---------------

Error reading phone init data...
genellıkle bu hatayı alıyorum sorun neyden kaynaklanabılır yardımcı olursanız sevınırım

1.Telefonun yüklemeye başlamadan önce kapalı olacak.
2.İlk sayfadaki ekran alıntılarına dikkatli bak kaçırdığın bir nokta olmasın!

Aziz™

Aziz™

Üye
teşekkür ederim kardeşim gerçekten çok iyi iş çıkarıyorsun:)

ycl_59

Üye
Arkadaşlar kotukoylu eminim çok iyi işler başarıyordur fakat konunun başlığında sizce bir terslik yokmu bu yazılım v30.0.003 için değil mi? niye peki v31-c6 yazıyor konu başlığında yanlışım varsa düzeltin ama konu başlığını düzeltebilirmiyiz

Üst Alt