[GÜNCEL]Tsunami X6 v31 için C6 v20.042 FW Final [Mart 2011]

Sponsorlu Bağlantılar

aswerth

aswerth

Üye
hayır şimdi bunun port edilmesi CONII isimli bir kullanıcıya aittir.pnht ait değil...
ikincisi modifiyesi bana aittir....
saygı sınırlarını aşmayalım....
bu forum bölümünün adınada dikkat edersen :
Sistem modifikasyonlarıdır.....

Kimseye saygısızlık ettiğimi düşünmüyorum ve PNHT grubuna ait olduğunu söylemedim zaten.Ama fw'yi portlayanın ismini de belirtirsen portlayan arkadaşın emeğine de saygı göstermiş olursun,sonuçta en büyük iş fw'yi port'lamakta... :)

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Kimseye saygısızlık ettiğimi düşünmüyorum ve PNHT grubuna ait olduğunu söylemedim zaten.Ama fw'yi portlayanın ismini de belirtirsen portlayan arkadaşın emeğine de saygı göstermiş olursun,sonuçta en büyük iş fw'yi port'lamakta... :)
lafı uzatmayı sevmem.... ben port ettim demedim...
portlayan şahsiyet de gururla söylüyorum ki bir Türk'tür.
pnht deki mesajlarından belli google translate kullanarak mesaj atıyor :D
dahasına erişmek istersen kullanıcının linki

nooyan

nooyan

Üye
arkadaslar ben ilk kez bu işlemi yaptım sölenenleri aynen uyguladım ama işlemde son olarak flash a bastıgım da phone searching yazıyor tam o sırda acma kapama tusuna bi sefer basıp bıraktıgım da pc sürücü yüklensin mi diye soruyor . tam ben evet basacagım sırada gidiyor virtual vkey de Searching for phone...Not found!!! yazısı geliyor nerede hata yaıpyorum

manisaa

manisaa

Üye
sanırım ben yazılımı atarken hata yapıyorum, yazılımı yükledigim zaman telefon çalışıyor ama bi degişiklik yok

sanitarium8787

sanitarium8787

Üye
hocam ekran görüntülerini koyarsan çok makbule geççek

nooyan

nooyan

Üye
arkadaslar dün dennedim en sonunda yaptım telefonun efekleri gercekten güzel olmus fakat müzik kalitesi biraz düsmüş gibi geldi bana bide x6 da acılan videolarımın bazıları artık acılmıyor sistem hatası diyor.

manisaa

manisaa

Üye
arkadaşlar bana yardımcı olacak yokmu, telefonu jaf lıyorum ama telefonda bi degişiklik yok ve temalar açılmıyor

--------------- Ekleme ---------------

bu işi bilen bi arkadaşımız anlatırsa çok iyi olacak

aswerth

aswerth

Üye
Merak edenlere ekran görüntüleri...Varsayılan temalar arasında bu yok,isteyenler için linki aşağıda...

Farkettiğim kadarıyla C6 kapasitif ekranlı olmadığı için dokunmatik ekran biraz daha kötüleşmiş ve seçenekler kısmı falan 5800'daki gibi sıkışık.Onun dışında herhangi bir sorun bulamadım daha...

cony007

Üye
X6 V30 İÇİN C6 V20.0.042
RM-559_30.0.003_prd.core boyut 46.530
RM-559_30.0.003_prd.rofs2.V25 boyut 130

Trackmania

Trackmania

Üye
eywallah ustada 5800 Kasrırmı bu ?

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
X6 V30 İÇİN C6 V20.0.042
RM-559_30.0.003_prd.core boyut 46.530
RM-559_30.0.003_prd.rofs2.V25 boyut 130
yav benim güzel kardeşim :D
iki cümle etsen ya madem burada üyeliğin var....bizde senin yazılımı modifiye ettik...
allah razı olsun senden....

ilk paylaşımı burda yapsaydında bizim maxi nam salsaydı a benim güzel kardeşim?

manisaa

manisaa

Üye
ya arkadaş en sonunda başardım

teknopat

teknopat

Üye
herşeyi yaptım şöyle bi hata veriyor flash dedikten sonra Error reading phone init data... diye bu nedir şimdi....

djibram

djibram

Üye
telefonu program görmüyor olsa gerek o yüzden flashlıyamıyorsun kabloları sök yeniden tak vesaire yada kurulum resimlerini iyi takip et

teknopat

teknopat

Üye
tlf görüyor tam flash butonuna tıklıyorum Error reading phone init data... veriyor

manisaa

manisaa

Üye
sorunu halledebildinmi

--------------- Ekleme ---------------

ben telefona, live gadget, kurdum diğerinden daha iyi

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
X6 için yarın yükleyecek olduğum yazılım orijinal Fw üzerine kuruludur....
4 ev ekranı içerir...
dahası yarın...
c6 yazılımını ilk sayyfada belirttiğim nedenlerden ötürü sonlandırıyorum

ekran görüntüleri:

maktama

maktama

Üye
Heeyooooo, blackstar gibi birşey bekliyordum ben de zaten. :D Teşekkürlerr, x6'ım yok ama olan arkadaşlarım var.

keto517

keto517

Üye
Herkese Merhaba,

Bende de X6 V20 firmware'li var. Merak ettiğim birkaç konu var. Daha önce hiç cfw yüklemediğim için yapıp yapmamama sizlerden gelen cevaplar yön verecek.

1. Bende V20 firmware'i var. Bu cfw ise V30. Telefonun normal firmwareini yükseltmeme gerek kalacakmı ? Yani önce normal yoldan (ki şu anda V30 güncellmesi gözükmüyor) V30'a yükseltme sonra bu cfw'e geçmemi yoksa tahminimce bu cfw öncesi ne olursa olsun otomatik V30 a mı güncelleyecek.

2.Şu an Comes with Music aboneliğimden indirdiğim müziklerin cfw sonrası dinlemek istememde veya Ovi playerdan cfw'li telefona atmakta sıkıntı yaşarmıyım (Ayrıca mesala telefon bilgisayara bağlayınca C6 olarak mı gözükür ?)

3. Ovi haritalar bende 3.06 beta. Yeni cfw ile gelen ovi haritalar sağlıklı çalışıyor mu ? Muhtemelen 3.04 sürümüne dönecek olan haritaları yine üst sürüme daha sonra yükseltebilirmiyim.

4. Bundan sonra mesala V40 güncellemesi çıkınca mutlaka onun C6 cfw'i ile oluşturulmuş halini beklemem gerekecek galiba. Yoksa normal nokia software updater'dan V40 a yükseltme yapamayacağım galiba değil mi?

5. Forumda gezerken bazı cfw'lerde aşırı pil tüketimi sorunu olduğunu okudum. Galiba bir patch veya ince ayar ile bu sorun herhalde CPU hızı düşürülerek gideriliyormuş. Bu cfw'de bu sorunu yaşarmıyım ?

6. Kapasitif ekranın kullanımında performans düşüşü varmıdır ?

7. Müzik kalitesinde düşüş varmıdır ?

8. Cfw yükleme işleminden sonra şu anki sisteme (V20 veya V30 orjinal nokia fw) problemsiz geri dönüş yapabilirmiyim ?

9. Çaylak bir kullanıcı olarak telefonun hafızasını yakıp alma ihtimalim varmıdır ? Olursa gidermek için ne gibi bir bedel ödemek gerekebilir ?

Biliyorum çok fazla oldu ancak dediğim gibi bu işte daha yeniyim.

Bilgi verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler
İyi seneler.

Üst Alt