5800 ler için hali hazırda çalışmam var...hemde bu fw ile nerdeyse birebir aynı lakin biraz talep toplansın istekler görüşler olgunlaşsın ardından eklerimkotukoylu kardes oncelıkle calısman gusel olmus kurduk arkadasın telefonun emegıne saglık tesekkurler...
Bıde su 5800 xm ler ıcın son bı yazılım cıkartsan kardes kendı telımde senın yazılımlarından baska yazılım kullanmıyom cunku en stabıl saglam fv ler senden gelıyo sımdıden tesekkurler yaparsan sewınırım![]()
ovistore u sonradan kuruyoruz ki ben zaten kullanmıyorum.Müzikçalarda menüye atma sorunu yok değil mi? Bir de 15.2 yükledin mi? Emeğine sağlık, çok sağol, indireceğim ama bazı programları istemiyorum yardımcı olur musun? Bir de ovi store çalışıyo mu yoksa sonradan mı kuruyoruz?
kardeş yükle dene...ram dediğin olay senin kulandığın programlara göre değişir.Eyvallah. Auto installer ve batch un instal ı çıkarmak için gerekli dosyaları yazabilir misin peki?
--------------- Ekleme ---------------
Bir de açılışta ram ne kadar oluyor ortalama?

Shazam uygulamasını X6 nın kendi orijinal fw sinden çıkarttım.shazam fullmü ?

Söz verdiğim tarihten de önce yükleme yaptım...Dostum işte bu.. Çok sağol günlerdir bunu bekliyordum.. Emeğine sağlık.
Forumda olacaktıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2.resimdeki temanın adı nedir acaba?![]()
Allahtan biekaç gereksiz dosya vardı yoksa çok kötü olacaktı. Emeğine sağlık kardeşim, dude2009 un remixinden edit olmuş galiba ama çok başarılı bi çalışma eksiği yok gibi. Şimdi kendi çapımda edit yapıp kalıcı olarak kuracağm.1.Yazılım dosyaları çıkartılırken konumuyla oynayın demedim.Çünki direk ilgili klasöre çıkartacaktır.Şu an yükledim güzel olmuş, ilk gözüme çarpan şey müzik çalar güncellemesi yok ama sonradan kuruluyo dahili bileşen hatası vermiyor.
Yalnız indirenlere bi uyarıda bulunayım rar arşivinden çıkarırken çıkarttığınız yerdeki tüm dosyalar siliniyor, bu yüzden boş bi klasöre çıkarın ben masaüstüne çıkarttım masaüstü tertemiz olduAllahtan biekaç gereksiz dosya vardı yoksa çok kötü olacaktı. Emeğine sağlık kardeşim, dude2009 un remixinden edit olmuş galiba ama çok başarılı bi çalışma eksiği yok gibi. Şimdi kendi çapımda edit yapıp kalıcı olarak kuracağm.

Dediğin operatör menüsü ile alakalı mod dosyasını(101f877c.txt) dediğin fw den aldım sayın Uğur Dündar, Operatör logosu ile ilgili sağlam bir mod yoktu!....Hayır programlardan değil kızma hemen, idle settings dosyası var private de be9 la biten klasörün içinde orda x6-c6 remix yazıyor.