[GÜNCEL]Tsunami X6 v31 için C6 v20.042 FW Final [Mart 2011]

Sponsorlu Bağlantılar

Hiçişleri

Hiçişleri

Üye

İlginç bir bug daha keşfettim.. Resimde ismin altındaki 3 ikon (arama-mesaj-video araması) düzgün göründüğü zaman mesajlara girince ilk açılışta flaş patlar gibi beyazlık oluyo, onu düzeltince de bu 3 ikob kayboluyo. Efektleri kapatınca sorun yok ama. Efektlerde list ile başlayan dosyaları silince mesajlar, silmeyince de bu ikonlar hata veriyo..

sanitarium8787

sanitarium8787

Üye
Genelde c6 cfw'lerinde gelen msj sırası sapıtıyo, bundada aynı sorun warmı, kurcamda

Hiçişleri

Hiçişleri

Üye
O hata aynı fw de olabiliyo da olmayabiliyo da, arka arkaya birkaç kez flaşlayınca oluyo diyorlAR, ben baya bi kurdum bunu bi keresinde verdi o hatayı. genelde aveadan gelen mesajlarda oluyo.

sanitarium8787

sanitarium8787

Üye
O hata aynı fw de olabiliyo da olmayabiliyo da, arka arkaya birkaç kez flaşlayınca oluyo diyorlAR, ben baya bi kurdum bunu bi keresinde verdi o hatayı. genelde aveadan gelen mesajlarda oluyo.

tşk ederim kardeşim, aynen paso aweadan geliyo bana msjlar, bi ortaya atıyo yeni geleni bi sona acayip bişey oluyo.

aswerth

aswerth

Üye
Güzel bir cfw olmuş,teşekkürler kotukoylu :tşk:
N8 menu tipine bir türlü alışamadım,aşağıdaki dosyayı rofs2'ye ekleyerek düzeltebilir isteyenler :oke:

cihanonal

Üye
V31 için olanını sabırsızlıkla bekliyorum hocam :) Nerden güncelledik bu telefonu ya :))

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
V31 için daha çok bekleyeceğiz ve ben de mecburen orijinal yazılıma dönmek zorundayım :(

mgg44

mgg44

Üye
ya ben telefona phoenix le formatladım yanlış versiyon yükledim ingilizce oldu türkçe versiyonları yüklemeyi deniyorum phoenix hata veriyor yardım edebilcek olan varmı_?yada tamamen telefonu nasıl sıfırlayıp baştan versinyon atabilir miyiz tabi versiyonlar için dosyalar lazım

--------------- Ekleme ---------------

hackli dosyalar hata veriyor ben anlamadım telefonumu hackleyemedim acaba _?

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
"İlim Çin'de bile olsa gidiniz alınız"

hadisinden hareketle X6 v31 için doctorly den opdanet forumdan çekirdek dosylarını alarak yeni sürümü hazırladım hayırlı olsun....bir saate upload tamamlanır!

Hiçişleri

Hiçişleri

Üye
Çalışıyo mu peki? Fark var mı v30 ile? Şu an çok ideal oldu benim yazılım gerek var mı geçmeye?

sanitarium8787

sanitarium8787

Üye
Rar şifresi nedir yazarmısınız, açamıyorum indirdiğim dosyayı

tays

Üye
jaf programı calısmıyor nedenı ne olabılır =?

sanitarium8787

sanitarium8787

Üye
Arkadaşlar birisi RAR şifresini yazabilirmi bi zahmet , yarım saattir bekliyorum

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Rar kodunu ortaya yazamıyorum...
Ama özelden yollayacağım.....
Emek hırsızları var copy paste yapıp kendileri yapmış gibi bi de havaya giren bazı forum moderatörleri var.
Kusura kalmayın.Çok kızgınım onlara

sanitarium8787

sanitarium8787

Üye
Rar kodunu ortaya yazamıyorum...
Ama özelden yollayacağım.....
Emek hırsızları var copy paste yapıp kendileri yapmış gibi bi de havaya giren bazı forum moderatörleri var.
Kusura kalmayın.Çok kızgınım onlara

peki kardeşim gönderirmisin bana

oguzhan.ozer

oguzhan.ozer

Üye
çok teşekkürler eline emeğine sağlık

Hiçişleri

Hiçişleri

Üye
kardeşim özellikleri nasıl bu yazılımın? Ben 30 kullanıyorum geceyim mı 31e? Fark var mi?

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
efsane557

efsane557

Üye
kotukoylu tesekkurler emeğin için sifre nedir acaba

buldum şifreyi teşekkürler

Üst Alt