[GÜNCEL]Tsunami X6 v31 için C6 v20.042 FW Final [Mart 2011]

Sponsorlu Bağlantılar

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar kotukoylu eminim çok iyi işler başarıyordur fakat konunun başlığında sizce bir terslik yokmu bu yazılım v30.0.003 için değil mi? niye peki v31-c6 yazıyor konu başlığında yanlışım varsa düzeltin ama konu başlığını düzeltebilirmiyiz

kusura kalma kardeş ama:Günaydın :D
v31 için c6 yazılımı :D

ycl_59

Üye
kusura kalma kardeş ama:Günaydın :D
v31 için c6 yazılımı :D

o zaman benim cihaza bi haller oldu sanırım

--------------- Ekleme ---------------

evet arkadaşlar kusura bakmayın sorun bendeymiş herkesten özür çok harika çalışmaların var kotukoylu arkadaşım fakat sana bir kaç sorum olacak yanıtlarsan sevinirim 1.ovi haritalarda sorun var (ovi haritaların bir hafıza kartı kullanması gerekiyor lütfen bir hafıza kartı takın tekrar deneyin) diye bir sorunla karşılaşıyorum bildiğin gibi X6 larda hafıza kart yuvası yok ne gibi bir çözüm önerirsin şimdiden teşekkürler 2. nokia firmware editor programı ile kusura bakma emeğine ellerine kollarına zihninede sağlık ama version kısmında blackstar yazmasını istemiyorum bunu nasıl değiştirebileceğim konusunda da yardımcı olursan minnettar olurum şimdiden iyi çalışmalar

evet arkadaşlar kusura bakmayın sorun bendeymiş herkesten özür çok harika çalışmaların var kotukoylu arkadaşım fakat sana bir kaç sorum olacak yanıtlarsan sevinirim 1.ovi haritalarda sorun var (ovi haritaların bir hafıza kartı kullanması gerekiyor lütfen bir hafıza kartı takın tekrar deneyin) diye bir sorunla karşılaşıyorum bildiğin gibi X6 larda hafıza kart yuvası yok ne gibi bir çözüm önerirsin şimdiden teşekkürler 2. nokia firmware editor programı ile kusura bakma emeğine ellerine kollarına zihninede sağlık ama version kısmında blackstar yazmasını istemiyorum bunu nasıl değiştirebileceğim konusunda da yardımcı olursan minnettar olurum şimdiden iyi çalışmalar

Arkadaşlar kusura bakmayın aynı mesajı 3 kere göndermişim bu arada 1. sorunumu hard format atarak çözdüm biliyorum yanlış ama 2. sorunumada çözümü sölerseniz çok memnun olucam iyi akşamlar

kaan5268

Üye
Ya hepsi oluyor hala ama hala inatla not found diyor ovi store falan yüklü olmalımı?? Yardım lütfennn

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar kusura bakmayın aynı mesajı 3 kere göndermişim bu arada 1. sorunumu hard format atarak çözdüm biliyorum yanlış ama 2. sorunumada çözümü sölerseniz çok memnun olucam iyi akşamlar
1.hafıza kartından cities klasörünü sil ardından wifi bağlantısı sağladıktan sonra haritalar uygulamasını aç.
Güncel haritayı tele indirecek
2.Fw ismi konusuna gelince istediğin bu ayarlar:
resource\versions klasöründeki text içinde
değiştirmek istersen nokia editörle aç düzelt

Ya hepsi oluyor hala ama hala inatla not found diyor ovi store falan yüklü olmalımı?? Yardım lütfennn

Ovi store değil Nokia pc suite yükle öyle dene....
not found dedikten sonra yeniden dene.
ve kesinlikle kısa süre bas power düğmesine

alican147852369

Üye
kotu koylu bu sefer çok kötü olmus be telefonun tüm orjinalliği gitmiş ama eline sağlık yinede o kadar uğraşmısın aslında bundan önceki xspeed e bu uygulamaları yerleştirseydin bide bu çalışan rompatcheri çok daha güzel olurdu

ycl_59

Üye
1.hafıza kartından cities klasörünü sil ardından wifi bağlantısı sağladıktan sonra haritalar uygulamasını aç.
Güncel haritayı tele indirecek
2.Fw ismi konusuna gelince istediğin bu ayarlar:
resource\versions klasöründeki text içinde
değiştirmek istersen nokia editörle aç düzelt

Ovi store değil Nokia pc suite yükle öyle dene....
not found dedikten sonra yeniden dene.
ve kesinlikle kısa süre bas power düğmesine

Öncelikle cevabın için teşekkürler kotukoylu dediğin yerden fw ismi değiştirmeyi biliyorum ve deniyorum fakat değiştirdikten sonra paketleyip bir güzel ismindeki _rebuit yazısını ve eski rofs2 dosyasınıda silip yazılımı tekrar telefonuma atıyorum ama telefon açılmıyor yazılımı atarkende jaf ta hiç bir sorunla karşılaşmıyom ama tel açılmıyor nedendir acaba teşekkürler

kaan5268

Üye
tmm yüledim oldu eyw. ardaşlar güzel olmuş :)) toplu yükleme kısmını nasıl kullanabiliriz??

winstonsmith

Üye
sayın kötüköylü kardeş bunda tuş kilidi varmı??

djmusti0

djmusti0

Üye
kardeşim flashladım telefonu ama video çektikten sonra göstermiyor böle bir problem yaşadım ben yardımcı olursan sevinirim :S

sadeddin46

sadeddin46

Üye
mrb. öncelikle emegin için tşk.
kibar olmuş ama hızı yavaş vede internet ayarları silimiş türkcelden baktım internet ayar göndermiyo teklar orjınal sürüme dönmek zorunda kaldım internetsiz telefon olmaz istemeyen silebilir ama teklar ayarlaması bir dert... tşk.

kaan5268

Üye
ett arkadaşlar flash playerden video izliyordum ben onları ya hiç göstermemeye yada küçük göstermeye başladı+ video izlerken mp4 olsun 3gp olsun sistem hatası diye bir uyarıyla karşılaşıyorumm...

winstonsmith

Üye
aynen kardeş bende video izlerken sistem hatası diye uyarı alıyorum ve videoları izleyemiyorum..

mrb. öncelikle emegin için tşk.
kibar olmuş ama hızı yavaş vede internet ayarları silimiş türkcelden baktım internet ayar göndermiyo teklar orjınal sürüme dönmek zorunda kaldım internetsiz telefon olmaz istemeyen silebilir ama teklar ayarlaması bir dert... tşk.
kardeş eski haline nasıl döndün yardımcı olabilirmisin??

ya yardımcı olabilecek kimse yokmu???

Doğru düzgün 1 tane cfw çıkmayacakmı şu x6 ya..

Bide cfw yapan arkadaşlarımdan bir ricam olacak x6 v31 için şunun cfw sini yapabilirseniz çok iyi olur..elimizde 1 tane olsun tam olsun..
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...sorunsuz-26-02-2011-3-4-4-4-5-4-a-441623.html

cmnn

cmnn

Üye
hackli telefona kurulur dmi

maktama

maktama

Üye
hackli telefona kurulur dmi
telefonun hackli olması olmaması farketmez. Bu zaten telefonun yazılımının kendisi. Rahat olun, anlatıldığı şekilde telefona atmanız yeterli.

ertunc23

Üye
Herşey Güzel Hoşta Video İzlenmiyor SİSİTEM HATASI oluştu diyip kapanıyor.Video oynatma özelliğine bakabilirsen tadından yenmez :)

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Video oynatmada sıkıntı yaşayan arkadaşlar:
1.Videolarınızı Film ya da Mp4 gib isimle bir klasöre kaydedin
2.Akabinde lütfen Videolar uygulamasından açmaya gayret gösterin.
Eğer dosya yöneticisiyle açmaya çalışıyorsanız hata almanız gayet doğal!

winstonsmith

Üye
Video oynatmada sıkıntı yaşayan arkadaşlar:
1.Videolarınızı Film ya da Mp4 gib isimle bir klasöre kaydedin
2.Akabinde lütfen Videolar uygulamasından açmaya gayret gösterin.
Eğer dosya yöneticisiyle açmaya çalışıyorsanız hata almanız gayet doğal!

Yok kotukoylu kardeş yine olmadı genel : sistem hatası diye uyarı veriyor.

bide bir ricam olacak c6 firmwaresinden hiçbirşey çıkarmadan cfw yaparsan ve burayada koyarsan gerçekten çok iyi olur.. elimizde bir tane olur ve tam olur...

kidjay

Üye
saçma olmasın sorucağım soru ama telefon içindeki resim video ve müzik dosyaları silinir mi yükleme yaptığımızda kimse sormamış ben bi sorim dedim.

spider64

Üye
selam kotukoylu ben spider64 nasılsın harika bir çalışma olmuş inan ben c6-00 sattım yerine x6 aldım yazılımını yükledim hepsi güzelde video izleme olayında sıkıntı var açmıyor hernedense.bununla ilgili çalışman varmı yada ne yapabiliriz real playeri güncelesekmi teşekkür ederim

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Yazılım güncellenmiş olup ilk sayfaya eklenmiştir.
Değişiklikler için ilk mesajı okuyunuz...

Üst Alt